Laba diena,
Ovuliacijos testus naudoju pirmą kartą, tai info gal mažokai apie juos dar turiu. Iškilo klausimas, kiek dienų iš eilės normalu matyt antrąją juostelę ryškesnę už kontrolinę. Man jau ketvirta diena ji neabejotinai ryški. Taip pat stebiu seiles su Arbor mikroskopu, tai jis irgi rodo O buvimą (sakyčiau, net piką.).
Bėda ta, kad bandant pastot pirmą kartą, teko pasinaudot medikų pagalba ir tik po kelis metus trunkančių gydymų pasiekėm norimo rezultato - . Tai va, mastau, ar jau vėl pas mane bėdos ar tik informacijos stoka.
Siulau pasiskaityti pirma posta- jis gana informatyvus. Tenai parasyta, kad teigiamas testas gali buti 2 dienas. Nors paprastai buna 1.
Labai linkiu, kad si karta lengviau pagautumete gandrus
OT perkame is ebay, vaistiniu, taip pat SM juos parduoda Zydros Akys ir dar kazkuri mergina- kvieciu pasiskaityti temele- tai daznas klausimas, kartojasi kas keli puslapiai, nebesinori vel ir vel ta pati atsakineti
Labai linkiu, kad si karta lengviau pagautumete gandrus
OT perkame is ebay, vaistiniu, taip pat SM juos parduoda Zydros Akys ir dar kazkuri mergina- kvieciu pasiskaityti temele- tai daznas klausimas, kartojasi kas keli puslapiai, nebesinori vel ir vel ta pati atsakineti
Skaiciau... ir vyliausi i savo posta isgirsti koki "o, bet, taciau", paneigianti sita perkaityta info... Dekui.
Tai nieko, tiesiog gal per jautrius OT isigijai kita karta pabandyk mazesnio jautrumo
Laba diena,
niu vat,gadinu OT jau,ir tiek uzvakar,tiek vakar buvo teigiami,tad tikejausi snd pakilt pagal BT,kas reikstu,kad O jau ivykus. Bet nukritau,tai reiskia jos nebuvo tai db sedziu ir nzn ko tiketis,nesulaukiu kada snd vakare gadinsiu OT,ziuresiu ka jis rodys Paprastai budavo,kad antro tegiamo OT diena vykdavo O,o db ziuriu...kad nebuvo,matyt koks anovuliacinis ciklas bus (nes kaip zinoma OT nerodo ar O tikari ivyko,o tik,kad turetu but). Kazin kaip cia baigsis
niu vat,gadinu OT jau,ir tiek uzvakar,tiek vakar buvo teigiami,tad tikejausi snd pakilt pagal BT,kas reikstu,kad O jau ivykus. Bet nukritau,tai reiskia jos nebuvo tai db sedziu ir nzn ko tiketis,nesulaukiu kada snd vakare gadinsiu OT,ziuresiu ka jis rodys Paprastai budavo,kad antro tegiamo OT diena vykdavo O,o db ziuriu...kad nebuvo,matyt koks anovuliacinis ciklas bus (nes kaip zinoma OT nerodo ar O tikari ivyko,o tik,kad turetu but). Kazin kaip cia baigsis
Kur zymimas OT jautrumas?
QUOTE(westi @ 2010 11 11, 21:54)
gali buti,man taip buna,dvi dienas praktiskai vienodai ryskios antros juosteles,o paskui jau blanksta kitom dienom man paprasati O ivyksta antra ryskiu juosteliu diena(cia individualu,priklauso nuo to kaip greitai kyla ir leidziasi LH banga),zinau,nes dar matuoju BT,kuri priduoda aiskumo
Tai žodžiu ne man vienai taip būna.
O kaip su ND darot, per tas dienas?
Mums kiekvieną dieną neišeina, nes MB sako, kad kiekvieną dieną fiziškai negali Tai mes ND padarėm pirmą dviejų ryškių juostelių parodymo dieną, antrą dviejų ryškių juostelių dieną nieko nedarėm. Trečią dieną antroji jau buvo nebe tokia ryški, bet ND padarėm.
Tai va ir iškilo klausimas, tuos OT vis darausi, bet kada geriausia ir palankiausia tuos ND daryt?
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 11 14, 17:21)
Tai žodžiu ne man vienai taip būna.
Mums kiekvieną dieną neišeina, nes MB sako, kad kiekvieną dieną fiziškai negali Tai mes ND padarėm pirmą dviejų ryškių juostelių parodymo dieną, antrą dviejų ryškių juostelių dieną nieko nedarėm. Trečią dieną antroji jau buvo nebe tokia ryški, bet ND padarėm.
Tai va ir iškilo klausimas, tuos OT vis darausi, bet kada geriausia ir palankiausia tuos ND daryt?
Visai geras tas jusu ND grafikas o kuria II ryskiu diena vyksta O,be BT matavimo nepasakysiu,nes gali but,kad ji ir neivyks,nesvarbu,kad OT rodė II ryskiai(OT nerodo,kad O tikrai ivyks,tik parodo,kada ji TURĖTU vykti) wat kaip man db,dvi d ryskus II OT,o bazinė temp nepakilo,tai gali buti,kad si cikla O neivyko nebent rytoj pakiltu,reiskia O diena siandien,bet jau suabejojau,kad taip bus.. paziurėsim.
labas mergaites
man siandien skauda desini sona, ir dariaus OT tai antra juostele beveik tokio pat ryskumo kaip ir kontroline.
mano ciklas 28-31d o siandien gaunas 15CD
Ar gali but kad siandien man O?
nes as truputi pramiegojau ir tik nuo vakar dariaus OT, ir vakar tai tikrai juostele blanki buvo ,o siandien beveik abi vienodos spalvos
man siandien skauda desini sona, ir dariaus OT tai antra juostele beveik tokio pat ryskumo kaip ir kontroline.
mano ciklas 28-31d o siandien gaunas 15CD
Ar gali but kad siandien man O?
nes as truputi pramiegojau ir tik nuo vakar dariaus OT, ir vakar tai tikrai juostele blanki buvo ,o siandien beveik abi vienodos spalvos
va as ir nezinau su tais ryskumais
pas mane siandien gal blankesne ta juostele nei pas Tave siandien, bet man ta sona skauda tai galvoju gal O
pas mane siandien gal blankesne ta juostele nei pas Tave siandien, bet man ta sona skauda tai galvoju gal O