Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(jrgt @ 2010 11 09, 12:33)
as galvojau, kad vaiduoklis, tai cia kad rodo kokia nesamone.. na jei neigiamas, tai neigiamas..  ax.gif
o man viena diena rodo sita vaiduokliuka, paskui dvi gal viena juostele, vakar irgi toki pusiau vaiduokliuka..

Kalbant apie OT ivardinimas "vaiduoklis" yra gana naudingas. Idealiai, tu vaiduokliu neturetu buti per daug. Jei ju daug- vadinasi, OT netinka, jie per jautrus. Reikia rinktis kitus. Tai pat gali indikuoti, kad gali buti per daug hormono LH.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 11 09, 14:42)
Kalbant apie OT ivardinimas "vaiduoklis" yra gana naudingas. Idealiai, tu vaiduokliu neturetu buti per daug. Jei ju daug- vadinasi, OT netinka, jie per jautrus. Reikia rinktis kitus. Tai pat gali indikuoti, kad gali buti per daug hormono LH.

labiau gal per jautrus.. nes pirmam kartui emiau jautriausius..
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2010 11 08, 09:56)
labas smile.gif
merginos, o kaip suprasti, kad ot vaiduokliauja?  ax.gif

vaiduokliauja,kai rodo testine juostele blankesne uz kontroline. Jei vaiduokliauja daznai,vadinasi yra per jautrus mirksiukas.gif
QUOTE(aurkev @ 2010 11 08, 10:46)
sveikutes gal galit pagelbet. Nebesuprantu smile.gif OT parode 11.04 vienodo riskumo juosteles ir 11.05 taip pat. 11.06 jau buvo viena juostele, kai pagal visas vaisingumo skaiciuokles turejo buti pati pati . Tai kaip cia iseina kad tik dvi dienos ir psio. ax.gif

vadinasi O buvo kazkur11.05, 11.06 arba salyginai 11.07,sunku pasakyti tiksliai kai nematuoji BT,nes O buna per 48 val nuo teigiamo OT. Man taip buna,kad 2dienas buna teigiamas pries O,ir kita diena jau rodo neigiama(paprastai ta diena ir ivyksta O man). Tai susije su LH bangos greiciu kylant ir leidziantis.
QUOTE(diukute @ 2010 11 08, 16:21)
sveikutes...
reikia Jusu konsultacijos cool.gif
jei uzvakar man Ot rode neigiama, vakar teigiama, o siandien vel neigiamas ar galejo but, kad O visai nebuvo dar? nes pagal BT ji turetu buti ryt arba po ryt g.gif

as tai sakyciau,kad O vyksta siandien arba dar bus ryt-nes O paprastai buna per 48val nuo teigiamo OT mirksiukas.gif

nuo rytojaus ir as vel pradedu OT gadinimus blush2.gif Sekmes visoms thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif

man irgi vaiduokliauja. vadinasi per jautrus. nes kiekviena diena ta pati neryski antra juostele. o kur tas jautrumas uzrasytas ir kaip jis vadinasi ? g.gif niekur ant ju nemaciau jokios info.

Bet man keisciausia, tai kad viena diena po MM iskart pakankamai ryski antra juostele buvo, o dabar visos vienodos neryskios. Ka cia galetu reiksti. Ar po mm buna didesne LH koncentracija? Jau prisigalvojau, gal O ivyko per MM. juk visokiu stebuklu pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 11 11, 10:15)
Man irgi vaiduokliauja. vadinasi per jautrus. nes kiekviena diena ta pati neryski antra juostele. o kur tas jautrumas uzrasytas ir kaip jis vadinasi ?  g.gif  niekur ant ju nemaciau jokios info.

Taip, jei tiek vaiduokliuoja- vadinasi per jautrus.

Jautrumas zymimas miU\ml.

Ar po mm buna didesne LH koncentracija?
Ne. Koncentracija viso ciklo metu yra daugmaz vienoda. Ji padideja (staigiai) pries O. Tada (taip pat staigiai) vel sumazeja.
Atsakyti
[QUOTE]
sveikutes mirksiukas.gif
man irgi vaiduokliauja. vadinasi per jautrus. nes kiekviena diena ta pati neryski antra juostele. o kur tas jautrumas uzrasytas ir kaip jis vadinasi ? g.gif niekur ant ju nemaciau jokios info.

man taip pat, O tada kai parode vienodo ryskumo , gali but neteisinga jei per jautrus? Ar kaip cia. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 11 lapkričio 2010 - 20:17
Sveikutės, senokai pas jus buvau blush2.gif
Nebesuprantu savo OT. Dvi dienas iš eilės rodė dvi ryškias juosteles, abi vienodo ryškumo. Šiandien jau viena mažiau ryški. Kaip čia reikėtų interpretuoti. Kažkaip labai ryškios abi būdavo tik vieną dieną, kitą jau antroji mažiau ryški. Ar gali kelios dienos iš eilės būti abi vienodai ryškios? Testas 20 jautrumo, reikia gal bandyti 30. Nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasarėlė: 11 lapkričio 2010 - 21:16
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 11 11, 22:15)
Sveikutės, senokai pas jus buvau  blush2.gif
Nebesuprantu savo OT. Dvi dienas iš eilės rodė dvi ryškias juosteles, abi vienodo ryškumo. Šiandien jau viena mažiau ryški. Kaip čia reikėtų interpretuoti. Kažkaip labai ryškios abi būdavo tik vieną dieną, kitą jau antroji mažiau ryški. Ar gali kelios dienos iš eilės būti abi vienodai ryškios? Testas 20 jautrumo, reikia gal bandyti 30. Nebesuprantu  doh.gif

gali buti,man taip buna,dvi dienas praktiskai vienodai ryskios antros juosteles,o paskui jau blanksta kitom dienom rolleyes.gif man paprasati O ivyksta antra ryskiu juosteliu diena(cia individualu,priklauso nuo to kaip greitai kyla ir leidziasi LH banga),zinau,nes dar matuoju BT,kuri priduoda aiskumo mirksiukas.gif
Atsakyti
as manau, kad mano testukai vaiduokliavo, bet vakar parode ryskiai II ar jos teisingos? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2010 11 12, 07:18)
as manau, kad mano testukai vaiduokliavo, bet vakar parode ryskiai II ar jos teisingos?  ax.gif  4u.gif

Greičiausiai wink.gif bet dar pagadink ot pora dienu.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 11 12, 12:54)
Greičiausiai wink.gif bet dar pagadink ot pora dienu.

jo, apgadinsiu smile.gif bet siandien pilva maudzia kazkaip.. tai gal reiskia kazka arba reiskia, kad as paranojike biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 12 lapkričio 2010 - 12:33
QUOTE(jrgt @ 2010 11 12, 13:33)
jo, pagadinsiu smile.gif bet siandien pilva maudzia kazkaip.. tai gal reiskia kazka arba reiskia, kad as paranojike biggrin.gif

as tavo vietoj bent pora dar pagadinciau,nes gali ir rytoj dar but teigiamas,o poryt jau blankus but mirksiukas.gif nes man taip buna. Va ir siandien gavau II ryskias,tai jau zinau,kad ND butini siandien ir rytoj,ir OT dar ryt ir poryt tikrai darysiu,kad isitikint,jog uzfiksavau mirksiukas.gif
Atsakyti