labas
merginos, o kaip suprasti, kad ot vaiduokliauja?
sveikutes gal galit pagelbet. Nebesuprantu OT parode 11.04 vienodo riskumo juosteles ir 11.05 taip pat. 11.06 jau buvo viena juostele, kai pagal visas vaisingumo skaiciuokles turejo buti pati pati . Tai kaip cia iseina kad tik dvi dienos ir psio.
QUOTE(aurkev @ 2010 11 08, 08:46)
sveikutes gal galit pagelbet. Nebesuprantu OT parode 11.04 vienodo riskumo juosteles ir 11.05 taip pat. 11.06 jau buvo viena juostele, kai pagal visas vaisingumo skaiciuokles turejo buti pati pati . Tai kaip cia iseina kad tik dvi dienos ir psio.
OT ir neturi buti teigiamas ilgiau, nei 2dienos.
Skaiciuokles- tai ne tavo kuno pozymiai.
O kas ta "pati pati"- nesuprantu...
Papildyta:
QUOTE(jrgt @ 2010 11 08, 07:56)
Kai testine linija blankesne uz kontroline
QUOTE(Selva @ 2010 11 08, 11:17)
OT ir neturi buti teigiamas ilgiau, nei 2dienos.
Tai pas ja viskas gerai yra, juk OT rodo tik busiancia O, tai jai dvi dienas ir buvo teigiami OT, pries ta O (pacia, pacia )
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 08, 10:20)
Tai pas ja viskas gerai yra, juk OT rodo tik busiancia O, tai jai dvi dienas ir buvo teigiami OT, pries ta O (pacia, pacia )
Aaa, tai pati pati- yra O
Tai taip, viskas yra gerai Tik matyt, nelabai zino, ka butent rodo OT ir kodel OT neturi buti teigiami ilgiau nei 2 dienos ar butinai per O
QUOTE(Selva @ 2010 11 08, 11:28)
Aaa, tai pati pati- yra O
Tai taip, viskas yra gerai Tik matyt, nelabai zino, ka butent rodo OT ir kodel OT neturi buti teigiami ilgiau nei 2 dienos ar butinai per O
tai turbut viskas oki, nelabai as tuose reikaluos nusimanau , nes su pirma dukryte tai viskas paprastai, viena kart nesisaugojom ir viskas. Aciu
sveikutes...
reikia Jusu konsultacijos
jei uzvakar man Ot rode neigiama, vakar teigiama, o siandien vel neigiamas ar galejo but, kad O visai nebuvo dar? nes pagal BT ji turetu buti ryt arba po ryt
jei uzvakar man Ot rode neigiama, vakar teigiama, o siandien vel neigiamas ar galejo but, kad O visai nebuvo dar? nes pagal BT ji turetu buti ryt arba po ryt
QUOTE(diukute @ 2010 11 08, 15:21)
sveikutes...
Galejo buti!
QUOTE(Selva @ 2010 11 08, 12:19)
Kai testine linija blankesne uz kontroline
nesusivokiu as vistiek.. nes ant pakelio parasyta, kad kai taip rodo arba viena juostele tai neigiamas..
QUOTE(jrgt @ 2010 11 09, 07:34)
nesusivokiu as vistiek.. nes ant pakelio parasyta, kad kai taip rodo arba viena juostele tai neigiamas..
Na taip- neigiamas. Vaiduoklis ir nera teigiamas OT (su kaip kuriom isimtim).
Vaiduokliu cia vadiname OT, kai matosi 2 juosteles, bet viena nepakankamai ryski.. Bet nesakome, kad vaiduoklis reiskia teigiama OT.
QUOTE(Selva @ 2010 11 09, 14:24)
Na taip- neigiamas. Vaiduoklis ir nera teigiamas OT (su kaip kuriom isimtim).
Vaiduokliu cia vadiname OT, kai matosi 2 juosteles, bet viena nepakankamai ryski.. Bet nesakome, kad vaiduoklis reiskia teigiama OT.
as galvojau, kad vaiduoklis, tai cia kad rodo kokia nesamone.. na jei neigiamas, tai neigiamas..
o man viena diena rodo sita vaiduokliuka, paskui dvi gal viena juostele, vakar irgi toki pusiau vaiduokliuka..