Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(čimburliakė @ 2010 10 28, 12:38)
Sveikos, ovuliacinius testus naudojame jau du mėnesius, bet pagauti žirniuko nepavyko  verysad.gif Mano ciklas 29 dienos, testai ovuliaciją rodo 16-17 dienomis. Skaičiau, kad kai testas parodo ovuliaciją, ji gali įvykti ir po 36 val  g.gif  Dar rašo, kad su ovuliaciniais testais pastojama per 3-4 mėn.[COLOR=red] Gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip yra ištikrųjų  ax.gif

Kur taip raso, noriu pasiskaityt unsure.gif . Sis ciklas mums 6 verysad.gif , o ir OT visai neparode LH bangos, o jau nezinau kuri ciklo diena, 24 turbu g.gif. Is vis nemanau, kas sie testai turi itakos pastojimui, na nebent, kad tikrai atliktum ND buten per teigiama OT ir po jo, bet mes ir taip atlikinejam ND nereciau nei kas antra diena,taip, kad nezinau kas gali padeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(čimburliakė @ 2010 10 28, 13:38)
Sveikos, ovuliacinius testus naudojame jau du mėnesius, bet pagauti žirniuko nepavyko  verysad.gif Mano ciklas 29 dienos, testai ovuliaciją rodo 16-17 dienomis. Skaičiau, kad kai testas parodo ovuliaciją, ji gali įvykti ir po 36 val  g.gif  Dar rašo, kad su ovuliaciniais testais pastojama per 3-4 mėn. Gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip yra ištikrųjų  ax.gif

Pritariu auksciau pasisakiusiom merginoms, kad OT itakos pastojimui neturi. Jie tik parodo artėjancia O. Net ir po teigiamo OT gali buti, kad O neivyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Švytinti @ 2010 10 28, 13:56)
O gimdos kaklelio stebeti nebandei? As jau ismokau juo "naudotis", tai tikiuosi kad sis menuo musu nenuvils..
O kas del pastojimo ir OT, tai netikiu tokiom tiesom.. Juk OT netgi ne visada parodo ovuliacija, pasitaiko juk ir tai, kad ji buna nepilnaverte..
Bet kokiu atveju linkiu jums greit prisikviesti gandrus 4u.gif

ar gali pasidalinti ziniomis,kaip stebeti savo gimdos kakleli,nes siaip jokiu vaisingu isskyru as nepastebiu
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 28, 19:21)
ar gali pasidalinti ziniomis,kaip stebeti savo gimdos kakleli,nes siaip jokiu vaisingu isskyru as nepastebiu

As irgi ju nepastebiu, man sis vaisingu dienu sekimo budas tai tamsus miskas doh.gif Kitos plaukia per vaisingas dienas, o man nieko. Kaip joms paprasta, zino kada jau ND daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 28, 22:21)

Va cia rasi issamia info 4u.gif
Atsakyti
mergaites gal reiketu 10 ml jautrumo nestumo nustatymo testuku bigsmile.gif ?
i az
Atsakyti
Sveikos, ar tiesa, jog ovuliacijos testai gali parodyti nestuma nes yra jautresni, kol dar netodo nestumo testas?
Itin maga issiaiskinti visa tiesa sianakt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Joryte85 @ 2010 11 01, 23:28)
Sveikos, ar tiesa, jog ovuliacijos testai gali parodyti nestuma nes yra jautresni, kol dar netodo nestumo testas?
Itin maga issiaiskinti visa tiesa sianakt wink.gif

Nu as kazkoki toki finta irgi esu girdejus, bet nezinau kaip su tais OT is tiesu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Švytinti @ 2010 10 28, 12:56)
O gimdos kaklelio stebeti nebandei? As jau ismokau juo "naudotis", tai tikiuosi kad sis menuo musu nenuvils..
O kas del pastojimo ir OT, tai netikiu tokiom tiesom.. Juk OT netgi ne visada parodo ovuliacija, pasitaiko juk ir tai, kad ji buna nepilnaverte..
Bet kokiu atveju linkiu jums greit prisikviesti gandrus 4u.gif

padėkosiu kai pastosiu visiems už palinkėjimus rolleyes.gif
gal gali plačiau papasakoti kaip reikia stebėti gimdos kaklelį, nes jei čia apie išskyras, tai jos man visai nieko nerodo schmoll.gif
o bendrom jėgom su ginekologe išsiaiškinau, kad OT man rodo tiksliai ovuliaciją thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 10 28, 14:23)
Kur taip raso, noriu pasiskaityt unsure.gif . Sis ciklas mums 6 verysad.gif , o ir OT visai neparode LH bangos, o jau nezinau kuri ciklo diena, 24 turbu g.gif. Is vis nemanau, kas sie testai turi itakos pastojimui, na nebent, kad tikrai atliktum ND buten per teigiama OT ir po jo, bet mes ir taip atlikinejam ND nereciau nei kas antra diena,taip, kad nezinau kas gali padeti verysad.gif

neliūdėk mirksiukas.gif ir mums pavyks prišakti gandriuką
o apie 3-4 mėn. rašo ovuliacinių testų instrukcijoje, kai OT juostelę perki
Atsakyti
QUOTE(čimburliakė @ 2010 11 02, 09:46)

gal gali plačiau papasakoti kaip reikia stebėti gimdos kaklelį, nes jei čia apie išskyras, tai jos man visai nieko nerodo  schmoll.gif

paziurek keleta zinuciu auksciau, ten ikeliau nuoroda su issamia info apie gimdos kakleli rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, jei atsimenatrasiau del stipriu skausmu..
tai pasirodo tikrai buvo ovuliacija, o mes aisku ja prasokom doh.gif
ir kodel as jusu nepaklausiau biggrin.gif
snd teplioja, vadinasi ryt jau ateis mmm.. ir ivedus i skaiciuokle, ta diena rodo ovuliacija.. nu keista kad buvo tokia skausminga...
sis ciklas 48 dienos.. bet jau mazeja, praeitas buvo 78...

gal zinot, del maksties uzdegimo ir grybelio gali mmm sutrikti? (man buvo abu dalykai)
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 11 02, 15:03)
gal zinot, del maksties uzdegimo ir grybelio gali mmm sutrikti? (man buvo abu dalykai)

Gali 4u.gif
Atsakyti