Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(jrgt @ 2010 10 22, 12:29)
kaip suprantu, tai dvi dienos po O buna vaisingos.

Na reiks taisyt padeti, nes truputi uzmigom su ND biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, planuotojos smile.gif seniai cia bebuvaum bet tema pazistama iki skausmo...
vis delto su dziaugsmu turiu pranesti, kad man jau greit nebeprireiks ovuliacijos testuku, nors ir pasilikau gal 20 ju trecio nestumo planavimui (ale kazin kada cia jis nusimatys biggrin.gif ), bet li ko DAR 33 testai- gal kam reikia? (juosteles, jautrumas berods 25 miu/ml, bet nesu 100 proc tikra... ). Perleisciau nebdrangiai, nes nu kur as juos desiu, budama nescia blush2.gif
jei kam reiketu, tai rasykit i az.
Atsakyti
Sakykit, ar gali kaip nors itakoti OT rezultata hormoniniu vaistu vartojimas? Konkreciai L-Thyroxin. Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Švytinti @ 2010 10 23, 14:57)
Sakykit, ar gali kaip nors itakoti OT rezultata hormoniniu vaistu vartojimas? Konkreciai L-Thyroxin. Aciu is anksto 4u.gif

L-Thyroxin neitakoja. Pati juos vartoju.
Atsakyti
Sveikos mergaites, ateinu vel, nes ,,kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu" doh.gif . Paskutiniai mano ciklai buvo 28 dienos, bet OT negrybaudavo, O vykdavo VISADA 14 dienu iki mmm, isskuros taip pat laaabaai israiskingos. Nors niekas neuzkibo, kaip suprantat, bet bent jau ramu buvo paciai del to, kad ismokau ,,suprasti,, kas ir kaip vyksta. O vat sis menuo vel nesamones verysad.gif , jau 18 CD, o OT tuscias, isskyru is vis nepastebejau jokiu schmoll.gif . Gal si menesi man nurasyt kaip anovuliacini??? Ar anovuliacinio ciklo metu nera nei vaisingu isskyru? Nei LH nekyla?
P.S. kol ne ka tezinojau apie anovuliacinius ciklus, viskas buvo gerai, vos tik pradejau dometis, turbut nusprende mano organizmas parodyt man praktiskai kas tai yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 10 24, 13:59)
Sveikos mergaites, ateinu vel, nes ,,kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu" doh.gif . Paskutiniai mano ciklai buvo 28 dienos, bet OT negrybaudavo, O vykdavo VISADA 14 dienu iki mmm, isskuros taip pat laaabaai israiskingos. Nors niekas neuzkibo, kaip suprantat, bet bent jau ramu buvo paciai del to, kad ismokau ,,suprasti,, kas ir kaip vyksta. O vat sis menuo vel nesamones verysad.gif , jau 18 CD, o OT tuscias, isskyru is vis nepastebejau jokiu schmoll.gif .  Gal si menesi man nurasyt kaip anovuliacini??? Ar anovuliacinio ciklo metu nera nei vaisingu isskyru? Nei LH nekyla?
P.S. kol ne ka tezinojau apie anovuliacinius ciklus, viskas buvo gerai, vos tik pradejau dometis, turbut nusprende mano organizmas parodyt man praktiskai kas tai yra verysad.gif

Nesinervuok, gal ciklas bus ilgesnis ir dar bus OV. Man dažniausiai 18-19 dieną būną.
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 10 24, 12:59)
Ar anovuliacinio ciklo metu nera nei vaisingu isskyru? Nei LH nekyla?

Man yra ir isskyros vaisingos, ir arboras seilese paparcius graziausius rodo unsure.gif Net ir OT uzryskeja ir sonus dirsto, kai galvodavau, kad O vyksta. BT pakildavao ir aiskai skirdavosi abi fazes. Deja, pasirodo jos pas mane tik imitacines ir nepilnavertes budavo doh.gif Nes per mazas progesteronas, kuris ir parode, kad O silpnoka verysad.gif
Atsakyti
Na, tikiuosi, kad sis ciklas bus kokiu 36 dienu ir O man dar pries akis blush2.gif .
O tada netureciau sunerimti kodel ciklas nuo 28 dienu pasoko iki 36 dienu?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galite pasakyti kiek mazdaug kainuoja OT, ir kur juos pigiausiai isigyti? ax.gif
Atsakyti
pigiausiai yra iš e-bay smile.gif man vieno savikaina gavosi ~90 ct, bet jei perkant didesni kiekį galima ir pigiau prasisukt (aš pirkau 20 vnt)
Atsakyti
Sveikos, ovuliacinius testus naudojame jau du mėnesius, bet pagauti žirniuko nepavyko verysad.gif Mano ciklas 29 dienos, testai ovuliaciją rodo 16-17 dienomis. Skaičiau, kad kai testas parodo ovuliaciją, ji gali įvykti ir po 36 val g.gif Dar rašo, kad su ovuliaciniais testais pastojama per 3-4 mėn. Gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip yra ištikrųjų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čimburliakė @ 2010 10 28, 12:38)
Sveikos, ovuliacinius testus naudojame jau du mėnesius, bet pagauti žirniuko nepavyko  verysad.gif Mano ciklas 29 dienos, testai ovuliaciją rodo 16-17 dienomis. Skaičiau, kad kai testas parodo ovuliaciją, ji gali įvykti ir po 36 val  g.gif  Dar rašo, kad su ovuliaciniais testais pastojama per 3-4 mėn. Gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip yra ištikrųjų  ax.gif

O gimdos kaklelio stebeti nebandei? As jau ismokau juo "naudotis", tai tikiuosi kad sis menuo musu nenuvils..
O kas del pastojimo ir OT, tai netikiu tokiom tiesom.. Juk OT netgi ne visada parodo ovuliacija, pasitaiko juk ir tai, kad ji buna nepilnaverte..
Bet kokiu atveju linkiu jums greit prisikviesti gandrus 4u.gif
Atsakyti