Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

Atidziai perskaiciusi 1posta, butumete radusi sau atsakyma:

Kokiu dienos metu geriausia atlikti ovuliacijos nustatymo testą?

Skirtingai nuo nėštumo testų, rytas (pirmas rytinis šlapimas) nėra geriausias laikas ovuliacijos testui atlikti. LH gaminasi Jūsų organizme anksti ryte, todėl Jūsų šlapime maksimalus jo kiekis aptinkamas po pietų. Idealiausias laikas tyrimui – apie 14-16 val., nors dažnai tikslūs rezultatai būna jau nuo 10 val. ryto iki vėlaus vakaro.
Atsakyti
Jei yra cia pastojusiu merginu, kaip skauda sona?
Man taip siandien skauda sona desini, kad galvoju gal cia apendiksas???
ar kokia implantacija?? Jei 12 dienos ot testas buvo tikrai tas tikrasis teigiamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nany: 21 spalio 2010 - 15:43
QUOTE(Nany @ 2010 10 21, 15:42)
ar kokia implantacija?? Jei 12 dienos ot testas buvo tikrai tas tikrasis teigiamas...

Man su pirmu sūneliu taip buvo - labai skaudėjo dešinį šoną ir po kokios savaitės sužinojau, kad nestuke.gif O jau buvau pradėjusi tirtis, ar kokio uždegimo nėra. Dabar irgi taip dešinį šoną skauda, kelias dienas bet turbūt tai tik sutapimas.
Dabar net nežinau ką daryti. Darbe tikrino sveikatą ir liepė plaučių rentgenogramą darytis, nes senai daryta. Kai planuojam 2.gif kažkaip bijau šviestis. Šiandien dėl viso pikto dariausi nėštumo testą - neigiamas, bet dar visa savaitė iki mmm. Tai dar ir neturėtų nieko rodyti. Aišku, gal ir nebus to nėštumo, bet taip bijau eit tuos plaučius šviest, o darbe ragina kuo greičiau. Rytoj turiu eit šviestis...
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 10 21, 19:39)
Man su pirmu sūneliu taip buvo - labai skaudėjo dešinį šoną ir po kokios savaitės sužinojau, kad  nestuke.gif O jau buvau pradėjusi tirtis, ar kokio uždegimo nėra. Dabar irgi taip dešinį šoną skauda, kelias dienas bet turbūt tai tik sutapimas.
Dabar net nežinau ką daryti. Darbe tikrino sveikatą ir liepė plaučių rentgenogramą darytis, nes senai daryta. Kai planuojam  2.gif kažkaip bijau šviestis. Šiandien dėl viso pikto dariausi nėštumo testą - neigiamas, bet dar visa savaitė iki mmm. Tai dar ir neturėtų nieko rodyti. Aišku, gal ir nebus to nėštumo, bet taip bijau eit tuos plaučius šviest, o darbe ragina kuo greičiau. Rytoj turiu eit šviestis...

Aš tai neičiau, nes rentgeno spindulių poveikis vaisiui yra ne šiaip žalingas, o katastrofiškas. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Nany @ 2010 10 21, 16:42)

Tai gal dar viena ovuliacija? Taip būna. O kiek iki MM? Man šitaip skauda šoną per ovuliaciją. wub.gif Nes pagalvojus, ko per implantaciją tą šoną skaudėt turėtų, juk ne kiaušintakį implantuojasi, turėtu pilvo apačią maust, nu bent aš taip suprantu. 4u.gif
Atsakyti
Man su pirmu sūneliu taip buvo - labai skaudėjo dešinį šoną ir po kokios savaitės sužinojau, kad  nestuke.gif O jau buvau pradėjusi tirtis, ar kokio uždegimo nėra. Dabar irgi taip dešinį šoną skauda, kelias dienas bet turbūt tai tik sutapimas.
Dabar net nežinau ką daryti. Darbe tikrino sveikatą ir liepė plaučių rentgenogramą darytis, nes senai daryta. Kai planuojam  2.gif kažkaip bijau šviestis. Šiandien dėl viso pikto dariausi nėštumo testą - neigiamas, bet dar visa savaitė iki mmm. Tai dar ir neturėtų nieko rodyti. Aišku, gal ir nebus to nėštumo, bet taip bijau eit tuos plaučius šviest, o darbe ragina kuo greičiau. Rytoj turiu eit šviestis...

hm g.gif na lauksim kas bus smile.gif

QUOTE(vikutuke @ 2010 10 21, 19:48)
Aš tai neičiau, nes rentgeno spindulių poveikis  vaisiui yra ne šiaip žalingas, o katastrofiškas. schmoll.gif
Papildyta:

Tai gal dar viena ovuliacija? Taip būna. O kiek iki MM? Man šitaip skauda šoną per ovuliaciją.  wub.gif Nes pagalvojus, ko per implantaciją tą šoną skaudėt turėtų, juk ne kiaušintakį implantuojasi, turėtu pilvo apačią maust, nu bent aš taip suprantu. 4u.gif

Vat as ir pagalvoja g.gif gal cia tikroji O bus, kaip tycia nesidariau penkias dienas OT, buvom vestuvese, poto isvyke...
Mano ciklas nereguliarus, dabar 37 CD smile.gif

Bet tokio skasmo niekada nesu jautus... ir keista kad tik judant tempia, desini tai tikrai stipriai, galvojau jau vaziuot i ligonine biggrin.gif o kairi ir apacia siaip pamaudzia..
O gal testa pasidaryt... gal sis ciklas buvo trumpesnis.. bet tada ir OT buvo gi parode teigiama, snd dariau.. ir krutine VISISKAI nejatri, o ji viena is pirmuju pozymiu...

o kiek daug retoriniu klausimu..
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 10 21, 11:14)
Sveikos  4u.gif
ar galima OT darytis ryte tik atsikelus? pirkau is ebay, tai jokios instrukcijoa ar paaiskinimu. siandien 21cd man, o ryte rode viena ryskia ir kita nelabai. Ar tai reiskia, kad ov buvo prie pora dienu ar kad siandien  doh.gif
Aciu uz ats  4u.gif

reiketu daryti su popietiniu slapimu,pries tai 2-3val negerus skysciu. Ar dareis ir kitom dienom?jei tik sia,tai nieko komentuot negalima schmoll.gif

p.s.o as tai ryt keliauju hormoninius tyrimus pasidaryti,ziuresim kokie rezultatai bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 10 21, 20:16)
.s.o as tai ryt keliauju hormoninius tyrimus pasidaryti,ziuresim kokie rezultatai bus ax.gif

lauksim geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
beje, jei tai O, negi taip ilgai skaudetu?
as galvojau neilgai.. nes man skauda nuo ankstaus ryto iki dabar...
Atsakyti
labai skaudėjo dešinį šoną ir po kokios savaitės sužinojau, kad  nestuke.gif O jau buvau pradėjusi tirtis, ar kokio uždegimo nėra.

pries mazdaug savaite labai skaudejo sona desini. galvojau kad cia gal O jau ar kaip.. bet skausmas toks kaip apendicito ir kadangi jis pas mane isoperuotas, tai tikrai ne jis.. dabar jau turi ant dienu MM prasidet ir kiekvienas nors ir silpnas pilvo pamaudimas man jas zada.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 10 21, 19:56)
hm g.gif  na lauksim kas bus smile.gif
Vat as ir pagalvoja g.gif  gal cia tikroji O bus, kaip tycia nesidariau penkias dienas OT, buvom vestuvese, poto isvyke...
Mano ciklas nereguliarus, dabar 37 CD smile.gif

Bet tokio skasmo niekada nesu jautus... ir keista kad tik judant tempia, desini tai tikrai stipriai, galvojau jau vaziuot i ligonine biggrin.gif  o kairi ir apacia siaip pamaudzia..
O gal testa pasidaryt... gal sis ciklas buvo trumpesnis.. bet tada ir OT buvo gi parode teigiama, snd dariau.. ir krutine VISISKAI nejatri, o ji viena is pirmuju pozymiu...

o kiek daug retoriniu klausimu..

37 CD oho, nu tada čia visai niekas neaišku. Kažin ar OV galėtų taip vėlai būti. Nors iš tavo pasakojimo, tai man lyyyyygiai taip pat skauda per O. mirksiukas.gif Tau turbūt nėštumo testą pakartot vertėtų,tik gal jautresnį kokį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2010 10 22, 09:39)
37 CD oho, nu tada čia visai niekas neaišku. Kažin ar  OV galėtų taip vėlai būti. Nors iš tavo pasakojimo, tai man lyyyyygiai taip pat skauda per O.  mirksiukas.gif  Tau turbūt nėštumo testą pakartot vertėtų,tik gal jautresnį kokį. mirksiukas.gif

Dariausi siandien , raso 10 ant pakelio, suprantu kad jie jautrus?!
neigiamas.
Nu jei vakar O buvo, tai ir praziopsojom jau ja doh.gif Ji snd ND padaryti , tai jau veloka butu ane?
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 10 22, 10:51)
Nu jei vakar O buvo, tai ir praziopsojom jau ja doh.gif  Ji snd ND padaryti , tai jau veloka butu ane?

kaip suprantu, tai dvi dienos po O buna vaisingos.
Atsakyti