Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(elmiuke @ 2010 10 18, 06:34)
Sveikutes,
gal kas susidurete su tokia situacija, OT teigiamas, o sekanciom dienom Bt nekyla.kodel??
aciu is anksto uz atsakyma 4u.gif

O ka tomis sekanciomis dienomis rodo OT? kartais buna, kad LH piko nepakanka, kad folikulas ovuliuotu. Kartais buna, kad BT ne is karto atsiliepia i O, nes PRG gaminasi leciau.
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 18, 08:34)
Sveikutes,
gal kas susidurete su tokia situacija, OT teigiamas, o sekanciom dienom Bt nekyla.kodel??
aciu is anksto uz atsakyma 4u.gif

kaip jau minejau kitoj temutej,vienas is variantu,kad O neivyko,jei BT taip ir nepakilo. Bus matyt. Neskubek visai nurasyt ciklo mirksiukas.gif
Atsakyti
o daznai buna kad O neivyksta? kas lemia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 18, 21:26)
O ka tomis sekanciomis dienomis rodo OT? kartais buna, kad LH piko nepakanka, kad folikulas ovuliuotu. Kartais buna, kad BT ne is karto atsiliepia i O, nes PRG gaminasi leciau.

sekanciomis dienomis rode labai blankia antra juostele. idesiu gal vakare kaip atrode mano OT pries ir O ir keleta dienu po. antras ciklas man, tai irgi nesu didele zinove sioj srity, bet manau nepakenks isitirt hormonus. o praeito ir sio menesio O diena sutampa.
aciu uz atsakymus merginos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jrgt @ 2010 10 19, 10:38)
o daznai buna kad O neivyksta? kas lemia?  ax.gif

Labas, kaip man atrodo, jei O nevyksta, tai galbut yra hormonu problemos. taip pat skaiciau, jei daznai buna nereguliari O, tai taip pat reiktu tirtis, nes taip neturetu buti daznai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmiuke: 19 spalio 2010 - 08:53
Sveikos, sorry uz toki klausima, bet pasimeciau smile.gif apie OT raso, kad 2-3h pries darant OT reikia negerti, bet i wc galima nueiti jei l.norisi?...Ar tada bus tikslus rezultatai?...L. aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2010 10 19, 07:38)

Sveikai moteriai normalu per metus tureti 2-3 anovuliacinius cikus.

Kas lemia? Anatomines, hormonines ir visokios kitokios priezastys.
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 19, 07:57)
Labas, kaip man atrodo, jei O nevyksta, tai galbut yra hormonu problemos. taip pat skaiciau, jei daznai buna nereguliari O, tai taip pat reiktu tirtis, nes taip neturetu buti daznai.

Su situ nevisai sutinku- paprastai svarbiau, kad nekistu II ciklo faze, o I (iki O) gali kisti del paciu ivairiausiu naturaliu priezasciu, tokiu kaip stresas, dieta, liga, vaistai ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 10 16, 11:59)
tuomet patarciau aiskumo delei BT matuot,nes po O bazine kuno temperatura paprastai laikosi pakilusi iki kitu mm arba ilgiau,kas gali reiksti  nestuke.gif o del tavo rezultau,tai gali buti jog jei tarkim 14c.d. buvo O,tai db jau yra apie 14-16dpo,gali buti,kad OT teigiamas del nestuke.gif ,bet nebutinai mirksiukas.gif  tad nenori del visa ko NT pagadint,ar kraujo tyrima pasidaryti rolleyes.gif

Dariausi 28 cd, tad butu rode, jei butu oviliacija 14-15 cd.. smile.gif lauksim, speju tiesiog ciklas vel ilgas bus.
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Nu va ir vėl šį ciklą dariausi OT. Du brūkšniukus ryškius rodė 13 ciklo dieną ir 14 dieną. 15 ciklo dieną matėsi jau tik vaiduokliukas. Nesuprantu, kažkaip nevaiduokliaudavo man arba du ryškūs būdavo arba tik vienas.
Ar įmanoma be bazinės temperatūros matavimo tiksliai žinoti, kurią dieną įvyko O. Testo instrukcijoje rašo, kad nuo dviejų juostelių parodymo O įvyksta per 24-44 val. Bet va kaip žinoti ar man per 24 ar per 44 įvyko? Jaučiu čia tik BT parodo...
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2010 10 19, 09:38)

gali buti hormonu sutrikimai,kitos priezastys-reikia tirtis,dometis pas gine mirksiukas.gif jei taip buna retai,nemanau,kad yra blogai.

QUOTE(julyyyyte @ 2010 10 19, 11:37)
Sveikos, sorry uz toki klausima, bet pasimeciau smile.gif apie OT raso, kad 2-3h pries darant OT reikia negerti, bet  i wc galima nueiti jei l.norisi?...Ar tada bus tikslus rezultatai?...L. aciu uz atsakyma 4u.gif

zinoma,kad galima i wc,kitaip gali liudnai baigtis-slapimo pusles trukimu rolleyes.gif sekmes mirksiukas.gif !

QUOTE(Vasarėlė @ 2010 10 20, 18:41)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Nu va ir vėl šį ciklą dariausi OT. Du brūkšniukus ryškius rodė 13 ciklo dieną ir 14 dieną. 15 ciklo dieną matėsi jau tik vaiduokliukas. Nesuprantu, kažkaip nevaiduokliaudavo man arba du ryškūs būdavo arba tik vienas.
Ar įmanoma be bazinės temperatūros matavimo tiksliai žinoti, kurią dieną įvyko O. Testo instrukcijoje rašo, kad nuo dviejų juostelių parodymo O įvyksta per 24-44 val. Bet va kaip žinoti ar man per 24 ar per 44 įvyko? Jaučiu čia tik BT parodo...

man buna lygiai taip pat,be BT matavimo nelabai iseis nustatyti O diena,nes man paprastai po teigiamo OT O ivyksta per 24 val. mirksiukas.gif cia labai individualu,priklausomai nuo to kaip kyla ir leidziasi LH banga.
Atsakyti
Ar visoms buna abu OT bruksneliai vienodo ryskumo? Man ryskiausia diena, jis tikrai labai isryskeja, bet ner jau toks lygiai lygiai kaip kontrolinis...Ar tai reiskia kad neigiamas? Aciu uz atsakymus?
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 10 20, 16:41)
Jaučiu čia tik BT parodo...

Ir ginekologine apziura smile.gif

QUOTE(monciarama @ 2010 10 20, 17:09)
Ar visoms buna abu OT bruksneliai vienodo ryskumo? Man ryskiausia diena, jis tikrai labai isryskeja, bet ner jau toks lygiai lygiai kaip kontrolinis...Ar tai reiskia kad neigiamas? Aciu uz atsakymus?

Buna ir ne visiskai ryskus smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ar galima OT darytis ryte tik atsikelus? pirkau is ebay, tai jokios instrukcijoa ar paaiskinimu. siandien 21cd man, o ryte rode viena ryskia ir kita nelabai. Ar tai reiskia, kad ov buvo prie pora dienu ar kad siandien doh.gif

Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti