Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

Sveikos 4u.gif sakykit ar gali tai reiksti nestuma, jei ov testukas 21d. rodo teigiama? ciklas 28d. 13-14cd buvo teigiamas testukas, kai ir vyko ovuliacija. Esu pasimetus, nes kai dariau nt testuka, buvo neigiamas, nors dar tik 10dpo g.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau prisijungti prie jusu biggrin.gif Nusipirkau OT testuku, jau gadinu virs savaites ir vakar lyg teigiamas buvo, bet nelabai suprantu ar cia teigiamas visai ar dar ne biggrin.gif Ikelsiu foto biski veliau, ivertinsit mirksiukas.gif O jus visos matuojat BT?..Galvoju ir man reiks grafikiuka pasidaryt smile.gif Labai norim antro leliuko
Atsakyti
QUOTE(julyyyyte @ 2010 10 15, 11:29)
Sveikos, noreciau prisijungti prie jusu biggrin.gif Nusipirkau OT testuku, jau gadinu virs savaites ir vakar lyg teigiamas buvo, bet nelabai suprantu ar cia teigiamas visai ar dar ne biggrin.gif Ikelsiu foto biski veliau, ivertinsit mirksiukas.gif O jus visos matuojat BT?..Galvoju ir man reiks grafikiuka pasidaryt smile.gif Labai norim antro leliuko

Norejau ikelt foto, nu bet niekaip neiseina normaliai nufotkint.Kaip jus nufotkinat?Kokia funkcija nustatot?....
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 14, 22:25)
Cia gal Selva zinos, nes mano zinios apie BT pavirsutiniskos smile.gif
Taip gali buti, o ne turi buti 4u.gif

supratau 4u.gif

QUOTE(maniusi @ 2010 10 15, 08:46)
Gal biski ne i tema cia as..sianakt sapnavau kad valgau zuvi o jos viduje buvo daug ikru,gal kas zino ka reiskia sis sapnas?

google visagalis.
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 10 15, 11:59)
google visagalis.

arba sapnai.net biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš šį mėnesį pradėjau gadinti OT testukus. smile.gif
Naudojau tokį:

user posted image

Vakar rezultatas buvo neigiamas, o šiandien 14 CD sulaukiau teigiamo rezultato su smile.gif Kažkaip įsivaizdavau, kad ovuliacija vyksta vėliau pas mane...

Testo instrukcijoje parašyta, kad sulaukus teigiamo rezultato, kitą dieną jau matuoti nereikia. Ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 10 14, 18:13)
Mergaites, turiu tupa klausima blush2.gif : ar po ovuliacijos dienos, dar skaitosi vaisingos dienos, ar dar galiu pastoti po ovuliacijos dienos viena ar dvi dienos? Pvz, jai mano ciklas 28 dienos, ovuliacija 14 CD, ar 15 ir 16CD yra polnai vaisingos, ar jau cia tik maza tikimybe, imanoma, buna visko ir t.t.
Na tikiuosi suprantamai parasiau ax.gif

Kiausialaste po O islieka gyvybinga iki 24val, bet kiekviena valanda ji vis labiau sensta ir sunkiau apsivaisina.

QUOTE(westi @ 2010 10 14, 18:40)
  Ar gali taip but,SELVA,SUNFLOWERS? blush2.gif

Tikrai gali.

QUOTE(Ugile @ 2010 10 15, 11:28)
Testo instrukcijoje parašyta, kad sulaukus teigiamo rezultato, kitą dieną jau matuoti nereikia. Ar tikrai?

Jei jau ne pirma cikla darytum OT ir turetum patirties, butum garantuota del jautrumo (kad tau tinka ir pan), tai sakyciau, kad nereikia.

Bet as asmeniskai kita diena dar pagadindavau.
Atsakyti
Mane tai jau biesas ima biggrin.gif
Issiemiau visus testukus, tai ryskiausi 13 cd, 28 cd ir 31 cd (siandien).
Nu ir zinok tu man, ar buvo ta o, ar dar jos laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 10 15, 17:12)
Nu ir zinok tu man, ar buvo ta o, ar dar jos laukti doh.gif

Kokio ilgio paprastai tavieji ciklai? Kaip gleives, ar jas stebi?
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 15, 19:51)
Kokio ilgio paprastai tavieji ciklai? Kaip gleives, ar jas stebi?

Ilgoki. Bet man tik antras ciklas po KT, tai neaisku ar jos atsistatys. ciklas nuo 28 dienu iki 90 ir taip buvo kazkada.
Del gleiviu, tai lyg ir iki 13-15 dienos buvo tikrai sausa. Poto naudojau zvakutes, sunku ka pasakyti. Vakar jau galvojau kad tikrai gal O, nes lyg atroddavo kad slapia, be nuejus i wc, viskas ten ok. O jau siandien jos.. ne kaip per ovuliacija, tikrai ne kaip kiausinio baltymas, o labiau panasios i pienlige, jei tokia turejot biggrin.gif baltos, tirstos.
Papildyta:
beje, prie mmm mane traukia ant saldumynu, kokias 3-4 dienas, kartais savaite.
Saldumynu galima saky nevalgau, na i penkias dienas koki skanu saldaini smile.gif
o snd ir diena saldaini, ir dabar sokolado uzsimaniau, ir sureliu noriu. Tai tikrai saves nebesuprantu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nany: 15 spalio 2010 - 19:06
QUOTE(Ugile @ 2010 10 15, 13:28)
Aš šį mėnesį pradėjau gadinti OT testukus. smile.gif

as tavo vietoje dar pagadinciau,nes man kelias dienas buna teigiami(2-3d.)
,nors kita vertus jei po teigiamo rezultato visas kitas d.ND padarot,tai ir nebutina kito gadint mirksiukas.gif
QUOTE(Nany @ 2010 10 15, 19:12)
Ilgoki. Bet man tik antras ciklas po KT,
Del gleiviu, tai lyg ir iki 13-15 dienos buvo tikrai sausa. Poto naudojau zvakutes, sunku ka pasakyti. Vakar jau galvojau kad tikrai gal O, nes lyg atroddavo kad slapia, be nuejus i wc, viskas ten ok. O jau siandien jos.. ne kaip per ovuliacija, tikrai ne kaip kiausinio baltymas, o labiau panasios i pienlige, jei tokia turejot biggrin.gif  baltos, tirstos.

tuomet patarciau aiskumo delei BT matuot,nes po O bazine kuno temperatura paprastai laikosi pakilusi iki kitu mm arba ilgiau,kas gali reiksti nestuke.gif o del tavo rezultau,tai gali buti jog jei tarkim 14c.d. buvo O,tai db jau yra apie 14-16dpo,gali buti,kad OT teigiamas del nestuke.gif ,bet nebutinai mirksiukas.gif tad nenori del visa ko NT pagadint,ar kraujo tyrima pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas susidurete su tokia situacija, OT teigiamas, o sekanciom dienom Bt nekyla.kodel??
aciu is anksto uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti