QUOTE(westi @ 2010 09 07, 22:04)
na su tais reguliariais ND,tai pasigincyciau tuo atzvilgiu,kad tikrai ne visada yra noras-o jei kaip tik tomis dienomis O(ypac su nereguliariu ciklu),tai taip ir 5 metus gali zaist ir nepataikyt
tad manau geriau iskart griebti jauti uz ragu,
issianalizuoti save ir bent jau tom palankiausiom dienom netinginiauti o be to,mano drauge ejo pries pastodama pas gine,kad pasakytu kaip greiciau pastoti,nes norejo antra leliuka jau susiplanuoti,ir jai viska isaiskino,patare-aisku jai sekmingai ir gavosi(ne visiems taip net ir viska zinant pasiseka)
tai va,manau visteik gines turetu informuoti apie tokius budus,o tik mums paskui apsispresti ar mes norim loterijoj dalyvauti ir laukti kada pataikysim su ND ,ar norim greiciau,t.y.su salyginai siek tiek didesne tikimybe pastoti
Na nemanau, kad daug yra tokiu, kurios net nenumano kada jai vaisingos dienos, nesneku apie tai tiksliai zinotu kada O vyksta
As jau gerokai pries pradedant planuoti buvau daug apsiskaiciusi, OT nusipirkau vien tam, kad patvirtinti ar sutampa mano spejama O diena, su OT
Nuejus pirma karta pas gine (gine nesiskundziu), gavau tik onko tepineli, paprasta, echo, apziura ir buvo uzdegta zalia sviesa, po nesekmingu bandymu savo iniciatyva pasitarem pirminius tyrimus ir jau su jais nuejau pas ja, nupasakojau visa situacija, sekantis zingsnis GN
Beje, jei i tema, tai pasakiau, kad su OT zaidziu, tai ji tik pasake, kad jai ju nereikia, nes pagal hormonus mato, kad viskas tvarkoj, viskas bresta, vesi, sprogsta ir t.t.
Taip, kad manau cia nuo gydytojos mazai kas priklauso
Nebent tuo atveju galetu kazka pasiulyti, jei kaip pati minejai, nereguliarus ciklai butu, pas mane O akivaizdi, vaisingos dienom "plaukiu", ciklai vos ne kaip laikrodukas/trumpi.
Savo nuomone parasiau is savo varpines, taip kad nebutinai jusiske turi sutapti su maniske!