Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

Labukas 4u.gif Pakuzdekit i AZ kas parduoda OT is mergyciu... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neida26 @ 2010 10 14, 14:59)
Labukas 4u.gif  Pakuzdekit i AZ kas parduoda OT is mergyciu... Aciu 4u.gif

jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 10 14, 14:19)
Manau kad lasiukas nepakenks.
As tai apie 14:30 stengdavausi nueidi i wc, po pietu, visokiu kavu, arbatu, ir iki 17 val negerti, bet arbatos gurksni, ar sulciu tikrai isgerdavau wink.gif

na as manau, kad sugebesiu darbe pasidaryti apie 15val... tik siandien bandziau po pietu nieko negerti, tai maniau jog nutroksiu.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 14 spalio 2010 - 15:06
Labukas visoms,

mane taip pat domina tie testukai, kur butu galima isigyti?????
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 10 14, 19:08)
bet blyn kokie jautrus.. jei jau 20-ies pas mane pastovus vaiduokliai, isivaizduoju kas butu su siais.

Gal ji NT tokius jautrus uzsakines g.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu tupa klausima blush2.gif : ar po ovuliacijos dienos, dar skaitosi vaisingos dienos, ar dar galiu pastoti po ovuliacijos dienos viena ar dvi dienos? Pvz, jai mano ciklas 28 dienos, ovuliacija 14 CD, ar 15 ir 16CD yra polnai vaisingos, ar jau cia tik maza tikimybe, imanoma, buna visko ir t.t.
Na tikiuosi suprantamai parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 10 13, 23:11)
Ta irgi pagalvojau...
Beto, zinau kad kuno temperatura buna aukstesne, o mano normali, 36,6.. biggrin.gif

ne kuno,o Bazine kuno temperatura matuojama ryte,vos prabudus,dar neislipus is lovos,po maziausiai 3 val nepertraukiamo miego blush2.gif

QUOTE(jrgt @ 2010 10 14, 13:54)
na va uzsipirkau testuku smile.gif sulauksiu mm ir po ju pradesiu ju gadinima smile.gif o kai sakoma, kad negalima pora valandu vartoti skysciu tai turima omeny, kad isvis negalima nei lasiuko..?  ax.gif

kelis gurksniukus tikrai galima,tik aisku geriau ne likus valandai iki OT gadinimo mirksiukas.gif

o man tai tokie stiprus spazmai pilvo apacioj doh.gif ,snd OT daug ryskesnis uz kontrolini,tai jauciu greit O,aisku darysim ND wub.gif bet kaip nepatinka tie spazmai-matyt sikart ir be OT buciau susigaudzius kada O lotuliukas.gif beje,BT vakarykste pasirodo niekine,nes is vakaro geriau Sangrijos -matyt to uzteko,kad taip stipriai sokteltu.. g.gif Ar gali taip but,SELVA,SUNFLOWERS? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 10 14, 20:40)
ne kuno,o Bazine kuno temperatura matuojama ryte,vos prabudus,dar neislipus is lovos,po maziausiai 3 val nepertraukiamo miego blush2.gif

as butent apie kuno tempa smile.gif pas dauguma nestukiu, pirmu men laikosi apie 37 laispnius. Klausiau gines, sake tap turi buti, tik ne per ilgai, nes jau tada gali reiksti blogas zinias..
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 10 14, 21:38)
as butent apie kuno tempa smile.gif pas dauguma nestukiu, pirmu men laikosi apie 37 laispnius. Klausiau gines, sake tap turi buti, tik ne per ilgai, nes jau tada gali reiksti blogas zinias..

na,nezinau kaip su kuno temp,bet tikrai zinau,kad kai bazine kuno temp laikosi pakilusi ilgiau kaip 18-20d.galima be testo pasakyti,kad laukiesi mirksiukas.gif . O ar pagal kuno temp.galima taip sprest nesu girdejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 10 14, 20:40)
beje,BT vakarykste pasirodo niekine,nes is vakaro geriau Sangrijos -matyt to uzteko,kad taip stipriai sokteltu.. g.gif  Ar gali taip but,SELVA,SUNFLOWERS? blush2.gif

Cia gal Selva zinos, nes mano zinios apie BT pavirsutiniskos smile.gif

QUOTE(Nany @ 2010 10 14, 21:38)

Taip gali buti, o ne turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 10 14, 19:08)
as nesidariau 15 val, nes neiskenciau po pietu negerti, tuolabiau sriubos ir t.t. tai del to darausi 17 val.

supratau 4u.gif
Atsakyti
Gal biski ne i tema cia as..sianakt sapnavau kad valgau zuvi o jos viduje buvo daug ikru,gal kas zino ka reiskia sis sapnas?
Atsakyti