Labukas Pakuzdekit i AZ kas parduoda OT is mergyciu... Aciu
QUOTE(neida26 @ 2010 10 14, 14:59)
Labukas Pakuzdekit i AZ kas parduoda OT is mergyciu... Aciu
jau
QUOTE(Nany @ 2010 10 14, 14:19)
Manau kad lasiukas nepakenks.
As tai apie 14:30 stengdavausi nueidi i wc, po pietu, visokiu kavu, arbatu, ir iki 17 val negerti, bet arbatos gurksni, ar sulciu tikrai isgerdavau
As tai apie 14:30 stengdavausi nueidi i wc, po pietu, visokiu kavu, arbatu, ir iki 17 val negerti, bet arbatos gurksni, ar sulciu tikrai isgerdavau
na as manau, kad sugebesiu darbe pasidaryti apie 15val... tik siandien bandziau po pietu nieko negerti, tai maniau jog nutroksiu..
Labukas visoms,
mane taip pat domina tie testukai, kur butu galima isigyti?????
mane taip pat domina tie testukai, kur butu galima isigyti?????
Mergaites, turiu tupa klausima : ar po ovuliacijos dienos, dar skaitosi vaisingos dienos, ar dar galiu pastoti po ovuliacijos dienos viena ar dvi dienos? Pvz, jai mano ciklas 28 dienos, ovuliacija 14 CD, ar 15 ir 16CD yra polnai vaisingos, ar jau cia tik maza tikimybe, imanoma, buna visko ir t.t.
Na tikiuosi suprantamai parasiau
Na tikiuosi suprantamai parasiau
QUOTE(Nany @ 2010 10 13, 23:11)
Ta irgi pagalvojau...
Beto, zinau kad kuno temperatura buna aukstesne, o mano normali, 36,6..
Beto, zinau kad kuno temperatura buna aukstesne, o mano normali, 36,6..
ne kuno,o Bazine kuno temperatura matuojama ryte,vos prabudus,dar neislipus is lovos,po maziausiai 3 val nepertraukiamo miego
QUOTE(jrgt @ 2010 10 14, 13:54)
na va uzsipirkau testuku sulauksiu mm ir po ju pradesiu ju gadinima o kai sakoma, kad negalima pora valandu vartoti skysciu tai turima omeny, kad isvis negalima nei lasiuko..?
kelis gurksniukus tikrai galima,tik aisku geriau ne likus valandai iki OT gadinimo
o man tai tokie stiprus spazmai pilvo apacioj ,snd OT daug ryskesnis uz kontrolini,tai jauciu greit O,aisku darysim ND bet kaip nepatinka tie spazmai-matyt sikart ir be OT buciau susigaudzius kada O beje,BT vakarykste pasirodo niekine,nes is vakaro geriau Sangrijos -matyt to uzteko,kad taip stipriai sokteltu.. Ar gali taip but,SELVA,SUNFLOWERS?
QUOTE(westi @ 2010 10 14, 20:40)
ne kuno,o Bazine kuno temperatura matuojama ryte,vos prabudus,dar neislipus is lovos,po maziausiai 3 val nepertraukiamo miego
as butent apie kuno tempa pas dauguma nestukiu, pirmu men laikosi apie 37 laispnius. Klausiau gines, sake tap turi buti, tik ne per ilgai, nes jau tada gali reiksti blogas zinias..
QUOTE(Nany @ 2010 10 14, 21:38)
as butent apie kuno tempa pas dauguma nestukiu, pirmu men laikosi apie 37 laispnius. Klausiau gines, sake tap turi buti, tik ne per ilgai, nes jau tada gali reiksti blogas zinias..
na,nezinau kaip su kuno temp,bet tikrai zinau,kad kai bazine kuno temp laikosi pakilusi ilgiau kaip 18-20d.galima be testo pasakyti,kad laukiesi . O ar pagal kuno temp.galima taip sprest nesu girdejus
QUOTE(westi @ 2010 10 14, 20:40)
beje,BT vakarykste pasirodo niekine,nes is vakaro geriau Sangrijos -matyt to uzteko,kad taip stipriai sokteltu.. Ar gali taip but,SELVA,SUNFLOWERS?
Cia gal Selva zinos, nes mano zinios apie BT pavirsutiniskos
QUOTE(Nany @ 2010 10 14, 21:38)
Taip gali buti, o ne turi buti
QUOTE(Nany @ 2010 10 14, 19:08)
as nesidariau 15 val, nes neiskenciau po pietu negerti, tuolabiau sriubos ir t.t. tai del to darausi 17 val.
supratau
Gal biski ne i tema cia as..sianakt sapnavau kad valgau zuvi o jos viduje buvo daug ikru,gal kas zino ka reiskia sis sapnas?