QUOTE(Vasarėlė @ 2010 10 11, 21:22)
Na mano vieną dieną parodo neryškią antrą juostelę, kitą dieną abi ryškias, o paskui viskas - tik viena juostelė. Tai kaip ir galiu spręsti, kad man jie tinkami
Jo kasetinių kaina tai
Vaistinėj kai pasakė, kiek kainuoja, ir stalčius atsidarė
O iš kurių forumiečių perkat, aš irgi iš vienos forumietės imu, norėčiau gal ir iš kitų pabandyt.
Paaiškinkit man tundrai - 20 yra jautresni negu 25? O 30 dar mažiau jautrūs nei 25?
manau,kad jie tau patys tinkamiausi,nes kasdien nevaiduokliuoja,kai atejo laikas rode aiskias dvi ryskias-tai viskas tvarkoj,tuos ir naudok tada toliau
,bet linkiu,kad nebeprireiktu
QUOTE(jrgt @ 2010 10 12, 08:14)
vaiduokliauja tai cia reiskia, kad kada nori tada ir rodo jie ka nori?
o nuo kuriu pradet?
vaiduokliuoja,kai beveik visada kai daraisi testuka rodo antra neryskia juostele,o ji su kontroline susilygina tik tada kai tikrai arteja O
tikiuosi supratai
pirmam ciklui pabandyk, jautriausius 20ies,jei daznai vaiduokliuos tai kokiu 30ies kita cikla bandyk-
BET VIENAM CIKLUI YRA NAUDOJAMI TIK VIENO JAUTRUMO OT(kitaipiskraipysi rezltatus ir nebesuprasi kur buvo teigiami kur gal dar ne ir pan.)
QUOTE(maniusi @ 2010 10 12, 11:24)
Sveikos!noreciau isgirsti is jusu patarimo.rugsejo 26d.prasidejo mmm 30d. baigesi(mano ciklas 30d)spalio 4 buvau pas gyne apziuredama ji pasake kad Ovuliacija jau ivyko,as nustebau,ar taip gali buti?iseidama is poliklin nusipurkau OT ta pacia diena pasidariau ir parode 2juosteles bet viena truputi sviesesne uz kontroline,o kita diena kai dariausi tos antros beveik nesimate.kaip jus manote ar taip gali buti?
gal ir galejo taip nutikti jei O vyko butent ta d,o LH banga pas tave letai leidziasi,tuomet OT dar galejo parodyti dvi apyryskes juosteles,kita vertus,gal diena pries tai butu buvusios abi tikrai ryskios ar net ta kita ryskesne,o sekancia d kai ejai pas gine ivyko O ir OT antroji juostele kaip pati sakai pablanko
taip kad manau jog tikrai visai imanoma situacija
tikiuosi ND atlikot