Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(maniusi @ 2010 10 12, 09:24)
Sveikos!noreciau isgirsti is jusu patarimo.rugsejo 26d.prasidejo mmm 30d. baigesi(mano ciklas 30d)spalio 4 buvau pas gyne apziuredama ji pasake kad Ovuliacija jau ivyko,as nustebau,ar taip gali buti?iseidama is poliklin nusipurkau OT ta pacia diena pasidariau ir parode 2juosteles bet viena truputi sviesesne uz kontroline,o kita diena kai dariausi tos antros beveik nesimate.kaip jus manote ar taip gali buti?

Tikrai taip galejo buti. Gines paprastai neklysta del ivykusios/neivykusios O.
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 10 11, 21:22)
Na mano vieną dieną parodo neryškią antrą juostelę, kitą dieną abi ryškias, o paskui viskas - tik viena juostelė. Tai kaip ir galiu spręsti, kad man jie tinkami  g.gif
Jo kasetinių kaina tai  blink.gif Vaistinėj kai pasakė, kiek kainuoja, ir stalčius atsidarė  lotuliukas.gif O iš kurių forumiečių perkat, aš irgi iš vienos forumietės imu, norėčiau gal ir iš kitų pabandyt.
Paaiškinkit man tundrai  - 20 yra jautresni negu 25? O 30 dar mažiau jautrūs nei 25?

manau,kad jie tau patys tinkamiausi,nes kasdien nevaiduokliuoja,kai atejo laikas rode aiskias dvi ryskias-tai viskas tvarkoj,tuos ir naudok tada toliau mirksiukas.gif ,bet linkiu,kad nebeprireiktu wub.gif

QUOTE(jrgt @ 2010 10 12, 08:14)
4u.gif  4u.gif
vaiduokliauja tai cia reiskia, kad kada nori tada ir rodo jie ka nori?
o nuo kuriu pradet? smile.gif

vaiduokliuoja,kai beveik visada kai daraisi testuka rodo antra neryskia juostele,o ji su kontroline susilygina tik tada kai tikrai arteja O mirksiukas.gif tikiuosi supratai 4u.gif pirmam ciklui pabandyk, jautriausius 20ies,jei daznai vaiduokliuos tai kokiu 30ies kita cikla bandyk-BET VIENAM CIKLUI YRA NAUDOJAMI TIK VIENO JAUTRUMO OT(kitaipiskraipysi rezltatus ir nebesuprasi kur buvo teigiami kur gal dar ne ir pan.)

QUOTE(maniusi @ 2010 10 12, 11:24)
Sveikos!noreciau isgirsti is jusu patarimo.rugsejo 26d.prasidejo mmm 30d. baigesi(mano ciklas 30d)spalio 4 buvau pas gyne apziuredama ji pasake kad Ovuliacija jau ivyko,as nustebau,ar taip gali buti?iseidama is poliklin nusipurkau OT ta pacia diena pasidariau ir parode 2juosteles bet viena truputi sviesesne uz kontroline,o kita diena kai dariausi tos antros beveik nesimate.kaip jus manote ar taip gali buti?

g.gif gal ir galejo taip nutikti jei O vyko butent ta d,o LH banga pas tave letai leidziasi,tuomet OT dar galejo parodyti dvi apyryskes juosteles,kita vertus,gal diena pries tai butu buvusios abi tikrai ryskios ar net ta kita ryskesne,o sekancia d kai ejai pas gine ivyko O ir OT antroji juostele kaip pati sakai pablanko mirksiukas.gif taip kad manau jog tikrai visai imanoma situacija rolleyes.gif tikiuosi ND atlikot rolleyes.gif
Atsakyti
pas mane 29 CD ir vel vaiduoklis, tik lyg ryskesnis..
ai bet jau kaip nervuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 12, 10:43)
Tikrai taip galejo buti. Gines paprastai neklysta del ivykusios/neivykusios O.

O kaip ginės mato, kad O įvyko, per echoskopą? Ketvirtadienį einu pas ginę. Žiūrėsiu, ką pasakys. Gal kokius tyrimus lieps pasidaryti g.gif
Šiandien dariausi testą, buvo viena juostelė, rytoj gal jau dvi pamatysiu.

QUOTE(westi @ 2010 10 12, 20:20)
manau,kad jie tau patys tinkamiausi,nes kasdien nevaiduokliuoja,kai atejo laikas rode aiskias dvi ryskias-tai viskas tvarkoj,tuos ir naudok tada toliau mirksiukas.gif ,bet linkiu,kad nebeprireiktu wub.gif

Ačiū už gražius palinkėjimus 4u.gif . Visos iš pažįstamų rato vis praneša, kad laukiasi, o man nesiseka verysad.gif Nu bet neprarandu vilties wub.gif
Atsakyti
Sveikos, o as tas II juosteles Ot matau jau po mm, tik viena sviesesne, o ta kontroline ryski. jau lyg O apturejau, bet nebuvo dvieju ryskiu II. tai nezinau kaip cia suprast?! ka manot? gal kokie OT sss..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmiuke: 13 spalio 2010 - 12:52
QUOTE(Nany @ 2010 10 12, 19:45)
pas mane 29 CD ir vel vaiduoklis, tik lyg ryskesnis..
ai bet jau kaip nervuoja biggrin.gif

Ciklo gale teigiamas OT gali reiksti nestuke.gif bet nebutinai.

QUOTE(Vasarėlė @ 2010 10 12, 19:54)
O kaip ginės mato, kad O įvyko, per echoskopą?

Jei O neivyko, matosi brestantis folikulas. Jei O ivyko, tai folikulo nesimato, matosi geltonkunis ir laisvo skyscio.

QUOTE(elmiuke @ 2010 10 13, 11:51)
Sveikos, o as tas II juosteles Ot matau jau po mm, tik viena sviesesne, o ta kontroline ryski. jau lyg O apturejau, bet nebuvo dvieju ryskiu II. tai nezinau kaip cia suprast?! ka manot? gal kokie OT sss..

Bet vis tiek kazkuris OT turetu buti ryskesnins uz kitus? g.gif

OT atlieki pagal taisykles? Panasiu metu, su dieniniu slapimu, 2-3val nevartojusi skysciu?

Is ko sprendi, kad jau po O?
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 13, 15:03)
Ciklo gale teigiamas OT gali reiksti  nestuke.gif  bet nebutinai.
Jei O neivyko, matosi brestantis folikulas. Jei O ivyko, tai folikulo nesimato, matosi geltonkunis ir laisvo skyscio.
Bet vis tiek kazkuris OT turetu buti ryskesnins uz kitus?  g.gif

OT atlieki pagal taisykles? Panasiu metu, su dieniniu slapimu, 2-3val nevartojusi skysciu?

Is ko sprendi, kad jau po O?

jep, pries OT nevartoju skysciu pries kokias 3val. atlieku veliau tarp 16-16,3. nes tada gryztu namo. buvo vakar ryskesnis I palyginus su kitais visais, bet vis vien ne toks kaip kontrolinis I. na sprendziu is pamaudenimu pilve. kurie buvo uzvakar. o vakar ir siandien jau pradejo kilt BT
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 13, 12:17)
jep, pries OT nevartoju skysciu pries kokias 3val. atlieku veliau tarp 16-16,3. nes tada gryztu namo. buvo vakar ryskesnis I palyginus su kitais visais, bet vis vien ne toks kaip kontrolinis I. na sprendziu is pamaudenimu pilve. kurie buvo uzvakar. o vakar ir siandien jau pradejo kilt BT

Tai jis greiciausiai ir turetu buti vertinamas, kaip teigiamas.

Man irgi ne visada isryskedavo iki vadovelinio pavyzdzio.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 13, 15:23)
Tai jis greiciausiai ir turetu buti vertinamas, kaip teigiamas.

Man irgi ne visada isryskedavo iki vadovelinio pavyzdzio.

Tai ir as taip pamaniau. 1 ciklas kai naudoju OT tai sunku ir vertinti, ar cia kaip pagal vadoveli turi buti, ar kaip. bet plika akim zirint, ir lyginant su kitom dienom, tai nepasakysi, kad jis kuom isiskiria, tik arciau geriau paziurejus.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 13, 14:03)
Ciklo gale teigiamas OT gali reiksti  nestuke.gif  bet nebutinai.

Ta irgi pagalvojau...
kad 13 cd buvo vaiduoklis ir pradejo vel vaiduokliaut nuo kokios 20 dienos..
bet snd dariau NT, bet dariau ryte su antru slapimu, 10 val nuejau i wc, o po valandos vel.. buvo neigiamas.

Zinau ka reiskai kai lauki to teigiamo (pries kelis metus su MB planavom kelis ciklus tik planai pasikeite) tai jau ir pykindavo, ir pilva skaudedavo ir tas ir anas... doh.gif

tai ir db panasiai, jau prisigalvoji, snd tipo pykino nuo kinieciu maisto, 13 val dienos pirma karta valgiau, bet ne nenorejau paziuret i maista... pilva paskaudendavo, kazkuri vakara gerokai... snd krutine keista, bet neskauda, nieko, tik lyg kazkokia, kaip "guzuota" butu, nzn kaip tai paaiskinti.. bet cia grynas issigalvojimas doh.gif netikiu kad po tiek metu ciklas susireguliuotu i normalu, o jei NT butu teigiamas, reikstu kad sis ciklas 30 dienu, o tuom tikrai netikiu schmoll.gif

Beto, zinau kad kuno temperatura buna aukstesne, o mano normali, 36,6.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nany: 13 spalio 2010 - 22:12
na va uzsipirkau testuku smile.gif sulauksiu mm ir po ju pradesiu ju gadinima smile.gif o kai sakoma, kad negalima pora valandu vartoti skysciu tai turima omeny, kad isvis negalima nei lasiuko..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2010 10 14, 13:54)
na va uzsipirkau testuku smile.gif sulauksiu mm ir po ju pradesiu ju gadinima smile.gif o kai sakoma, kad negalima pora valandu vartoti skysciu tai turima omeny, kad isvis negalima nei lasiuko..?  ax.gif

Manau kad lasiukas nepakenks.
As tai apie 14:30 stengdavausi nueidi i wc, po pietu, visokiu kavu, arbatu, ir iki 17 val negerti, bet arbatos gurksni, ar sulciu tikrai isgerdavau wink.gif
Atsakyti