Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(jrgt @ 2010 10 11, 09:10)
sveikos smile.gif
bandysiu jungtis i jusu tarpeli smile.gif norejau pasidomet, kokie OT yra patikimiausi? vaistinej maciau yra nemazai rusiu? kuri patartumet? aciu  4u.gif

Kad kiekvienai mergaitei individualiai. As bandziau vaistininei pirktas kasetes (nepamenu nei vienu pavadinimu), tai man jos labai patiko, bet uz 7vnt, mokejau gerokai virs 50lt doh.gif , tada isigyjau vaistinej juosteles, jos gerokai pigesnes, o dar veliau is forumieciu pardavinejamus OT, tai jie pigiausi, LH pika rodo, ju jautrumas man tinka (nors nei vienu pagal jautruma nesirinkau)tad apsistojau prie ju.
Gali bandyt nuo pigiausio varianto, jos daugeliui tinka, nors kitoms vaiduokliauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 10 11, 11:51)
Gali bandyt nuo pigiausio varianto, jos daugeliui tinka, nors kitoms vaiduokliauja 4u.gif

Vaiduokliauja ne todel, kad pigiausi yra, o todel, kad per jautrus, tokiu atveju reikia rinktis ne jautresnius nei 25 jautrumo, tada nevaiduokliaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 10 11, 11:51)
ju jautrumas man tinka (nors nei vienu pagal jautruma nesirinkau)tad apsistojau prie ju.

mhm.. o man nelabai ismananciai galima issamiau apie jautruma? nelabai zinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2010 10 11, 12:53)
mhm.. o man nelabai ismananciai galima issamiau apie jautruma? nelabai zinau  blush2.gif

Bandysiu taip ,,ukiskai,, paaiskint 4u.gif
,,Ovuliacijos testas yra veikiamas liuteinizuojančio hormono (LH), kurio prieš pat ovuliaciją organizme labai padaugėja. Tai vadinama LH banga, kuri yra ovuliacijos proceso pradžios indikacija. Ovuliacijos testas parodo būtent LH bangą. Taip moteris gali tiksliai nustatyti ovuliacijos pradžią,, jai Jusu organizme LH ir siaip yra siek tiek daugiau, tai labai jautrus testai visa cikla gali rodyti ,,siek tiek,, teigiama, o jai Jusu organizme harmonas, net ir piko metu nepakyla labai aukstai, tai mazai jautrus testai gali isvis jo nefiksuoti. O iki kokio lygio pakyla Jusu LH ir kokio jautrumo testai juos fiksuoja, maziausiai vaiduokliauja (visiskai nevaiduokliauja)- cia jau bandyti reikia.
Na tikiuosi aiskiau siek tiek, gal labiau ismanancios pataisys/papildys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 10 11, 15:19)
Na tikiuosi aiskiau siek tiek, gal labiau ismanancios pataisys/papildys 4u.gif

supratau! aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2010 10 11, 09:10)
sveikos smile.gif
bandysiu jungtis i jusu tarpeli smile.gif norejau pasidomet, kokie OT yra patikimiausi? vaistinej maciau yra nemazai rusiu? kuri patartumet? aciu  4u.gif

sveika,prisijungus,linkiu,kad neilgam jungtumeis mirksiukas.gif svarbiausia atitaikyti jautruma OT-jei beveik nuolat vaiduokliuoja,reiskiasi yra per jautrus,jei tik pries pat O vadinasi viskas tvarkoj rolleyes.gif del firmu,negaliu patart,as naudoju pigius juostelinius pirktus internetu,visai gerai rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 10, 19:21)
Taip ir zinoti- jei vaiduokliauja reikia nereikia smile.gif

Na mano vieną dieną parodo neryškią antrą juostelę, kitą dieną abi ryškias, o paskui viskas - tik viena juostelė. Tai kaip ir galiu spręsti, kad man jie tinkami g.gif

QUOTE('LUNYTE' @ 2010 10 11, 10:51)
Kad kiekvienai mergaitei individualiai. As bandziau vaistininei pirktas kasetes (nepamenu nei vienu pavadinimu), tai man jos labai patiko, bet uz 7vnt, mokejau gerokai virs 50lt doh.gif , tada isigyjau vaistinej juosteles, jos gerokai pigesnes, o dar veliau is forumieciu pardavinejamus OT, tai jie pigiausi, LH pika rodo,  ju jautrumas man tinka (nors nei vienu pagal jautruma nesirinkau)tad apsistojau prie ju.

Jo kasetinių kaina tai blink.gif Vaistinėj kai pasakė, kiek kainuoja, ir stalčius atsidarė lotuliukas.gif O iš kurių forumiečių perkat, aš irgi iš vienos forumietės imu, norėčiau gal ir iš kitų pabandyt.

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 11, 11:12)
Vaiduokliauja ne todel, kad pigiausi yra, o todel, kad per jautrus, tokiu atveju reikia rinktis ne jautresnius nei 25 jautrumo, tada nevaiduokliaus 4u.gif

Paaiškinkit man tundrai - 20 yra jautresni negu 25? O 30 dar mažiau jautrūs nei 25?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasarėlė: 11 spalio 2010 - 20:24
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 10 11, 21:22)
Paaiškinkit man tundrai  - 20 yra jautresni negu 25? O 30 dar mažiau jautrūs nei 25?

Butent taip drinks_cheers.gif kuo mazesnis skaiciukas, tuo jautresni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 10 11, 20:15)
sveika,prisijungus,linkiu,kad neilgam jungtumeis mirksiukas.gif  svarbiausia atitaikyti jautruma OT-jei beveik nuolat vaiduokliuoja,reiskiasi yra per jautrus,jei tik pries pat O vadinasi viskas tvarkoj rolleyes.gif  del firmu,negaliu patart,as naudoju pigius juostelinius pirktus internetu,visai gerai rodo mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif
vaiduokliauja tai cia reiskia, kad kada nori tada ir rodo jie ka nori?

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 11, 21:59)
Butent taip drinks_cheers.gif kuo mazesnis skaiciukas, tuo jautresni 4u.gif

o nuo kuriu pradet? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 12 spalio 2010 - 07:14
QUOTE(jrgt @ 2010 10 12, 08:14)
vaiduokliauja tai cia reiskia, kad kada nori tada ir rodo jie ka nori?
o nuo kuriu pradet? smile.gif

Bandyk nuo 20, matysi gal gerai bus, o jei ne - bus matyt vaiduokliavima ir ryskejima ju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 12, 08:29)
Bandyk nuo 20, matysi gal gerai bus, o jei ne - bus matyt vaiduokliavima ir ryskejima ju. 4u.gif

okei.. meginsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos!noreciau isgirsti is jusu patarimo.rugsejo 26d.prasidejo mmm 30d. baigesi(mano ciklas 30d)spalio 4 buvau pas gyne apziuredama ji pasake kad Ovuliacija jau ivyko,as nustebau,ar taip gali buti?iseidama is poliklin nusipurkau OT ta pacia diena pasidariau ir parode 2juosteles bet viena truputi sviesesne uz kontroline,o kita diena kai dariausi tos antros beveik nesimate.kaip jus manote ar taip gali buti?
Atsakyti