Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Selva @ 2010 10 06, 19:57)
Kelis ciklus? Siaip pagal statistika, sveikai porai yra normalu pastoti metu begyje.

Paguodžiantys žodžiai 4u.gif Šiaip gandrus gaudyti pradėjom nuo sausio mėnesio, kai pamatėm, kad nekaip sekasi pradėjau testus naudoti. Dabar penktas ciklas buvo, kai testus naudoju.

QUOTE(westi @ 2010 10 06, 20:34)
as tai net  cray.gif is tos nevilties,kad sitaip suklaidino.. verysad.gif  tai islekem su MB prie juros pasivaiksciot,pravedint smegenis rolleyes.gif  db jau geriau jauciuos,tai bent jau kokius galiu tyrimus si men pasidarysiu,o paskui reikes uzsiimti  naujos gines paieska,kad nebenusivilt taip stipriai.Gal SUNFLOWERS turi ka pasiulyti,kokia gine gera gal zinai pajury? mirksiukas.gif eisiu privaciai,gal labiau apsisvietus bus ax.gif

console.gif
Atsakyti
Labas rytas, is ryto radau ant pizamos patepliojimu,o iki menesiniu dar savaite,net bijau pradeti prisigalvoti,bet gal tai implantacija bigsmile.gif is vakaro pilva maude,bet nelabai smarkiai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 10 06, 21:34)
Gal SUNFLOWERS turi ka pasiulyti,kokia gine gera gal zinai pajury? mirksiukas.gif eisiu privaciai,gal labiau apsisvietus bus ax.gif

As vienareiksmiskai uz Salygiene 4u.gif
Atsakyti
Ar esate kuri naudojusi ClearBlue fertility monitorių?
Va tokį:

user posted image

JAV ir D.Britanijos forumuose juos labai giria.
Atsakyti
Nesuprantu.. doh.gif
OT 20-ies, skaitosi gi ne jautrus?
Nes man per 23 CD jau vaiduokliavo kokius 4-5 kartus...
Kartais OT matosi tik viena juostele, ir kitos net neiziuresi kur turetu buti..
o 13 cd, vakar, pries tris diena.. vaiduokliauja ir viskas... doh.gif
Atsakyti
Nepasakyciau, kad 20 yra nejautrus. Jautriausi buna 15 jautrumo.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 09, 13:23)
Nepasakyciau, kad 20 yra nejautrus. Jautriausi buna 15 jautrumo.

tai del to ir gali pastoviai vaiduokiauti?
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 10 09, 13:21)
tai del to ir gali pastoviai vaiduokiauti?

Taip, zinoma. OT jautrumo atsirinkimas-labai individualus dalykas. Vienom 20 jautru, o kitom- jie niekada neparyskes iki lygiaverciu II, tad bus nepakankamai jautrus.

Siaulau kita cikla naudoti 30 ar bent 25 jautrumo OT.
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 10 07, 20:00)

aciu 4u.gif

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 08, 08:32)
As vienareiksmiskai uz Salygiene 4u.gif

aciu,reikes pasidometi rolleyes.gif

QUOTE(Nany @ 2010 10 09, 11:50)
Nesuprantu..  doh.gif
OT 20-ies, skaitosi gi ne jautrus?
Nes man per 23 CD jau vaiduokliavo kokius 4-5 kartus...
Kartais OT matosi tik viena juostele, ir kitos net neiziuresi kur turetu buti..
o 13 cd, vakar, pries tris diena.. vaiduokliauja ir viskas... doh.gif

na,man jie gan jautrus,as pirma cikla pabandziau,tai jie man daznai vaiduokliavo,o db daraus 30ies-tai pats tas,tik jau pries O artejant pradeda siek tiek vaiduokliuot ir po jos dar kelias d.(bet cia lb individualu,jei LH banga ilgai kyla ir ilgai leidziasi,tai gali ilgiau pavaiduokliuot,o jei greitai,tai gali ir visai nevaiduokliuot) rolleyes.gif nuo rytojaus vel pradedu OT gadint,laikas jau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 09, 15:00)
Taip, zinoma. OT jautrumo atsirinkimas-labai individualus dalykas. Vienom 20 jautru, o kitom- jie niekada neparyskes iki lygiaverciu II, tad bus nepakankamai jautrus.

Siaulau kita cikla naudoti 30 ar bent 25 jautrumo OT.

O kaip žinoti, ar testas pagal organizmą tinkamas? Artėjant O aš visada matau dvi labai ryškias juosteles. Kitą dieną jau jų nebebūna, arba antroji labai neryški. Mano testai berods yra 20 jautrumo.
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 10 10, 16:13)
O kaip žinoti, ar testas pagal organizmą tinkamas? Artėjant O  aš visada matau dvi labai ryškias juosteles. Kitą dieną jau  jų nebebūna, arba antroji labai neryški. Mano testai berods yra 20 jautrumo.

Taip ir zinoti- jei vaiduokliauja reikia nereikia smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
bandysiu jungtis i jusu tarpeli smile.gif norejau pasidomet, kokie OT yra patikimiausi? vaistinej maciau yra nemazai rusiu? kuri patartumet? aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 11 spalio 2010 - 08:11