Sveikutes, Taip nutiko kad nusipirkau as OvuCard vaisingu dienu testeriuka 7 dienom, ir kai jau plesiau naudot antra pagalvojau kad jau susirgau kas paskui pasirode nestumo pradzia, tai dabar turiu 5 paketukus nepraplestus ir vienas tik praplestas ir nepanaudotas. ir dabar beruosdama leliukui vieta namie juos radau Tai galvoju gal kam reikia, nes galioja tik iki 2011-03, tai jau antram leliukui tikrai nepanaudosiu. Gal galit patart kur man parasyt i kokia tema, o gal siaip kam reikia galiu tiesiog atsiust tik pasto islaidas tektu apsimoket
atleisk man,westi
bet kodel rasai,kad teigiamas OT rodo,kad O vyks po keletos val,o ne tuo metu?
kodel negali vykti ta pacia diena?nes pvz.man,jau keli men kaip FF brezia O linija ties teigiamu OT ir butent ta diena jauciu skausmus sonuose
sakau,gal FF truksta info(nes nezymiu isskyru),gal del to jis brezia man taip...na net nezinau
kodel negali vykti ta pacia diena?nes pvz.man,jau keli men kaip FF brezia O linija ties teigiamu OT ir butent ta diena jauciu skausmus sonuose
sakau,gal FF truksta info(nes nezymiu isskyru),gal del to jis brezia man taip...na net nezinau
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 10 04, 19:22)
O ar būtina naudojant ovuliacijos testus ir BT matuot. Aš nematuoju, bandžiau pradėt, per sudėtinga pasirodė
As daugiau nei puse metu naudoju OT, bet ne sykio nematavau BT, nematau prasmes Ciklai daug maz reguliarus, OT puikiai parodo atrejancia O, tyrimai parode, kad O vyksta, tai
QUOTE(Vijora @ 2010 10 04, 22:41)
atleisk man,westi
Gali vykti ir tuo metu, bet tai labai reti atvejai buna
QUOTE(westi @ 2010 10 04, 22:02)
dar pagadink keleta jei turi daugiau,gal jau si cikla paaiskes,gal sulauksi ryskiu II ir nebeliks dvejoniu. o gal jau ir praleidai 12cd,sunku pasakyti-koks paprastai tavo ciklo ilgumas?
pries KT BUDAVO IVAIRIAI- 30 d. 60 d ir net 90 d.
kai nutraukiau KT birzeli, pirmas ciklas buvo 78 d., dabar antras...
tyrimai hormonu, gimdos, kiausidziu-viskas normoj. daktare sake ne neisivaizduoja kodel cia taip, gal db susitvarkys....
QUOTE(Nany @ 2010 10 04, 19:58)
kiekvieno posto apacioje yra cituoti arba atsakyti.
Gali spausti cituoti, kito posta vel cituoti, ir poto jau atsakyti paspaudi, ir visi tie postai bus tavo zinuteje, tik neiko netrink, o po jais rasyk:)
Gali spausti cituoti, kito posta vel cituoti, ir poto jau atsakyti paspaudi, ir visi tie postai bus tavo zinuteje, tik neiko netrink, o po jais rasyk:)
aciu uz pagalba
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 05, 00:10)
As daugiau nei puse metu naudoju OT, bet ne sykio nematavau BT, nematau prasmes Ciklai daug maz reguliarus, OT puikiai parodo atrejancia O, tyrimai parode, kad O vyksta, tai
vadinasi,as esu "tas retas atvejis"
QUOTE(Vijora @ 2010 10 05, 11:12)
vadinasi,as esu "tas retas atvejis"
Tuo metu t.y. ta diena, man yra vien akrta buve, kad po pietu pamaciau II, nakti jutau duriancius pilvo skausmus, sekancios dienos vakare ejau pas gine, kuri patvirtino, kad jau buvo. O yra buve ir taip, kad II pamaciau pvz. pirmadieni, o O buvo tik treciadienio vakare/nakti
Tai priklauso ir nuo isgerto skysciu kiekio naudojant OT, ir nuo laiko, nuo daug ko! Nors gali buti ir tai, kad pamacius II, keliu valandu laikotarpyje sulauksi O, bet sakau - tokie atvejai labai reti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 05, 12:19)
Tuo metu t.y. ta diena, man yra vien akrta buve, kad po pietu pamaciau II, nakti jutau duriancius pilvo skausmus, sekancios dienos vakare ejau pas gine, kuri patvirtino, kad jau buvo. O yra buve ir taip, kad II pamaciau pvz. pirmadieni, o O buvo tik treciadienio vakare/nakti
Tai priklauso ir nuo isgerto skysciu kiekio naudojant OT, ir nuo laiko, nuo daug ko! Nors gali buti ir tai, kad pamacius II, keliu valandu laikotarpyje sulauksi O, bet sakau - tokie atvejai labai reti
TAI va,man irgi dazniausiai brezia linija tik sekancia diena po OT teigiamo,bet si karta nubreze ta pacia diena kai pamaciau II ant OT ir ta pacia diena(visa diena(jutau didelius skaumus kairiame sone,o kita diena taip pat juos jutau,tik jau silpnesnius bandziau pazaisti su grafikeliu,pazymejau isskyras,bet FF nepakeite nuomones.teks dar eksperimentuot sekanti cikla,ziuresim,ka tada bres
aciu uz tavo ats
QUOTE(Nany @ 2010 10 04, 17:11)
Beje, ar yra nors viena tokia, pas kuria OT teigiamas buna tik vaiduoklis?
Taip, tada galima isbandyti jautresnius. Bet suzinosi tik pabaigusi si cikla, kol kas reikia kantriai darytis OT (pagal taisykles).
QUOTE(karolce @ 2010 10 04, 18:46)
Oi,as kazka cia ne taip padariau ,as tik norejau atsakyti Selvai,kad pries tai ND buvo ketvirtadieni vakare .
TAi manau visai padorus ND siam cikui.
QUOTE(Nany @ 2010 10 05, 07:14)
tyrimai hormonu, gimdos, kiausidziu-viskas normoj. daktare sake ne neisivaizduoja kodel cia taip, gal db susitvarkys....
Ar vyras tirtas?
QUOTE(Selva @ 2010 10 05, 12:22)
Taip, tada galima isbandyti jautresnius. Bet suzinosi tik pabaigusi si cikla, kol kas reikia kantriai darytis OT (pagal taisykles).
Ar vyras tirtas?
Ar vyras tirtas?
Vyras netirtas, nes dar nelabai reikia, mes tik pirma cikla bandom (na galima sakyt antra).
as turejau omenykad tyrimai ir viskas geri, ir daktare nesupranta kodel menesines ziauriai nereguliarios.
QUOTE(Nany @ 2010 10 05, 16:28)
Vyras netirtas, nes dar nelabai reikia, mes tik pirma cikla bandom (na galima sakyt antra).
as turejau omenykad tyrimai ir viskas geri, ir daktare nesupranta kodel menesines ziauriai nereguliarios.
O kokius is viso tyrimus dareisi?
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 05, 16:45)
O kokius is viso tyrimus dareisi?
FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės.
Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją.
Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija.
Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus.
Nukopinau is kitos temeles su viskuo
dar dare echo kiausidziu ir gimdos.
Eme tepineli, bendra kraujo ir slapimo tyrimus.
Sake viskas normose kaip turi but, ir nezino del ko mmm tokios, gal genai, pas mama visa gyvenima tokios buvo, o gal del svorio.. kazkada buvau laaaabai kuda, tai ir mmm veliausiai susirgau klaseje, nors buvau vyriausia... tai va ir tesiasi iki dabar viskas.