Ar galėtumėt parekomenduoti kokių produktų su rūgštimi spuogeliams mažinti? Dėkoju iš anksto.
QUOTE(pudrinuke @ 2012 01 08, 19:15)
Ar galėtumėt parekomenduoti kokių produktų su rūgštimi spuogeliams mažinti? Dėkoju iš anksto.
paula's choise 2 proc. BHA
Sveikutes,ka manote apie naudojima rugsciu sausai,dehidratuotai odai,su paberimais ir dermatitu? taigi visai nieko nesuprasdama pradejau naudoti kosmetika su rugstimis,turiu prausikli su glikoliu,tik procentu neraso,raso,kad sausai odai,o ir hialuro rugstis sako sausai odai tinka bet kremas nepatiko kazko,atidaviau mamai,bet dabar kai jau visa tema perskaiciau noretusi pasimt atgal ir panaudot ilgesni laika. O gal kas galetu apsviesti kas per rugstis yra alpha lipoic acid?
Idomu ar galima kosmetika su rugstimis naudoti ?
QUOTE(ViShy @ 2012 01 10, 23:22)
nerekomenduoja, nebent labaaaai mažas kiekis, o rugštinius pilingus abejoju ar sutiktu kas daryti
QUOTE(himalaia @ 2012 01 07, 23:23)
Įdomu, kad kosmetologės rūgštys neveikė, o namie naudojamos veikia O BP nuo spuogų nepadeda?
Aha, reguliariai naudojamos silpnesnės rūgštys turėjo daugiau poveikio nei pilingai, po kurių kartais ir stipriai išberdavo bei oda ilgai gydavo.
Esu naudojusi "Akne BP, bet man gan stiprokas pasirodė : sausino, degino, raudonom dėmėm "mušė", nors atrodo, nedidelį kiekį naudojau, o ir konkretaus rezultato nemačiau... Norėčiau išbandyti alternatyvą.
Na, aš paauglystėj paprastai nė spuogelio neturėjau ir spėju, kad dabar vis dar uždegimo pasėkmes turiu... O gal dar ir oda pradėjo riebaluotis.. Mamos nelygi irgi oda, riebaus tipo, matosi poros, bet mano tokia nėra - labiau mišri ir tokių bėdų kaip ji neturėjau.
Būtų labai naudinga, kad kas darėsęsis tyrimus dėl bėrimų ir sėkmingai juos įveikęs, galėtų pasidalinti patirtimi plačiau
QUOTE(julkanos @ 2012 01 10, 23:57)
nerekomenduoja, nebent labaaaai mažas kiekis, o rugštinius pilingus abejoju ar sutiktu kas daryti
labai idomu kodel negalima?gal galit pagryst savo nuomone?pirma kart girdziu. juk vaisiu,gikolio,pieno ir kt.naturalios,skatinancios elastano ir kalogeno gamyba.rugsciu negalima naudoti einant i soliariuma,deginantis sauleje,megstancioms daznas pirtis,,o .. manau galima
QUOTE(Reenka @ 2012 01 14, 21:42)
labai idomu kodel negalima?gal galit pagryst savo nuomone?pirma kart girdziu. juk vaisiu,gikolio,pieno ir kt.naturalios,skatinancios elastano ir kalogeno gamyba.rugsciu negalima naudoti einant i soliariuma,deginantis sauleje,megstancioms daznas pirtis,,o .. manau galima
budama apiejau daug salonu neviena kosmetologe nesutiko, aiškindamos tiesiog kad negalima
gal nare susidomejus plačiau apie tai papasakos net pačiai idomu pasidare kodel gi?
Man daktare leido naudoti priemones su salicilo rugstim 2% ( BHA ) BP 2.5 - 5 %, glikolio rugstim
QUOTE(Reenka @ 2012 01 14, 13:42)
Didesnė dalis rūgščių, naudojamų kosmetikoje nėra išgaunamos iš natūralių šaltinių, o gaminamos "cheminiu" būdu. Bet esmė ne ta (nes yra ir "natūralių" priemonių, kurių nerekomenduojama nėščioms, pvz., eteriniai aliejai).
Rūgštys nėštukėms ribojamos dėl kelių priežasčių. Svarbiausia jų- kai kurios rūgštys (pvz., salicilo) patenka ir į kraują ir nėra žinoma, koks jų poveikis vaisiui. Dėl to rūgščių per nėštumą rekomenduojama vengti, o pylingus darytis apskritai draudžiama.
Dar viena priežastis- rūgštiniai pylingai yra tam tikra trauma odai. Ir kartais tokia trauma iššaukia pūslelinės paūmėjimus (pvz., man po stiprių pylingų kartais pūslelių iššoka, dėl to priešvirusinių vaisų pageriu prieš). Nėštukėms tai ypač aktualu, nes jos dažnai būna "imlesnės" virusams, imunitetas nusilpęs.
QUOTE(ViShy @ 2012 01 10, 22:22)
tas , kurios patenka i krauja - tikrai -ne. Pvz, salicilo. O kam nestukei kosmetika su rugstimis? Nestumo metu paprastai veidai buna ir taip grazus
QUOTE(susidomejus @ 2012 01 15, 00:37)
O kam nestukei kosmetika su rugstimis? Nestumo metu paprastai veidai buna ir taip grazus
Oj kiek esu macius nestukiu su probleminem odom ir daznai dar taip, kad pries nestuma buvo ideali ju oda