Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 11:05)
merginos, ar čia man toks sutapimas ar taip ir kitoms yra? Panaudojus vakare AHA ryte labai riebi kakta būna ir dieną susiriebaluoja baisiai doh.gif jei nenaudoju iš vakaro AHA,- viskas normaliai, kakta neriebaluota g.gif

man taip nutike, kaip tik vakar ir uzvakar vakarais naudojau vien tik AHA, nors pries tai dar BHA tepdavau, tai dienos metu tenka nuo kaktuos tiesiog riebalus gramdyt, anksciau taip baisiai nebudavo, o nesiojant grifkute kosmaras tas riebalavimasis.

Himalaya`os pokyciai stebinantys, o kiek cia laiko pries ir iki dabar yra praeja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 06 sausio 2012 - 15:40
QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 10:05)
merginos, ar čia man toks sutapimas ar taip ir kitoms yra?

man taip nera schmoll.gif tiesa, mano priemone aha+bha
Atsakyti
žvarbai tikriausiai dehidratavo oda, tai ir sebumo daugiau išskiria g.gif Man irgi AHA sausina.
himalaia ryškūs pokyčiai. Aš irgi pilingus dariausi, bet tokio efekto nebuvo (po kelių kartų net labiau išbėrė). Ir mano spuogai kitokie ir ne tiek jų. Jums aknė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 sausio 2012 - 16:02
QUOTE(Victorious @ 2012 01 06, 16:01)
žvarbai tikriausiai dehidratavo oda, tai ir sebumo daugiau išskiria g.gif Man irgi AHA sausina.

rimtai g.gif nu *****, taip džiaugiausi koks gėris tos AHA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 03:27)
tik dabar pamačiau foto, nuostabūs pokyčiai wub.gif sėkmės ir toliau gražėti 4u.gif

Dėkui, dėkui, man tokie žodžiai kaip medus, nes visą gyvenimą oda man ėdė nervus, odabar jau pradedu po truputį džiaugtis.
Beliko tik žemiau kaklo gražėt dabar. Irgi vargas doh.gif Ir valymų tiek neprisidarysi, milijonus kainuos rolleyes.gif

QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 03:29)
4u.gif reiks kažką kito pabandyt g.gif

Man iš PC Resist linijos losjonas su 5% labai labai patinka. Mano oda į riebumą, tai jis padrėkina, bet neriebalina, ir šiaip, gerų pribombasų papildomų sudėty yra.

QUOTE(kucci_kucci @ 2012 01 06, 05:37)
man irgi riebaluojasi nuo AHA, apie ka praeitam puslapy ir kalbejau...
ir is vis sia ziema,kazkaip ir nuo PC bha 2% labai kaista kuri laika oda, poto praeina, aisku pradejau ji naudoti po kokiu 2menesiu pertraukos, bet nepamenu kazkaip kad praeita karta oda taip ilgai i jautriai butu pratinusis  g.gif

O Himalaya sulaukei komplimento, jei pagalvojo kad tu su makiazu  4u.gif

g.gif Nuo BHA oda kaist neturėtų. Anksčiau nebūdavo visai reakcijos į ją? Gal esi jautri aspirino grupės vaistams?

Aš kaip komplimentą ir priėmiau biggrin.gif

QUOTE(Melajja @ 2012 01 06, 08:37)
man taip nutike, kaip tik vakar ir uzvakar vakarais naudojau vien tik AHA, nors pries tai dar BHA tepdavau, tai dienos metu tenka nuo kaktuos tiesiog riebalus gramdyt, anksciau taip baisiai nebudavo, o nesiojant grifkute kosmaras tas riebalavimasis.

Himalaya`os pokyciai stebinantys, o kiek cia laiko pries ir iki dabar yra praeja?

Oi, ilgai kankinuosi... "Prieš" tai gal prieš pusantrų metų daryta g.gif Tada pradėjau sekti, ar salicilas man padeda. Rezultatas matėsi, bet ne toks, kokio norėjau. Tada rūgštines procedūras pradėjau darytis prieš metus, nuo to laiko esu pasidariusi lygiai 13 pylingų pas kosmetologę (pradžioj buvo intensyvus kursas kas porą/ trejetą savaičių, dabar +-kas mėnesį) + keletą namie. Tuo pačiu metu suėmiau į nagą ir savo odos priežiūrą.

QUOTE(Victorious @ 2012 01 06, 09:01)
himalaia ryškūs pokyčiai. Aš irgi pilingus dariausi, bet tokio efekto nebuvo (po kelių kartų net labiau išbėrė). Ir mano spuogai kitokie ir ne tiek jų. Jums aknė?

Bėrė ir mane pradžioj, dar ir dabar paberia po stipresnių, bet tai gerai, nes iškyla viskas, kas ir taip būtų su laiku iškilę. Techniškai akne daugiau vadinami spuogai, o mano problema pagrindinė inkštirai- poodiniai (balti) ir juodi, kurie pereidavo į spuogus, jei netinkamai išspausdavau. Bet šiaip irgi akne galima pavadinti. Būdavo ir skausmingų, giluminių spuogų ant nosies, smakro, dabar tokių nebepasitaiko, nes BP profilaktiškai naudoju. Pagrindinė problemų priežastis- didelis odos riebalavimasis, nes tiek skalpas, tiek nugara riebi, galvą turiu trinkti kasdien, bet stengiuosi retinti.

QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 10:21)
rimtai g.gif nu *****, taip džiaugiausi koks gėris tos AHA doh.gif

Gėris tai gėris, bet reikia nepamiršti ir drėkinti mirksiukas.gif Man nuo BHA buvo pradėjusi oda labai sausėti. Nuo AHA taip nebuvo, nes pasirinkau ne gelį, o losjoną, kad nušaut du zuikius vienu šūviu ir nereiktų papildomos priemonės drėkinimui pirkti.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 01 06, 18:06)
Gėris tai gėris, bet reikia nepamiršti ir drėkinti  mirksiukas.gif Man nuo BHA buvo pradėjusi oda labai sausėti. Nuo AHA taip nebuvo, nes pasirinkau ne gelį, o losjoną, kad nušaut du zuikius vienu šūviu ir nereiktų papildomos priemonės drėkinimui pirkti.

kasdien kaip Tėve Mūsų drėkinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 11:14)
kasdien kaip Tėve Mūsų drėkinu blush2.gif

O anksčiau iš AHA esi ką nors naudojusi?
Turbūt tas gelis nesutaria su tavo oda ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 01 06, 18:19)
O anksčiau iš AHA esi ką nors naudojusi?
Turbūt tas gelis nesutaria su tavo oda ir tiek...

alpha hydrox 10% kremą; 12% soufle smile.gif kažkaip nieko blogo nebuvau pastebėjus ax.gif reiks pakaitaliot, kad susigaudyt ar man čia aplamai nuo AHA ar nuo Paulos produktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 06 sausio 2012 - 18:43
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 06, 15:43)
man taip nera schmoll.gif  tiesa, mano priemone aha+bha

kokia tai priemone?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 01 06, 20:06)
Bėrė ir mane pradžioj, dar ir dabar paberia po stipresnių, bet tai gerai, nes iškyla viskas, kas ir taip būtų su laiku iškilę. Techniškai akne daugiau vadinami spuogai, o mano problema pagrindinė inkštirai- poodiniai (balti) ir juodi, kurie pereidavo į spuogus, jei netinkamai išspausdavau. Bet šiaip irgi akne galima pavadinti. Būdavo ir skausmingų, giluminių spuogų ant nosies, smakro, dabar tokių nebepasitaiko, nes BP profilaktiškai naudoju. Pagrindinė problemų priežastis- didelis odos riebalavimasis, nes tiek skalpas, tiek nugara riebi, galvą turiu trinkti kasdien, bet stengiuosi retinti.

Po kelių mane buvo baisokai pabėrę... Pilingus dariausi kelis metus, bet dėl spuogų kažkokio ryškaus pokyčio nebuvo g.gif. Dabar nuo AHA ir BHA labiau pasikeitė oda. O kaip išsiaiškinot bėrimų priežastis? Man nebūdingas didelis odos ar skalpo riebalavimasis ir su spuogais bėdų neturėjau net paauglystėj. Mąstau apie tyrimus, bet trūksta info g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 01 07, 16:39)
kokia tai priemone?

natinuel sebafluid
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 07, 09:51)
Po kelių mane buvo baisokai pabėrę... Pilingus dariausi kelis metus, bet dėl spuogų kažkokio ryškaus pokyčio nebuvo g.gif. Dabar nuo AHA ir BHA labiau pasikeitė oda. O kaip išsiaiškinot bėrimų priežastis? Man nebūdingas didelis odos ar skalpo riebalavimasis ir su spuogais bėdų neturėjau net paauglystėj. Mąstau apie tyrimus, bet trūksta info g.gif

Įdomu, kad kosmetologės rūgštys neveikė, o namie naudojamos veikia g.gif O BP nuo spuogų nepadeda?

Ne tiek savo bėrimų priežastis paaiškint galiu, kiek porų kimšimąsi. Giluminių spuogų dažniausiai pasitaikydavo prieš mėnesines, tai čia, manau, viskas aišku. Turbūt natūraliai turiu daugiau vyriškų hormonų, nei įprasta, nes ir kitose srityse tai pasireiškia (pvz., esu "plaukuota" biggrin.gif). Ačiū, mama, už genus, taip sakant biggrin.gif Tai mano priežastys kaip ir aiškios, nes visada turėjau problemų su inkštirais. Mano mama irgi, sakė, niekad neturėjo lygios odos, nors spuogai ir nekankino. Turbūt susideda hormonai, kurie daro įtaka riebalų išsiskyrimui, įgimta poros forma, kuri neleidžia sebumui tinkamai pasišalinti + didelis negyvų ląstelių kiekis, tai ir susiformuoja inkštirai vos ne akyse.

O jei problema atsiranda staiga, sunku ieškoti priežasčių, nes jų gali būti milijonas. Hormoniniai pokyčiai, ligos, pasikeitusi gyvenamoji aplinka, maistas, alergijos ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 07 sausio 2012 - 21:24