QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 03:27)
tik dabar pamačiau foto, nuostabūs pokyčiai
sėkmės ir toliau gražėti
Dėkui, dėkui, man tokie žodžiai kaip medus, nes visą gyvenimą oda man ėdė nervus, odabar jau pradedu po truputį džiaugtis.
Beliko tik žemiau kaklo gražėt dabar. Irgi vargas
Ir valymų tiek neprisidarysi, milijonus kainuos
QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 03:29)
reiks kažką kito pabandyt
Man iš PC Resist linijos losjonas su 5% labai labai patinka. Mano oda į riebumą, tai jis padrėkina, bet neriebalina, ir šiaip, gerų pribombasų papildomų sudėty yra.
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 01 06, 05:37)
man irgi riebaluojasi nuo AHA, apie ka praeitam puslapy ir kalbejau...
ir is vis sia ziema,kazkaip ir nuo PC bha 2% labai kaista kuri laika oda, poto praeina, aisku pradejau ji naudoti po kokiu 2menesiu pertraukos, bet nepamenu kazkaip kad praeita karta oda taip ilgai i jautriai butu pratinusis
O Himalaya sulaukei komplimento, jei pagalvojo kad tu su makiazu
Nuo BHA oda kaist neturėtų. Anksčiau nebūdavo visai reakcijos į ją? Gal esi jautri aspirino grupės vaistams?
Aš kaip komplimentą ir priėmiau
QUOTE(Melajja @ 2012 01 06, 08:37)
man taip nutike, kaip tik vakar ir uzvakar vakarais naudojau vien tik AHA, nors pries tai dar BHA tepdavau, tai dienos metu tenka nuo kaktuos tiesiog riebalus gramdyt, anksciau taip baisiai nebudavo, o nesiojant grifkute kosmaras tas riebalavimasis.
Himalaya`os pokyciai stebinantys, o kiek cia laiko pries ir iki dabar yra praeja?
Oi, ilgai kankinuosi... "Prieš" tai gal prieš pusantrų metų daryta
Tada pradėjau sekti, ar salicilas man padeda. Rezultatas matėsi, bet ne toks, kokio norėjau. Tada rūgštines procedūras pradėjau darytis prieš metus, nuo to laiko esu pasidariusi lygiai 13 pylingų pas kosmetologę (pradžioj buvo intensyvus kursas kas porą/ trejetą savaičių, dabar +-kas mėnesį) + keletą namie. Tuo pačiu metu suėmiau į nagą ir savo odos priežiūrą.
QUOTE(Victorious @ 2012 01 06, 09:01)
himalaia ryškūs pokyčiai. Aš irgi
pilingus dariausi, bet tokio efekto nebuvo (po kelių kartų net labiau išbėrė). Ir mano spuogai kitokie ir ne tiek jų. Jums aknė?
Bėrė ir mane pradžioj, dar ir dabar paberia po stipresnių, bet tai gerai, nes iškyla viskas, kas ir taip būtų su laiku iškilę. Techniškai akne daugiau vadinami spuogai, o mano problema pagrindinė inkštirai- poodiniai (balti) ir juodi, kurie pereidavo į spuogus, jei netinkamai išspausdavau. Bet šiaip irgi akne galima pavadinti. Būdavo ir skausmingų, giluminių spuogų ant nosies, smakro, dabar tokių nebepasitaiko, nes BP profilaktiškai naudoju. Pagrindinė problemų priežastis- didelis odos riebalavimasis, nes tiek skalpas, tiek nugara riebi, galvą turiu trinkti kasdien, bet stengiuosi retinti.
QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 10:21)
rimtai
nu *****, taip džiaugiausi koks gėris tos AHA
Gėris tai gėris, bet reikia nepamiršti ir drėkinti
Man nuo BHA buvo pradėjusi oda labai sausėti. Nuo AHA taip nebuvo, nes pasirinkau ne gelį, o losjoną, kad nušaut du zuikius vienu šūviu ir nereiktų papildomos priemonės drėkinimui pirkti.