O kažin ar gali oda priprasti prie rūgštinių priemonių? Tik pradėjus naudoti, buvau labai patenkinta rezultatu, matėsi poveikis, o praėjus gal pusantro mėnesio viskas, galima sakyti, vėl stojo į senas vėžias.
QUOTE(Märchen @ 2011 12 20, 12:04)
O kažin ar gali oda priprasti prie rūgštinių priemonių? Tik pradėjus naudoti, buvau labai patenkinta rezultatu, matėsi poveikis, o praėjus gal pusantro mėnesio viskas, galima sakyti, vėl stojo į senas vėžias.
Oda ne tai kad pripranta, bet rūgštys tik iki tam tikro lygio gali padėti. Pvz., jei oda prieš naudojimą papilkėjusi, yra susidaręs storas negyvų ląstelių sluoksnis, tai pradžioj rezultatas bus puikus, nes rūgštys nuims negyvas ląsteles. O vėliau nebelieka ką ten daugiau nuiminėti, rezultatas tikrai toks akivaizdus nebebūna.
QUOTE(himalaia @ 2011 12 20, 21:13)
Oda ne tai kad pripranta, bet rūgštys tik iki tam tikro lygio gali padėti. Pvz., jei oda prieš naudojimą papilkėjusi, yra susidaręs storas negyvų ląstelių sluoksnis, tai pradžioj rezultatas bus puikus, nes rūgštys nuims negyvas ląsteles. O vėliau nebelieka ką ten daugiau nuiminėti, rezultatas tikrai toks akivaizdus nebebūna.
Bet, pavyzdžiui, man naudojimo pradžioje buvo labai pagražėjus oda, spuogų beveik nebuvo, o dabar, kaip minėjau, problemos vėl išryškėjo lyg nieko nenaudočiau. Gal tai reiškia, kad reikia stipresnių priemonių?
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 20, 19:22)
mane domina, ar gali buti nuo rugsciu (pradejau naudoti natinuel fluida 12% su aha, bha) ant smakro issokti maziukai balti spuogeliai nesuprantu, ar cia del artejanciu mmm, ar fluidas tokia reakcija sukele.
gali, man taip buvo, firmoj irgi sake, kad taip gali but kuri laika. Sake, kad taip oda svarinasi.
QUOTE(susidomejus @ 2011 12 20, 23:50)
gali, man taip buvo, firmoj irgi sake, kad taip gali but kuri laika. Sake, kad taip oda svarinasi.
tuomet ok pas mane smakras jautriausia vieta, tai visur ok, tik smakra isbere smulkuciais bet galvojau tai nurasyti dar artejanciom mmmm. bet jeigu "svarinasi", tuomet ok
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 21, 09:11)
tuomet ok pas mane smakras jautriausia vieta, tai visur ok, tik smakra isbere smulkuciais bet galvojau tai nurasyti dar artejanciom mmmm. bet jeigu "svarinasi", tuomet ok
Nan nuo rugsciu apie 3 savaites bere, paskui nustojo.
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 21, 09:11)
tai pries mmm dazniausiai spuogai ir atsiranda smakro zonoje, cia moterisku dalykeliu zona. Gal ir del to dar.
QUOTE(lauryna @ 2011 12 21, 10:14)
Nan nuo rugsciu apie 3 savaites bere, paskui nustojo.
tikiuosi tas "malonumas" mane aplenks
QUOTE(susidomejus @ 2011 12 21, 12:34)
tai pries mmm dazniausiai spuogai ir atsiranda smakro zonoje, cia moterisku dalykeliu zona. Gal ir del to dar.
aha, mano tai tikrai jautri vieta. pastebejau, kad tie spuogeliai atsirado ir patys isdziusta, toks jausmas, kad fluidas juos istraukia ir pats juos isdziovina, nzn, ar aiskiai paaiskinau
QUOTE(himalaia @ 2011 12 20, 20:13)
as tai nusivyliau rugstiniais valymais. Praejau kursa 6 proceduru, bet inkstiru vis tiek liko, o demeles nuo spuogu, pigmentines demes nepasviesejo. Rezultatas beveik toks pat, kaip ir po rugstines kosmetikos ilgesnio naudojimo. Situacija nera ir nebuvo tragiska. bet is tos "puse velnio" bukles oda netapo ideali...
QUOTE(Amellie @ 2011 12 21, 21:41)
o demeles nuo spuogu, pigmentines demes nepasviesejo.
o tca nebandei?