Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Ne dėkoti, o skaityti reikia.
QUOTE(Victorious @ 2011 11 27, 18:08)
Aha, aš čia B.r.i.u.n.e.t.ei papildžiau komenatarą - ne kam kitam laugh.gif

Nebus naudinga Brunetei, tai bus naudinga kitai, nes priemonė tikrai gera.

Laukiam Vitulkos su šluota 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 lapkričio 2011 - 16:50

QUOTE(Victorious @ 2011 11 27, 17:08)
Aha, aš čia B.r.i.u.n.e.t.ei papildžiau komenatarą - ne kam kitam laugh.gif

QUOTE(Malena @ 2011 11 27, 17:11)
Kad B.r.i.u.n.e.t.e taves kaip ir neklause, o posta citavai tai mano drinks_cheers.gif
Panele Roze, i az tuoj atbegsiu, nes offtopinu cia issijuosus.

Kaip malonu tiek demesio gauti biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Malena @ 2011 11 27, 15:53)
Natinuel prausikli 8% ir Natinuel sebafluida, nepamenu kiek %, gal apie 10. Nes turiu nupilta, neoriginalioj pakuotej. Na ir dar kartais Rasos prausikli probleminei odai, bet ten tu rugsciu vienas juokas biggrin.gif  Va ji tai tikrai naudosiu smile.gif

O ar pastebejai ryskius pokycius?
As ilga laika naudoju vakarais rugstinius kremus (3-6%) ir retkarciais kaukes su rugstimi. Bet kazkokio ypatingo efekto nepastebejau, tai nezinau ar mesti visa si reikala ar kaip tik didinti rugsciu koncentracija ir/ar priemoniu skaiciu.
Atsakyti
Jusu neisberia giluminiais skausmingais spuogais nuo rugsciu naudojimo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 27, 23:07)
As ilga laika naudoju vakarais rugstinius kremus (3-6%) ir retkarciais kaukes su rugstimi. Bet kazkokio ypatingo efekto nepastebejau, tai nezinau ar mesti visa si reikala ar kaip tik didinti rugsciu koncentracija ir/ar priemoniu skaiciu.

Man rodos, tikrai mažokas procentas 3-6 g.gif Nors aišku, tai dar ir nuo pačios odos jautrumo priklauso. Pvz. aš dabar naudoju vakarais 10 % rūgštinį kremą (pagal idėją jį galima būtų naudoti netgi dukart paroj, bet man užtenka ir vieno, kitą kartą tik drėkinu). Tai pokytis akivaizdus.
Šiaip tas pokytis pasireiškė ne iš karto, gal tik po kokio mėnesio panaudojus rūgštinį produktą.

QUOTE(FoxLady @ 2011 11 27, 23:29)
Jusu neisberia giluminiais skausmingais spuogais nuo rugsciu naudojimo? unsure.gif

Niekada nebuvo nuo rūgščių išbėrę.
Atsakyti

Ne. O kodel galvoji kad giluminiai kyla nuo rugsciu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 28, 08:44)
Ne. O kodel galvoji  kad giluminiai kyla nuo rugsciu?  bigsmile.gif

Nes man siaubingai kyla nuo ju sad.gif
Turiu issausejusiu lopineliu, demeliu tokiu, tai kosmetologe sake kad jas panaikintu tik rugstinis valymas, nusisluoksniuotu tada, bet taip bijau kad vel nepridygtu tu bombu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 27, 23:07)

Is pat pradziu buvo ryskus pokyciai, veliau oda apsiprato. Nuolatinis pokytis, kuri jausiu-odos sausumas biggrin.gif

Ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 28, 12:27)
Is pat pradziu buvo ryskus pokyciai, veliau oda apsiprato. Nuolatinis pokytis, kuri jausiu-odos sausumas biggrin.gif

O tai kodėl nedrėkini g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 28, 13:13)
O tai kodėl nedrėkini g.gif

Nerandu kas gerai drekintu ir nekimstu poru. Esu paieskose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 28, 13:16)

Aišku smile.gif Na taip, tokį rasti ne taip jau ir lengva drinks_cheers.gif
Man visai patiko Weleda irisų ir migdolų drėkinamieji losjonai . O dabar idealiai tinka Anna Lotan Liquid Gold cream gel.
Bet va kol naudojau tik rūgštinį losjoną be drėkinimo, ir man nebuvo labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 28, 13:22)
Aišku smile.gif  Na taip, tokį rasti ne taip jau ir lengva  drinks_cheers.gif
Man visai patiko Weleda irisų ir migdolų drėkinamieji losjonai . O dabar idealiai tinka Anna Lotan Liquid Gold cream gel.
Bet va kol naudojau tik rūgštinį losjoną be drėkinimo, ir man nebuvo labai gerai.

Aciu uz rekomendacijas 4u.gif
Losjonas be drekinimo cia isvis peilis mano misriai odai butu. As naudoju drekiklius, visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 28, 13:16)

O Christina serumas? g.gif
Atsakyti