Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 27, 14:39)
O ka dabar is rugstiniu priemoniu naudoji ir kokio stiprumo?  ax.gif

Natinuel prausikli 8% ir Natinuel sebafluida, nepamenu kiek %, gal apie 10. Nes turiu nupilta, neoriginalioj pakuotej. Na ir dar kartais Rasos prausikli probleminei odai, bet ten tu rugsciu vienas juokas biggrin.gif Va ji tai tikrai naudosiu smile.gif
Atsakyti
"SEBA FLUID AHAs - BHA 12%.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 11 27, 14:56)
"SEBA FLUID AHAs - BHA 12%.

Aciu 4u.gif
Tai va, pamirsau pamineti, kad as ji tik lokaliai naudoju, karta uzsitepiau visam veidui, tai oi kaip odai nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 27, 17:07)
Aciu 4u.gif 
Tai va, pamirsau pamineti, kad as ji tik lokaliai naudoju, karta uzsitepiau visam veidui, tai oi kaip odai nepatiko biggrin.gif

Man tik pradžioj kiek kaito veidas, rausvas buvo, bet po to oda įprato ir viskas normalizavosi, nors aš jo kasdien ir nenaudoju, per savaitę kartą tepuosi ar keliskart pasitaiko ir tik vieną paspaudimą, nes stiprokas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 11 27, 14:07)

O jei dar tiksliau, tai ne pilingas, o odos šveitimas (šveitiklis), nes anas minėtas žodis - nevartotina svetimybė lietuvių kalboje 4u.gif

ka as zinau, bet ar tikrai zodis "sveitiklis" atitinka rugsciu daroma poveiki? Sveisti, tai sveisti. Gal labiau "giluminio poveikio nusluoksniklis"? lotuliukas.gif

QUOTE(Malena @ 2011 11 27, 14:30)
Pakelet nuotaika lotuliukas.gif  Smagu, kad SM yra suprantanciu siuos dalykus zmoniu smile.gif
As mastau atsisakyt arba sumazint iki minimumo rugsciu. unsure.gif Poveikis ju laikinas, kol naudoji, tol gerai, bet odos plonejimo pasekmes gali but visam gyvenimui.
Anot kosmetologes(kosmetikes) Lahjos, rugstys kapiliarinei odai gerai, kapiliarai "sportuoja", bet kartu juk ir sausina oda, ko pasekoje ima lysti kapiliarai. Va sito as nesuprantu.

suploneja epidermis, ryskiau pasirodo kapiliarai esantys dermoje. As irgi turiu tuos kapiliarus lendancius i sviesa, tai rugsciu nenaudoju, man is esmes nereikia, naudoju raminancias priemones, bet jeigu kiltu spuogai, tada kapiliaru problema man nebutu tokia svarbi kaip spuoguoto veido sutvarkymas, kur rugstys tikrai labai padeda g.gif Viskas pagal prioritetine problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 11 27, 17:35)
ka as zinau, bet ar tikrai zodis "sveitiklis" atitinka rugsciu daroma poveiki? Sveisti, tai sveisti. Gal labiau "giluminio poveikio nusluoksniklis"?  lotuliukas.gif

Rašo odos šveitimas (kaip procedūra). Galit pasiūlyti ir savo variantą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 11 27, 15:34)
Man tik pradžioj kiek kaito veidas, rausvas buvo, bet po to oda įprato ir viskas normalizavosi, nors aš jo kasdien ir nenaudoju, per savaitę kartą tepuosi ar keliskart pasitaiko ir tik vieną paspaudimą, nes stiprokas reikalas.

As neklausiau kaip tau si priemone, o tik atsakiau briunetei ka naudoju.

QUOTE(susidomejus @ 2011 11 27, 15:35)
ka as zinau, bet ar tikrai zodis "sveitiklis" atitinka rugsciu daroma poveiki? Sveisti, tai sveisti. Gal labiau "giluminio poveikio nusluoksniklis"?  lotuliukas.gif
suploneja epidermis, ryskiau pasirodo kapiliarai esantys dermoje. As irgi turiu tuos kapiliarus lendancius i sviesa, tai rugsciu nenaudoju, man is esmes nereikia, naudoju raminancias priemones, bet jeigu kiltu spuogai, tada kapiliaru problema man nebutu tokia svarbi kaip spuoguoto veido sutvarkymas, kur rugstys tikrai labai padeda  g.gif  Viskas pagal prioritetine problema  smile.gif

Mano problema daugiau inkstirai nei spuogai, tokiu vos kelis tam tikrom progom turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 27, 15:47)
Mano problema daugiau inkstirai nei spuogai, tokiu vos kelis tam tikrom progom turiu smile.gif

O Clarisonic nepadeda inkštirų naikinimui? mastau.gif Aš vien dėl to norėčiau to aparačiuko.

QUOTE(Victorious @ 2011 11 27, 15:55)
Gerai, kitąkart nesidalinsiu sava naudojimo patirtimi pioneers.gif

Dalinkis, dalinkis, yra norinčių išgirsti įvairių atsiliepimų, tik aktyviai temoje nedalyvaujančių hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 11 27, 16:00)
O Clarisonic nepadeda inkštirų naikinimui? mastau.gif Aš vien dėl to norėčiau to aparačiuko.

Padeda, bet 100% nepanaikina.

Panele Roze, ka jus naudojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 27, 16:01)
Panele Roze, ka jus naudojate? smile.gif

Iš rūgščių? smile.gif Paula's Choice 2% BHA gelis, acne.org 10% AHA.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 11 27, 16:04)
Iš rūgščių? smile.gif Paula's Choice 2% BHA gelis, acne.org 10% AHA.

Apskritai veidui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 27, 18:11)
Kad B.r.i.u.n.e.t.e taves kaip ir neklause, o posta citavai tai mano drinks_cheers.gif

Ilgiau "Sebafluid" naudoju - patikslinau komentarą mirksiukas.gif

Mažiau kabinėjimosi - mažiau offtopic'ų! laugh.gif
Atsakyti