Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

O aš noriu pagirti NeoStrata Ultra Smoothing Lotion AHA 10.
user posted image

Naudoju jį vakarais apie pusantro- du mėn. Ir galiu pasakyti, kad akivaizdžiai pagerėjo mano odos būklė thumbup.gif Ji tapo lygesnė (mažiau krenta į akis mimikos raukšlės), pagražėjo ir suvienodėjo spalva. Ir paskutiniu metu jau lyg ir nebevargina spuogai (tfu tfu tfu , kad tik neprisikalbėti doh.gif tongue.gif blush2.gif ).
Tiesa, iš pradžių naudojau tik losjoną vakare , papildomai ryte netepdavau jokio drėkinamojo kremo (nes mano oda šiltuoju sezonu linkusi į riebumą, linkę kimštis poros, tai kol nejaučiu poreikio, stengiuosi neapkrauti jos krūva kremų). Tai tuomet oda dienos metu lyg ir buvo linkusi rausti g.gif ( jau senokai turiu šią bėdą su rausti linkusia oda). Nežinau, ar čia galėjo būti susiję su losjono naudojimu (visgi rūgštys individualiu atveju gali ir tai provokuoti), ar čia tik sutapimas g.gif Bet vėliau, kai pradėjau rytais naudoti Anna Lotan drėkinamąjį kremą su šaltalankiais Liquid Gold, (vakarais - Neostrata losjoną), o galiausiai pakeičiau ir prausiklį (šiuo metu naudoju labai man tinkantį iš Eucerin thumbup.gif ), oda visiškai susitvarkė thumbup.gif
Aišku, artėja šaltas sezonas, tai greitu laiku to Anna Lotan drėkinamojo rytais jau nebegalėsiu naudoti unsure.gif Nežinau, ar su kitu kremu derinys bus lygiai toks pat geras.
O mano odos tipas - mišri, linkusi dehidratuoti, labai jautri, su arti paviršiaus esančiais kapiliarais.

Atsakyti
o Clinique turi koki rugstini prausikli?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 23, 08:43)
tai nudegusi ir esate biggrin.gif cia ir yra rugsciu esme, nudeginti virsutini sluoksni, kad jis nusiluptu smile.gif
as tai po keliu men pradesiu tca kursa, va ten tai tikrai odos lupimasis bus, nepalyginsi su jokiais skintech'ais smile.gif

Kur darysites TCA?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 11 23, 11:57)
Kur darysites TCA?

vilniuje
Atsakyti
Labas merginos,
Vakar man ketvirtas odos valymas su rūgštimis. Pirmus du kartus naudojo 20 ar 25 proc. rūgštį, 3 ir 4 k. padidino iki 33,5 proc. Oda jaučiasi gerai, matau, kaip apmažėjo tokių poodinių guzelių. Man sakė, jog ant veido yra kažkokia bakterija, kažkokios rūšies stafilokokas blink.gif tai kol kas naudosim tokio stiprumo rūgštį, kad apmažėtų bėrimų, o vėliau imsim 50 ir stipresnio proc. rūgštį, mažinti randus. Man taip baisiai skamba tie proc. Ar taip galima?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 23, 12:06)

turejau omeny klinika. Su tca dirba gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 11 23, 12:51)
turejau omeny klinika. Su tca dirba gydytojai.

baikit juokus rolleyes.gif su rugstim, kaip ir su tca, dirba bet kuri norinti kosmetike, kuri isklause atitinkamus kursus rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o naudojant savaiminio idegio priemones ir rugstines priemones, ar nebus taip, kad to savaiminio poveikio nebus visai ir rugstys ta "idegi" tik nues? g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 23, 09:43)
tai nudegusi ir esate biggrin.gif cia ir yra rugsciu esme, nudeginti virsutini sluoksni, kad jis nusiluptu smile.gif
as tai po keliu men pradesiu tca kursa, va ten tai tikrai odos lupimasis bus, nepalyginsi su jokiais skintech'ais smile.gif

kas tas tca? kur jį darysitės ? ar pirmą kartą ? kokia kaina ?
Atsakyti
MAN VALYMUS DARE SU 25, 35,35,35 PROC RUGSTIM. ir sake nera reikalo didint nes oda reaguoja i toki procenta.
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 23, 09:43)

kas tas tca?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 10 31, 18:29)
TCA- trichloracto rūgstis.  4u.gif  Ir tai stipriausia iš visų cheminiam pilingui naudojamų rūgščių, pasižyminti didžiausiu rūgštingumu  4u.gif

cia jei trumpai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 23, 06:40)
baikit juokus rolleyes.gif  su rugstim, kaip ir su tca, dirba bet kuri norinti kosmetike, kuri isklause atitinkamus kursus rolleyes.gif

Na, norint gilesnio, ne paviršinio pylingo, kam dažniausiai tca ir naudojama, reikalinga mediko kvalifikacija. Jei paprastą, lengvą pylingą darytis, tai kosmetologė tiks. Labai norint netgi namie pačiam galima pasidaryti. Tačiau darantis rimtą pylingą, naikinant didesnius trūkumus, tik daktarui savo veidą patikėčiau ax.gif
Atsakyti