Iskau priemones su BHA ir AHA (kad jos butu bent 10%) viename, gal kuri naudojate tokia?
Sveikos, merginos
Neseniai pradėjau darytis veido valymus su rūgštimi. Kitą sav. bus jau trečias kartas. Daro su O.D.A, viskas kaip ir gerai, jokių odos reakcijų neigiamų ir t.t., bet kosmetologė priskyrė šias priemones naudoti ir namuose. Noriu paklausti Jūsų, gal yra kokių natūralesnių priemonių su rūgštimis, naudojimui namuose? Nes O.D.A, berods viskas ten sintetika, prausiklyje ar kreme mačiau tik žal.arbatos ekstraktą, tarp visų nenat.ingredientų. Gal yra priemonių, kuriose daugiau visokių ekstraktų ir pan.?
Neseniai pradėjau darytis veido valymus su rūgštimi. Kitą sav. bus jau trečias kartas. Daro su O.D.A, viskas kaip ir gerai, jokių odos reakcijų neigiamų ir t.t., bet kosmetologė priskyrė šias priemones naudoti ir namuose. Noriu paklausti Jūsų, gal yra kokių natūralesnių priemonių su rūgštimis, naudojimui namuose? Nes O.D.A, berods viskas ten sintetika, prausiklyje ar kreme mačiau tik žal.arbatos ekstraktą, tarp visų nenat.ingredientų. Gal yra priemonių, kuriose daugiau visokių ekstraktų ir pan.?
QUOTE(Melajja @ 2011 11 16, 12:13)
Iskau priemones su BHA ir AHA (kad jos butu bent 10%) viename, gal kuri naudojate tokia?
"Natinuel Sebafluid" 12%.
Gal sitoj temoj paklausiu.
Sveikos.Neseniai pradejau naudoti Paula's Choice produktus, labai patiko ir sakyciau tiko mano odai. o ji is ties labai kaprizinga.Misri, yra inkstiru, spuogeliu, bet linkusi sauseti doh.gif SIUOS:
RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid ir
Skin Balancing Toner.
Bet noriu kad daugiau valytusi inkstiriukai visokie, ar tiktu man pakaitolioti siuos:
Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant ir
Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant
Kaip siuos produktus tesingiau naudoti?Niekada nenaudojau rugsciu...
Labai buciau dekinga uz atsakyma wub.gif
Sveikos.Neseniai pradejau naudoti Paula's Choice produktus, labai patiko ir sakyciau tiko mano odai. o ji is ties labai kaprizinga.Misri, yra inkstiru, spuogeliu, bet linkusi sauseti doh.gif SIUOS:
RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid ir
Skin Balancing Toner.
Bet noriu kad daugiau valytusi inkstiriukai visokie, ar tiktu man pakaitolioti siuos:
Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant ir
Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant
Kaip siuos produktus tesingiau naudoti?Niekada nenaudojau rugsciu...
Labai buciau dekinga uz atsakyma wub.gif
QUOTE(Katherina @ 2011 11 16, 11:15)
Sveikos, merginos
Sveiki
naudoju Neostrata putojantį prausiklį su glikoline rūgštimi - berods 20% ir dar Neostrata veido kremą su AHA 12%- o gal 15% (tikiuosi nieko nesumaišiau, nes dabar prie savęs neturiu)
(Mano veido odai labai tinka, nes oda yra rieboka, nelygi, nes anksčiau buvo labai probleminė)
prausiklis - šitas
http://www.neostrata...sortby=ourPicks
kremas - regis šitas
http://www.neostrata...a...icks&page=4
QUOTE(Aurine @ 2011 11 17, 16:14)
Sveiki
naudoju Neostrata putojantį prausiklį su glikoline rūgštimi - berods 20% ir dar Neostrata veido kremą su AHA 12%- o gal 15% (tikiuosi nieko nesumaišiau, nes dabar prie savęs neturiu)
(Mano veido odai labai tinka, nes oda yra rieboka, nelygi, nes anksčiau buvo labai probleminė)
prausiklis - šitas
kremas - regis šitas
prausiklis - šitas
kremas - regis šitas
Dėkoju bet kaž-in jie man ne per stiprūs dar? Nes prausiklis ir kremas mano naudojami dabar po 10 proc. turi rūgšties...
Sveikos ,gal kuri darėtės procedūras su SKINTECH ? Aš prieš pora dienų pas kosmetologę dariausi ,tai dabar odelė yra tokia kaip išlyginta .blizgi ,drėkinu ją spec kremu ,na manau jau ryt turėčiau pradėt luptis po truputi ,maskuot sakė galima ,nes nuo ryt jau einu į darbą
seniau esu darius tokią panašią procedūrą su CHRISTINA kosmetika ,laikinas rezultatas buvo geras ,bet randelių visam laikui aišku neišlygino .kosmetologė sakė ,kad dabartinė procedūra yra stipresnė ,tai kaip ir turėtų būti veiksmingesnė
reikės dar 3 ar 4 procedūrų
seniau esu darius tokią panašią procedūrą su CHRISTINA kosmetika ,laikinas rezultatas buvo geras ,bet randelių visam laikui aišku neišlygino .kosmetologė sakė ,kad dabartinė procedūra yra stipresnė ,tai kaip ir turėtų būti veiksmingesnė
reikės dar 3 ar 4 procedūrų
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 21, 14:12)
as dariausi su skintechu 2 kartus, teigiami atsiliepimai, nepasakyciau, akd oda labai luposi ir butu baisu i zmones iseiti, kaip kad gasdina po tca.
žinokit o man tai stiprokai lupasi,šiandien esu visa tokia blizgančia plėvele pasidengus ,MB sako kokią tu čia kaukę užsidėjus ant veido .Sakau ,tai ,kad čia turi nusilupti ,jam akys iššoko kas nusilupti ,sakau oda
Antro karto jau iš karto bijau ,nes tikrai baisoka man į žmones eiti ,pagalvos ,kad tokia raukšlėta ar nudegus