Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(aistuliaa @ 2011 10 12, 23:54)
Patinka, antrą buteliuką einu į pabaigą. Bet va tas smalsumas kažką naujo išbandyti...
Makiažą visada valau pieneliu, tik tada prausikliu prausiu, tai normaliai.
Nepasakyčiau, kad sausina bent man.

Nors išvis galvoju ar labai keičia kažką tas prausiklis, jei vistiek naudojamos ir kitos priemonės su rūgštimis  g.gif  kiek jis ant odos ir pabūna...

As tai tik akiu makiaza nuvalau valikliu, o visa kita jau su prausikliu. Tai idomu ar sis susidorotu ax.gif Kiek supratau jis neputuoja, tai matyt nelabai taupiai naudojasi?

Ieskau kazko, pati nezinau ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 10 12, 23:58)
As tai tik akiu makiaza nuvalau valikliu, o visa kita jau su prausikliu. Tai idomu ar sis susidorotu  ax.gif Kiek supratau jis neputuoja, tai matyt nelabai taupiai naudojasi?

Ieskau kazko, pati nezinau ko  doh.gif

Neputoja, bet man taupiai naudojasi... smile.gif aišku jei bandyčiau visą makiažą nuplauti, gal man jo ir daugiau reikėtų...

Atsekiau, kad pirkau vasario mėn. buteliuką, dar iki mėnesio manau pratempsiu, tai ilgai sakyčiau...
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 10 12, 22:58)
As tai tik akiu makiaza nuvalau valikliu, o visa kita jau su prausikliu. Tai idomu ar sis susidorotu  ax.gif Kiek supratau jis neputuoja, tai matyt nelabai taupiai naudojasi?

Ieskau kazko, pati nezinau ko  doh.gif

Man Paulos labai patiko prausiklis, jis neputoja, bet puikiai nuplauna makiažą, o naudojasi taupiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 10 13, 09:17)
Man Paulos labai patiko prausiklis, jis neputoja, bet puikiai nuplauna makiažą, o naudojasi taupiai thumbup.gif

Kuris butent prausiklis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 10 13, 09:09)
Kuris butent prausiklis?  smile.gif

recovery cleanser smile.gif sausai ir l. sausai odai 4u.gif
Atsakyti

Sveikos

Gal kas naudojat : http://www.alpha-h.c...s.asp?id_pdt=19 ar http://www.alpha-h.c....asp?id_pdt=105 kainos labai drasios produktu, atsiliepimai manau tikrai padetu apsispresti lotuliukas.gif

Ingrediantai atrodo tinkami ... blush2.gif
Atsakyti
O aš naudoju Neostratos prausikliuka PHA 4 su triklosanu ir Neostratos bionini seruma ir man jie labai patinka, gerai nuprausia ir nezinau ar cia sutapimas, bet apmazejo berimai nuo tu priemoniu. thumbup.gif
Tarp kitko O.D.A nelabai man tiko. Paakiu kremas tai isvis tokia reakcija paakiams padare sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greta09: 07 lapkričio 2011 - 15:16
QUOTE(greta09 @ 2011 11 07, 15:14)

Tarp kitko O.D.A nelabai man tiko. Paakiu kremas tai isvis tokia reakcija paakiams padare sad.gif

ne is pirmos girdziu, kad nieko gero g.gif
Atsakyti
kuri kosmetikos priemonė (kremas/prausiklis/kaukė...) geriausia su rūgštimis? Kuri labiausiai padeda?
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 11 14, 17:19)
kuri kosmetikos priemonė (kremas/prausiklis/kaukė...) geriausia su rūgštimis? Kuri labiausiai padeda?

klausimas tolygus kls: kuris sampunas/kauke geriausias plaukams rolleyes.gif
Atsakyti
na gal ne taip pasakiau, - priemonė, kuri labiausiai padėtų nuo spuogų. smile.gif
Atsakyti
Efektyviausiai veikia visokie rūgštiniai kremai/ geliai, t.y. priemonės, kurios paliekamos ant odos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 14 lapkričio 2011 - 20:42