Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(prieblanda @ 2011 08 30, 22:26)
Neuoliai seku kosmetiškas temas, bet ką naudoji iš Natinuel?  blush2.gif
Man kosmetologė kol kas paskyrė tik 10proc. AHA-PHA prausiklį iš Natinuel ir kažinkokį muiliuką su koralais. Jokių kremų, nieko. Šiandien pirmą kartą buvau didis.gif  lotuliukas.gif  Dar pilingą darė su 25 proc., bet mano begemoto oda praktiškai nieko nepajautė, teks atšveist namie.
Kosmetologės komentaras dėl Rasos serijos probleminei odai buvo tas, kad su masėms skirta produkcija nepripjoviau stipriai pro šalį biggrin.gif  Tik bėda ta, kad mano oda stora, daug negyvų ląstelių ir riebalo, tai tos rūgštys Rasoje nelabai kol kas pajėgios ką nors nuveikt...

Victorious fluida naudoja, as prausikli su 9proc. Fluido megini zadu pirkt.
Pas kokia kosme buvai?
Kas per koralinis muiliukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 30 rugpjūčio 2011 - 23:21
QUOTE(prieblanda @ 2011 08 31, 00:26)
Neuoliai seku kosmetiškas temas, bet ką naudoji iš Natinuel?  blush2.gif
Man kosmetologė kol kas paskyrė tik 10proc. AHA-PHA prausiklį iš Natinuel ir kažinkokį muiliuką su koralais. Jokių kremų, nieko. Šiandien pirmą kartą buvau didis.gif  lotuliukas.gif  Dar pilingą darė su 25 proc., bet mano begemoto oda praktiškai nieko nepajautė, teks atšveist namie.
Kosmetologės komentaras dėl Rasos serijos probleminei odai buvo tas, kad su masėms skirta produkcija nepripjoviau stipriai pro šalį biggrin.gif  Tik bėda ta, kad mano oda stora, daug negyvų ląstelių ir riebalo, tai tos rūgštys Rasoje nelabai kol kas pajėgios ką nors nuveikt...

Naudoju "Natinuel Sebafluid AHA-BHA 12%" ir AHA-BHA 9% prausiklį. Abiem labai patenkinta.
Aš irgi prieš kelerius metus esu išbandžiusi tą odos valymo metodiką : rūgštinis prausilis + koralinis muiliukas. Tų muiliukų gal keturis esu sunaudojusi - kažkiek tikrai padeda išvalyti odą ir sumažina inkštirų, bet iš esmės stebuklų nepastebėjau. (Tiesa, dar drėkinimui naudojau "Christinos" serumą. Tikrai geras ir turbūt geriausias iš bandytų serumų, tik kaina nemaža). Nors sakė, kad jei jau šitas būdas nepadės odos išvalyti, tai tuomet nieks nepagelbės, bet man nepasiteisino ir dabartinės priemonės duoda geresnį rezultatą smile.gif.

Malena, http://www.kosmedija..._soap_peel.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 rugpjūčio 2011 - 08:10
QUOTE(Victorious @ 2011 08 31, 09:04)
Naudoju "Natinuel Sebafluid AHA-BHA 12%" ir AHA-BHA 9% prausiklį. Abiem labai patenkinta.

as dabar antra karta jau nusipirkau Rasos prausikli. kur Natinuel Sebafluid nusipirkti galima? vaistinese ar kosmetikos parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 30, 23:52)
Victorious fluida naudoja, as prausikli su 9proc. Fluido megini zadu pirkt.
Pas kokia kosme buvai?
Kas per koralinis muiliukas?

Buvau čia pas vieną, kur prie Gabijos Maximos dirba.

QUOTE(Victorious @ 2011 08 31, 09:04)
Aš irgi prieš kelerius metus esu išbandžiusi tą odos valymo metodiką : rūgštinis prausilis + koralinis muiliukas. Tų muiliukų gal keturis esu sunaudojusi - kažkiek tikrai padeda išvalyti odą ir sumažina inkštirų, bet iš esmės stebuklų nepastebėjau. (Tiesa, dar drėkinimui naudojau "Christinos" serumą. Tikrai geras ir turbūt geriausias iš bandytų serumų, tik kaina nemaža). Nors sakė, kad jei jau šitas būdas nepadės odos išvalyti, tai tuomet nieks nepagelbės, bet man nepasiteisino  ir dabartinės priemonės duoda geresnį rezultatą smile.gif.

Malena, http://www.kosmedija..._soap_peel.html

Ane? Nu žiūrėsim, kuom čia baigsis ax.gif Drėkinimui man irgi šviečiasi, berods, Chistinos hialuronas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2011 08 31, 12:29)
as dabar antra karta jau nusipirkau Rasos prausikli. kur Natinuel Sebafluid nusipirkti galima? vaistinese ar kosmetikos parduotuvese?

Iš kosmetologės pirkau.
QUOTE(prieblanda @ 2011 08 31, 12:33)
Ane? Nu žiūrėsim, kuom čia baigsis  ax.gif  Drėkinimui man irgi šviečiasi, berods, Chistinos hialuronas  g.gif

Taip, tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 rugpjūčio 2011 - 10:51
prieblanda, toks vaizdas kad apie mano oda kalbi, vienodos vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2011 08 31, 11:33)
Ane? Nu žiūrėsim, kuom čia baigsis  ax.gif  Drėkinimui man irgi šviečiasi, berods, Chistinos hialuronas  g.gif

Christinos hialurono jau antra buteliuka naudoju-vienintelis kuris nekemsa poru thumbup.gif . Kaina nemaza, bet labai skalsiai naudojasi (veidui pakanka 3 lasiuku). Po rugstiniu Neostratos priemoniu puikiai tiko drekinimui 4u.gif .
Atsakyti
Sveiki,

gal kas gali pakomentuoti - ar viskas buvo gerai su veido oda, kai naudojo tokį prausiklį su 18 proc. glikolinės rūgšties:
http://www.neostrata...sortby=ourPicks

Čia nuoroda ax.gif (nemoku įkelt paveikslėlio)

Ačiū 4u.gif Norėčiau nusipirkti ir pradėti naudoti, ne kelis veido valymus dariausi pas kosmetologę - tai manu, jei kasdien teisingai veidą nuvalyčiau tai būtų mažiau problemų blush2.gif
Atsakyti
domina kremai kuriu sudetije yra "kojic acid" gal kas naudojo?
ypač domina šis
Papildyta:
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 08 31, 14:22)
Christinos hialurono jau antra buteliuka naudoju-vienintelis kuris nekemsa poru thumbup.gif . Kaina nemaza, bet labai skalsiai naudojasi (veidui pakanka 3 lasiuku). Po rugstiniu Neostratos priemoniu puikiai tiko drekinimui 4u.gif .

o čia butu panašus su šitu? g.gif atsiliepimai geri ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 31 rugpjūčio 2011 - 21:24
QUOTE(Auraaaaa @ 2011 08 31, 19:06)
Sveiki,

gal kas gali pakomentuoti - ar viskas buvo gerai su veido oda, kai naudojo tokį prausiklį su 18 proc. glikolinės rūgšties:

Ačiū 4u.gif  Norėčiau nusipirkti ir pradėti naudoti, ne kelis veido valymus dariausi pas kosmetologę - tai manu, jei kasdien teisingai veidą nuvalyčiau tai būtų mažiau problemų blush2.gif

O jums veiduka su rugstimis vale? Siaip jei tik pirma karta gyvenime startuosit su rugstiniu prausikliu, nesirinkit tokio stipraus, yra ir 9 ir 15 % , su rugstimis reikia pamazu didinti laipsni, nes jei is kart pulsit prie stipriausio, gali gautis atvirkstine reakcija - alergija, paberimai, issausejimas, niezejimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2011 08 31, 10:33)

As pas ja (Irena, berods, vardas) buvau pries 2 metus,tai paskyre christina muiliuka, hialiurono seruma rekomendavo, ir prausikli 12 % berods.
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2011 08 31, 22:26)
o čia butu panašus su šitu? g.gif atsiliepimai geri ax.gif

Nezinau ar panasus g.gif . Atsiliepimu yra nemazai geru, gal ir vertas demesio. Tiesiog esu bandziusi Beoti, Benexere, Phyris firmu hialurono serumus-visi kimso poras jau po keliu kartu. Christina pasirinkau butent del pastarojo fakto, kad nekemsa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 02 rugsėjo 2011 - 12:37