Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Melajja @ 2011 07 08, 15:46)
o kaip del BHA ir saules? taip pat reikia labai saugotis, kaip ir AHA naudojant?  g.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
Man ir kilo klausimas del rugsciu naudojimo. Jau ilga laika naudoju Paula's Choice BHA skysti ir sumasciau, kad noriu pabalinti strazdaneles. Issirinkau Neostratos Brightening cream su 10 proc AHA rugsties ir arbutinu. Kaip suprantu as negaliu naudoti ir BHA ir AHA vienu metu, nes nebus naudos nei is vienos priemones. Ar teisingai mastau?
Atsakyti
Rūgštis kartu naudoti galima, jos viena kitos poveikio nepanaikina. Tik reikia stebėti, kad odai tų rūgščių nebūtų per daug, ji neišsausėtų, nesudirgtų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 08 09, 20:34)
Rūgštis kartu naudoti galima, jos viena kitos poveikio nepanaikina. Tik reikia stebėti, kad odai tų rūgščių nebūtų per daug, ji neišsausėtų, nesudirgtų ir t.t.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Maniau, kad jas reik pakaitom naudot. Ziuresiu kaip reguos oda, jei nepatiks naudosiu BHA tik vakarui.
Atsakyti
Mane kankina poodiniai mazi smulkus spuogai-inkstirai (bet ne tie balti akmenukai-miliumai), ypac skruostu ir smakro srityje, tokie lyg uzdegiminiai plotai, dauguma ju net neissispaudzia. Kokias rugstis reiketu naudoti ir kokio stiprumo?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 23, 12:48)
Mane kankina poodiniai mazi smulkus spuogai-inkstirai (bet ne tie balti akmenukai-miliumai), ypac skruostu ir smakro srityje, tokie lyg uzdegiminiai plotai, dauguma ju net neissispaudzia. Kokias rugstis reiketu naudoti ir kokio stiprumo?

Tavim deta, pradeciau nuo Rasos prausiklio probleminei odai ir kremo-gelio.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 08 23, 17:55)
Tavim deta, pradeciau nuo Rasos prausiklio probleminei odai ir kremo-gelio.

Turejau Rasos produkcijos, bet nelb buvo rezultatu..smile.gif dabar Eurovaistinese yra akcijos Biodermos Sebium serijai, ar is jos yra koks produktas su rugstimis? Pasitaike nelabai ismananti konsultante ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu toki skysti su AHA rugstimi http://translate.goo...t...5&prmd=ivns
Nesu niekad nieko panasaus naudojus, gal galite trumpai paaiskinti kaip ji naudoti? Skaitineju temuke,bet nelabai randu informacijos apie naudojima blush2.gif Juo reikia tepti kaip kremu oda, ar tiesiog siuo skysciu ja nuvalyti? Niekaip negaliu issiversti tiksliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ice!: 28 rugpjūčio 2011 - 23:28
QUOTE(ice! @ 2011 08 28, 17:26)
Sveikos 4u.gif
Turiu toki skysti su AHA rugstimi
Nesu niekad nieko panasaus naudojus, gal galite trumpai paaiskinti kaip ji naudoti? Skaitineju temuke,bet nelabai randu informacijos apie naudojima blush2.gif Juo reikia tepti kaip kremu oda, ar tiesiog siuo skysciu ja nuvalyti? Niekaip negaliu issiversti tiksliai doh.gif

Atrodo kaip losjonas/ fluidas g.gif Naudoti, kaip rekomenduoja- ant švarios odos, kaip kremą. Tada drėkinti, jei reikia.
Jei pirmas kartas su rūgštimis, geriau naudoti vakare, ne kasdien, kol oda pripras (pradžioj gali oda sudirgti).
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 08 28, 23:40)
Atrodo kaip losjonas/ fluidas  g.gif  Naudoti, kaip rekomenduoja- ant švarios odos, kaip kremą. Tada drėkinti, jei reikia.
Jei pirmas kartas su rūgštimis, geriau naudoti vakare, ne kasdien, kol oda pripras (pradžioj gali oda sudirgti).

Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 23, 21:29)
Turejau Rasos produkcijos, bet nelb buvo rezultatu..smile.gif dabar Eurovaistinese yra akcijos Biodermos Sebium serijai, ar is jos yra koks produktas su rugstimis? Pasitaike nelabai ismananti konsultante ax.gif

Visi "Bioderma Sebium" gaminiai su rūgštimis (tiksliau su rūgščių atmainom, kurios kaip rūgštys veikia biggrin.gif), bet maži procentai sudėty. Man jų priemonės pasirodė gan neskalsios beigi nors ir veiksmingos, bet norimo rezultato iki galo nebuvo. Labiau patinka "Natinuel".
"Rasos" kremo - gelio efektyvumas pasireiškia naudojant reguliariai ilgesnį laiką. Prausiklis tuo metu, kai bandžiau, pasirodė gan stiprokas ir didelio poveikio nepastebėjau, kiek pamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 rugpjūčio 2011 - 21:23
QUOTE(Victorious @ 2011 08 29, 22:13)
Visi "Bioderma Sebium" gaminiai su rūgštimis (tiksliau su rūgščių atmainom, kurios kaip rūgštys veikia biggrin.gif), bet maži procentai sudėty. Man jų priemonės pasirodė gan neskalsios beigi nors ir veiksmingos, bet norimo rezultato iki galo nebuvo. Labiau patinka "Natinuel".
"Rasos" kremo - gelio efektyvumas pasireiškia naudojant reguliariai ilgesnį laiką. Prausiklis tuo metu, kai bandžiau, pasirodė gan stiprokas ir didelio poveikio nepastebėjau, kiek pamenu.

Neuoliai seku kosmetiškas temas, bet ką naudoji iš Natinuel? blush2.gif
Man kosmetologė kol kas paskyrė tik 10proc. AHA-PHA prausiklį iš Natinuel ir kažinkokį muiliuką su koralais. Jokių kremų, nieko. Šiandien pirmą kartą buvau didis.gif lotuliukas.gif Dar pilingą darė su 25 proc., bet mano begemoto oda praktiškai nieko nepajautė, teks atšveist namie.
Kosmetologės komentaras dėl Rasos serijos probleminei odai buvo tas, kad su masėms skirta produkcija nepripjoviau stipriai pro šalį biggrin.gif Tik bėda ta, kad mano oda stora, daug negyvų ląstelių ir riebalo, tai tos rūgštys Rasoje nelabai kol kas pajėgios ką nors nuveikt...
Atsakyti