apskritai naudojant rugstines priemones rekomenduojama vengt saules ir soliariumu. Oda jautresne nei siaip, gali nudegt
jau dvi savaitės kaip naudoju Paula's Choise 2% BHA gelį, ant veido inkštirų neturiu, todėl tepu tik dekolte srity, čia oda gal ir nebuvo labai švari, bet kažkokių žymių akivaizdžių inkštirų nebuvo arba aš jų nemačiau tai va, po dviejų savaičių naudojimo dabar akivaizdžiai matau, kiek daug inkštiršų čia atsirado įtariu kad jie ne atsirado, o tiesiog iškilo, nes valosi oda... Kaip manot, ar man toliau kas dien tepliojant šiuo 2% losionu išsivalys oda pati, ar čia jau reikia pradėti spaudyti tuos brudus, o gal reikia pasieškoti stipresnės BHA priemonės, kad oda išsivalytų blyn anksčiau nors nesimatė, o šiandien žiūriu kaip paberta krūtinė atrodo sakyčiau visai ne kas ant vasaros sezono
Labas vakaras sugalvojau irgi isbandyti kosmetika su rugstymi . Kaip supratau man reiketu pirkti su BHA, nes noriu isvalyti smakra, kakta, nosi nuo giluminiu inkstyru. Pataisykite jei klystu
Tik va nzn ka rinktis geli ar losjona Labaisiai uzkliuvo Paulas choice gelis ir liquid. Gal dar ka patarti galetumete ?
Tik va nzn ka rinktis geli ar losjona Labaisiai uzkliuvo Paulas choice gelis ir liquid. Gal dar ka patarti galetumete ?
QUOTE(Cherry_ @ 2011 05 23, 19:07)
Labas vakaras sugalvojau irgi isbandyti kosmetika su rugstymi . Kaip supratau man reiketu pirkti su BHA, nes noriu isvalyti smakra, kakta, nosi nuo giluminiu inkstyru. Pataisykite jei klystu
kie atsimenu gelį/ skystį ar losioną rinktis reikia pagal odos tipą sausai-lotion; riebiai- liquid ten gi prie prekės rašo kokiai odai,- rinkitės pagal tai
QUOTE(žvarba @ 2011 05 17, 18:15)
jau dvi savaitės kaip naudoju Paula's Choise 2% BHA gelį, ant veido inkštirų neturiu, todėl tepu tik dekolte srity, čia oda gal ir nebuvo labai švari, bet kažkokių žymių akivaizdžių inkštirų nebuvo arba aš jų nemačiau tai va, po dviejų savaičių naudojimo dabar akivaizdžiai matau, kiek daug inkštiršų čia atsirado įtariu kad jie ne atsirado, o tiesiog iškilo, nes valosi oda... Kaip manot, ar man toliau kas dien tepliojant šiuo 2% losionu išsivalys oda pati, ar čia jau reikia pradėti spaudyti tuos brudus, o gal reikia pasieškoti stipresnės BHA priemonės, kad oda išsivalytų blyn anksčiau nors nesimatė, o šiandien žiūriu kaip paberta krūtinė atrodo sakyčiau visai ne kas ant vasaros sezono
Paulos BHA inkštirus iškelia į paviršių, padaro juos lengviau įveikiamais. Išvalyti reiktų odą su kilpele ir toliau naudoti priemonę.
Sveikos,
Paskaiciau, kad AHA ir BHA kartu naudot negalima. Tai kaip suprantu - jeigu BHA toniku nuvalau veida, geriau netept su AHA kremu. O kaip galima? Ar galiu pvz siand naudot AHA, o rytoj - BHA? Ar geriau sunaudot BHA priemone, tada pirkt AHA?
Paskaiciau, kad AHA ir BHA kartu naudot negalima. Tai kaip suprantu - jeigu BHA toniku nuvalau veida, geriau netept su AHA kremu. O kaip galima? Ar galiu pvz siand naudot AHA, o rytoj - BHA? Ar geriau sunaudot BHA priemone, tada pirkt AHA?
QUOTE(Mintee @ 2011 05 27, 22:11)
Sveikos,
įdomu kodėl?
QUOTE(Mintee @ 2011 05 27, 23:11)
Sveikos,
Mano žiniomis nepatartina naudoti tokio kiekio rūgščių vienu metu, t.y. ir BHA ir AHA kartu. Tačiau galima pvz, BHA naudoti vakare, AHA ryte ar atvirkščiai, beigi BHA vieną dieną, AHA kitą dieną
Bet labai norėčiau himalaia patarimo dėl rūgščių ir aš Baisu prisižaisti su oda
QUOTE(Mintee @ 2011 05 27, 16:11)
Sveikos,
Kodėl, galima naudoti ir kartu... Tik reikia nepersistengti su rūgščių kiekiu, kad oda neišsausėtų ir nesudirgtų. Ir palaukti, kol kiekviena priemonė susigers.
Aš bent jau naudoju pakaitom, nes nemėgstu keliomis priemonėmis veido apkrauti. Vieną vakarą BHA tonikas, kitą- AHA kremas.
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 05 28, 17:01)
QUOTE(himalaia @ 2011 05 28, 18:02)
Labai aciu merginos As tada irgi skirtingom dienom skirtingus pabandysiu naudot
Na as vista irgi prisidirbau. Puse metu sekmingai naudojau Rasos prausimosi geli su BHA ir krema - geli su BHA. Dabar nusipirkau prausikli su 2 % salicilio acidu. Nusiprasusiau veida ir patepiau rasos kremu. Kai atsikeliau ryte, mano visas plotas aplink burna paraudes ir nusetas smulkiais baltais inkstyrais. Gal sakau per daug rugsciu padauginau ? Ka dabar daryti ? Gal reikia naujojo prausiklio atsisakyti ?