Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

apskritai naudojant rugstines priemones rekomenduojama vengt saules ir soliariumu. Oda jautresne nei siaip, gali nudegt
Atsakyti
jau dvi savaitės kaip naudoju Paula's Choise 2% BHA gelį, ant veido inkštirų neturiu, todėl tepu tik dekolte srity, čia oda gal ir nebuvo labai švari, bet kažkokių žymių akivaizdžių inkštirų nebuvo arba aš jų nemačiau g.gif tai va, po dviejų savaičių naudojimo dabar akivaizdžiai matau, kiek daug inkštiršų čia atsirado blink.gif įtariu kad jie ne atsirado, o tiesiog iškilo, nes valosi oda... Kaip manot, ar man toliau kas dien tepliojant šiuo 2% losionu išsivalys oda pati, ar čia jau reikia pradėti spaudyti tuos brudus, o gal reikia pasieškoti stipresnės BHA priemonės, kad oda išsivalytų g.gif blyn anksčiau nors nesimatė, o šiandien žiūriu kaip paberta krūtinė atrodo g.gif sakyčiau visai ne kas ant vasaros sezono doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 17 gegužės 2011 - 16:16
Labas vakaras 4u.gif sugalvojau irgi isbandyti kosmetika su rugstymi . Kaip supratau man reiketu pirkti su BHA, nes noriu isvalyti smakra, kakta, nosi nuo giluminiu inkstyru. Pataisykite jei klystu blush2.gif
Tik va nzn ka rinktis geli ar losjona g.gif Labaisiai uzkliuvo Paulas choice gelis ir liquid. Gal dar ka patarti galetumete ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 05 23, 19:07)
Labas vakaras 4u.gif  sugalvojau irgi isbandyti kosmetika su rugstymi . Kaip supratau man reiketu pirkti su BHA, nes noriu isvalyti smakra, kakta, nosi  nuo giluminiu inkstyru. Pataisykite jei klystu blush2.gif
Tik va nzn ka rinktis geli ar losjona  g.gif  Labaisiai uzkliuvo Paulas choice gelis ir liquid. Gal dar ka patarti galetumete ?

kie atsimenu gelį/ skystį ar losioną rinktis reikia pagal odos tipą smile.gif sausai-lotion; riebiai- liquid g.gif ten gi prie prekės rašo kokiai odai,- rinkitės pagal tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 05 17, 18:15)
jau dvi savaitės kaip naudoju Paula's Choise 2% BHA gelį, ant veido inkštirų neturiu, todėl tepu tik dekolte srity, čia oda gal ir nebuvo labai švari, bet kažkokių žymių akivaizdžių inkštirų nebuvo arba aš jų nemačiau g.gif tai va, po dviejų savaičių naudojimo dabar akivaizdžiai matau, kiek daug inkštiršų čia atsirado  blink.gif  įtariu kad jie ne atsirado, o tiesiog iškilo, nes valosi oda... Kaip manot, ar man toliau kas dien tepliojant šiuo 2% losionu išsivalys oda pati, ar čia jau reikia pradėti spaudyti tuos brudus, o gal reikia pasieškoti stipresnės BHA priemonės, kad oda išsivalytų g.gif blyn anksčiau nors nesimatė, o šiandien žiūriu kaip paberta krūtinė atrodo g.gif sakyčiau visai ne kas ant vasaros sezono doh.gif  doh.gif

Paulos BHA inkštirus iškelia į paviršių, padaro juos lengviau įveikiamais. Išvalyti reiktų odą su kilpele ir toliau naudoti priemonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 gegužės 2011 - 12:22
baisoka man tos rugstys
Atsakyti
Sveikos,

Paskaiciau, kad AHA ir BHA kartu naudot negalima. Tai kaip suprantu - jeigu BHA toniku nuvalau veida, geriau netept su AHA kremu. O kaip galima? Ar galiu pvz siand naudot AHA, o rytoj - BHA? Ar geriau sunaudot BHA priemone, tada pirkt AHA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 05 27, 22:11)
Sveikos,

Paskaiciau, kad AHA ir BHA kartu naudot negalima. Tai kaip suprantu - jeigu BHA toniku nuvalau veida, geriau netept su AHA kremu. O kaip galima? Ar galiu pvz siand naudot AHA, o rytoj - BHA? Ar geriau sunaudot BHA priemone, tada pirkt AHA?  g.gif

įdomu kodėl? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 27 gegužės 2011 - 22:13
QUOTE(Mintee @ 2011 05 27, 23:11)
Sveikos,

Paskaiciau, kad AHA ir BHA kartu naudot negalima. Tai kaip suprantu - jeigu BHA toniku nuvalau veida, geriau netept su AHA kremu. O kaip galima? Ar galiu pvz siand naudot AHA, o rytoj - BHA? Ar geriau sunaudot BHA priemone, tada pirkt AHA?  g.gif

Mano žiniomis nepatartina naudoti tokio kiekio rūgščių vienu metu, t.y. ir BHA ir AHA kartu. Tačiau galima pvz, BHA naudoti vakare, AHA ryte ar atvirkščiai, beigi BHA vieną dieną, AHA kitą dieną smile.gif
Bet labai norėčiau himalaia patarimo dėl rūgščių ir aš 4u.gif Baisu prisižaisti su oda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 05 27, 16:11)
Sveikos,

Kodėl, galima naudoti ir kartu... Tik reikia nepersistengti su rūgščių kiekiu, kad oda neišsausėtų ir nesudirgtų. Ir palaukti, kol kiekviena priemonė susigers.

Aš bent jau naudoju pakaitom, nes nemėgstu keliomis priemonėmis veido apkrauti. Vieną vakarą BHA tonikas, kitą- AHA kremas.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 05 28, 17:01)

QUOTE(himalaia @ 2011 05 28, 18:02)

Labai aciu merginos 4u.gif As tada irgi skirtingom dienom skirtingus pabandysiu naudot bigsmile.gif
Atsakyti
Na as vista irgi prisidirbau. doh.gif doh.gif Puse metu sekmingai naudojau Rasos prausimosi geli su BHA ir krema - geli su BHA. Dabar nusipirkau prausikli su 2 % salicilio acidu. Nusiprasusiau veida ir patepiau rasos kremu. Kai atsikeliau ryte, mano visas plotas aplink burna paraudes ir nusetas smulkiais baltais inkstyrais. doh.gif doh.gif Gal sakau per daug rugsciu padauginau ? Ka dabar daryti ? Gal reikia naujojo prausiklio atsisakyti ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 29 gegužės 2011 - 19:14