QUOTE(Aurosoma @ 2011 05 02, 15:45)
Laba diena visoms. Oi kiek prisiskaiciau, net akys pavargo
Bandau susidelioti, kaip ka kada tureciau tepti, kad butu geras rezultatas odai. Aisku reiketu patarimu
Ar butu koks poveikis, jei: ryte nusiplaunu veida, nuvalau toniku, pasitepu drekinamuoju kremu, o vakare rasos geli-krema. Nenoriu daug rugsciu naudoti, dar tik pirma karta su jomis susiduriau. Bet ar naudojant toki maza kieki galima tiketis kokio nors rezultato?
Tiesa, mano oda labai riebi, visur issipletusios poros, tamsus inkstirai, aisku lieka randeliai, bet spuogeliu nebuna taip labai daug. Tik su inkstirais norisi kovoti.
Sveika, mano veido oda nera labai riebi, greičiau dehidratuota, likę randelių nuo spuogų ir nemažai užsikimšusių porų. Aš darau taip-kas tečią dieną šveičiu veidą paprasta valgomąja soda, nušveitus užsidedu rasos valomąją kaukę ar šiaip kokio molio kaukę, tada ant probleminių vietų nakčiai tepu rasos gelį
šitą , ryte tepu drėkiklį ( dabar vichy termalia, bet keisiu įtariu į rasos su hialiuronu, nes man jis geresnis). Tai va-po dviejų savaičių tokių procedūrų oda pastebimai pagražėjo-sumažėjo randelių ir užsikimšusių porų
Apskritai šveitimas su soda man tikras atradimas buvo
Dar planuoju rasos toniką su rūgštim naudot. Prausiklį tai naudoju paprastą su alavijais.