Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(spyglaite @ 2011 04 16, 09:45)
Norėjau pasiteirauti, ką iš normalios rūgštinės (labiau domina BHA) kosmetikos priemonių įmanoma nusipirkti Lietuvos parduotuvėse (ne pas kosmetologes): gal galėtumėte pavadinimus išduoti ax.gif Na išskyrus, Rasos priemonės, nes norėtųsi didesnio procento BHA ax.gif

Bioderma AKN, AI, Mary Kay serumas 2 proc BHA pas konsultantes galima gaut, zeniac lp forte
Atsakyti
o aš prisidirbau jau cool.gif užvakar vakare nusiprausiau veidą šiuo prausikliu
user posted image
pasitepiau skruostus ir barzdą šviesikliu
user posted image
ir pasitepiau kremu
user posted image
atsikeliu vakar iš ryto ir kažko peršti, gal tiksliau niežti, barzdą blink.gif pasižiūriu į veidrodį toks sudirgimas lyg nudilginta būtų g.gif pasivaliau veidą su toniku, o kadangi "žiauriai" niežėjo barzdą švelniai patryniau su vata, na, kad pasikasyti... Ir tada išmetė tokiais vandeningais lyg pūlinukais kaip herpis kaip būna daug mažyčių pūslyčių blink.gif verysad.gif nuo ko čia gali būti, ar gali būt, kad mano oda netoleruoja AHA, nors tepiausi ne pirmą kart g.gif dar kitą dieną prieš tai naudojau rasos prausiklį su BHA ir siera g.gif visas priemones jau buvau naudojusi ir anksčiau, bet pakankamai neseniai, pirkau gal prieš kokią 10d g.gif galvoju gal su acne BP5 tept ten rašo prie vandeningų pūlingų spuogų tinka g.gif Kokį biesą prisidariau tai neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 21 balandžio 2011 - 14:51
QUOTE(žvarba @ 2011 04 21, 15:35)

atsikeliu vakar iš ryto ir kažko peršti, gal tiksliau niežti, barzdą blink.gif pasižiūriu į veidrodį toks sudirgimas lyg nudilginta būtų g.gif pasivaliau veidą su toniku, o kadangi "žiauriai" niežėjo barzdą švelniai patryniau su vata, na, kad pasikasyti... Ir tada išmetė tokiais vandeningais lyg pūlinukais kaip herpis kaip būna daug mažyčių pūslyčių blink.gif  verysad.gif nuo ko čia gali būti, ar gali būt, kad mano oda netoleruoja AHA, nors tepiausi ne pirmą kart g.gif dar kitą dieną prieš tai naudojau rasos prausiklį su BHA ir siera g.gif visas priemones jau buvau naudojusi ir anksčiau, bet pakankamai neseniai, pirkau gal prieš kokią 10d g.gif  galvoju gal su acne BP5 tept ten rašo prie vandeningų pūlingų spuogų tinka g.gif Kokį biesą prisidariau tai neįsivaizduoju g.gif

Man atrodo, kad tiesiog per daug rugsties vienu metu.
Man kazkas panasaus buvo kelis kartus, kai netycia patekdavo kremo su rugstim ant paakiu (mano oda toje vietoje labai jautri).
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 04 21, 17:02)
Man atrodo, kad tiesiog per daug rugsties vienu metu.
Man kazkas panasaus buvo kelis kartus, kai netycia patekdavo kremo su rugstim ant paakiu (mano oda toje vietoje labai jautri).

Gali būti g.gif bet keista, sakyčiau būčiau vartojusi kokią nors stiprios konc. rūgštį, arba šiaip kokia saviveikla užsiiminėjusi,- tada būtų aišku g.gif O dabar doh.gif šios priemonės juk tam ir skirtos, kad odą tepti smile.gif
Atsakyti
Visų pirma, tai negalima šitiek rūgščių vienu metu naudoti... Visos tos priemonės su rūgštimis, kaip suprantu?

Anksčiau minėjau, kad rūgštinės priemonės, ypač stipresnės rūgštys gali išprovokuoti pūslelinę. Man pūslelinė paūmėjo nuo rūgštinių odos valymų, nors ir nelabai stiprios rūgštys naudojamos. Jums turbūt per didelis kiekis irgi suaktyvino pūslelinę, gal sutapo, imunitetas nusilpęs?

Kol nesugis pūslelės netepkit jokių BP5, jokių rūgščių, tonikų- nieko, tik vaistus. Būtinai nusipirkit tepalo nuo puslelinės ir kuo greičiau pradėkit gydyti. Man Carbosan padėdavo.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 21, 19:56)
Visų pirma, tai negalima šitiek rūgščių vienu metu naudoti... Visos tos priemonės su rūgštimis, kaip suprantu?

Anksčiau minėjau, kad rūgštinės priemonės, ypač stipresnės rūgštys gali išprovokuoti pūslelinę. Man pūslelinė paūmėjo nuo rūgštinių odos valymų, nors ir nelabai stiprios rūgštys naudojamos. Jums turbūt per didelis kiekis irgi suaktyvino pūslelinę, gal sutapo, imunitetas nusilpęs?

Kol nesugis pūslelės netepkit jokių BP5, jokių rūgščių, tonikų- nieko, tik vaistus. Būtinai nusipirkit tepalo nuo puslelinės ir kuo greičiau pradėkit gydyti. Man Carbosan padėdavo.

Ačiū 4u.gif neteko skaityti apie tai doh.gif g.gif vadinasi ne veltui panašu į pūslelinę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 22 balandžio 2011 - 08:25
Sveikos smile.gif katik praejau visa rusgtiniu valymu kursa (su salicilo ir glikolio rugstimis), dabar naudoja krema su apsauga, bet taip ir nesupratau tiksliai, kiek laiko man nebus galima degintis. Kad menesi laiko tai tikrai, bet idomu po kokiu 2 menesiu ar jau galeciau degintis???
Atsakyti
QUOTE(VikPikute @ 2011 04 28, 14:04)
Sveikos  smile.gif katik praejau visa rusgtiniu valymu kursa (su salicilo ir glikolio rugstimis), dabar naudoja krema su apsauga, bet taip ir nesupratau tiksliai, kiek laiko man nebus galima degintis. Kad menesi laiko tai tikrai, bet idomu po kokiu 2 menesiu ar jau galeciau degintis???

Geriau nesideginti ax.gif Jei buvo balintos pigmentinės dėmės degintis išvis negalima, nes jų vėl prisiveis. O šiaip, po mėnesio dviejų tikrai galit, nes jau bus atsinaujinęs po rūgščių suplonėjęs odos sluoksnis.

QUOTE(spyglaite @ 2011 04 28, 16:08)
thumbup.gif Aciu labai 4u.gif Tik nelabai supratau AI, gal koks pilnesnis pavadinimas yra ar nuorodele galetumet imesti kaip atrodo, ar kur parduodama pasakyti 4u.gif

Bioderma Sebium AI. Vaistinėse, manau, būna.
Atsakyti
Laba diena visoms. Oi kiek prisiskaiciau, net akys pavargo biggrin.gif Bandau susidelioti, kaip ka kada tureciau tepti, kad butu geras rezultatas odai. Aisku reiketu patarimu 4u.gif Ar butu koks poveikis, jei: ryte nusiplaunu veida, nuvalau toniku, pasitepu drekinamuoju kremu, o vakare rasos geli-krema. Nenoriu daug rugsciu naudoti, dar tik pirma karta su jomis susiduriau. Bet ar naudojant toki maza kieki galima tiketis kokio nors rezultato?
Tiesa, mano oda labai riebi, visur issipletusios poros, tamsus inkstirai, aisku lieka randeliai, bet spuogeliu nebuna taip labai daug. Tik su inkstirais norisi kovoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurosoma: 02 gegužės 2011 - 14:57
QUOTE(Aurosoma @ 2011 05 02, 15:45)
Laba diena visoms. Oi kiek prisiskaiciau, net akys pavargo  biggrin.gif Bandau susidelioti, kaip ka kada tureciau tepti, kad butu geras rezultatas odai. Aisku reiketu patarimu  4u.gif Ar butu koks poveikis, jei: ryte nusiplaunu veida, nuvalau toniku, pasitepu drekinamuoju kremu, o vakare rasos geli-krema. Nenoriu daug rugsciu naudoti, dar tik pirma karta su jomis susiduriau. Bet ar naudojant toki maza kieki galima tiketis kokio nors rezultato?
Tiesa, mano oda labai riebi, visur issipletusios poros, tamsus inkstirai, aisku lieka randeliai, bet spuogeliu nebuna taip labai daug. Tik su inkstirais norisi kovoti.

paprasciausias rugstinis prausiklis tikrai galetu padet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 05 02, 21:19)
paprasciausias rugstinis prausiklis tikrai galetu padet  4u.gif

Aciu, kad atsakete, pasitikslinsiu truputi blush2.gif Jus patartumet tiesiog prausikli su rugstimi, vietoje rasos galio-kremo? Ar abu? Ir koki prausikli galetumete rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 05 02, 15:45)
Laba diena visoms. Oi kiek prisiskaiciau, net akys pavargo  biggrin.gif Bandau susidelioti, kaip ka kada tureciau tepti, kad butu geras rezultatas odai. Aisku reiketu patarimu  4u.gif Ar butu koks poveikis, jei: ryte nusiplaunu veida, nuvalau toniku, pasitepu drekinamuoju kremu, o vakare rasos geli-krema. Nenoriu daug rugsciu naudoti, dar tik pirma karta su jomis susiduriau. Bet ar naudojant toki maza kieki galima tiketis kokio nors rezultato?

Sveika, mano veido oda nera labai riebi, greičiau dehidratuota, likę randelių nuo spuogų ir nemažai užsikimšusių porų. Aš darau taip-kas tečią dieną šveičiu veidą paprasta valgomąja soda, nušveitus užsidedu rasos valomąją kaukę ar šiaip kokio molio kaukę, tada ant probleminių vietų nakčiai tepu rasos gelį šitą , ryte tepu drėkiklį ( dabar vichy termalia, bet keisiu įtariu į rasos su hialiuronu, nes man jis geresnis). Tai va-po dviejų savaičių tokių procedūrų oda pastebimai pagražėjo-sumažėjo randelių ir užsikimšusių porų thumbup.gif Apskritai šveitimas su soda man tikras atradimas buvo thumbup.gif Dar planuoju rasos toniką su rūgštim naudot. Prausiklį tai naudoju paprastą su alavijais. 4u.gif
Atsakyti