Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Myciute @ 2011 04 13, 16:08)
ir koki naudojate? galvojau isigyti Bioderma MAT su SPF 40 misriai/riebiai odai. Gal yra bandziusiu?

naudoju DECLARE spf 30.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 13, 21:38)
naudoju DECLARE spf 30.

nekemsa poru? veidas neblizga? nes mano veido kakta riebi labai...
Atsakyti
Sveiki,
gal kas bandėt tokį naktinį kremą? kremas Mano oda dehidratuota, poros kemsasi, paberia karts nuo karto.. kažin ar verta pabandyt man jį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 04 14, 13:24)
Sveiki,
gal kas bandėt tokį naktinį kremą? kremas Mano oda dehidratuota, poros kemsasi, paberia karts nuo karto.. kažin ar verta pabandyt man jį? 4u.gif

turejau meginuka, tai negaliu labai vertinti...
Atsakyti
mamkos kokį SPF reiktų naudoti, jei imčiau naudoti prausiklį, baliklį ir kremą su AHA?? Žinau, kad vertėjo tą daryti žiemą, bet aš tik dabar iš žiemos miego pabudau blush2.gif Patarkit kad neprisidirbčiau bėdos 4u.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 14 balandžio 2011 - 15:48
Sveikos, o kas per geris PHA? turiu Natinuel krema su PHAs 8 proc., ji parekomendavo kosmetologe, taip pat ir Natinuel prausikli, bet panaudojusi pora savaiciu nustojau, nuolat oda luposi doh.gif neimanoma buvo net makiazo pagrindo naudoti, nes oda visa nuserpetojusi budavo.
Turiu itarima, kad mano odos problemas susvelninti galetu tik rugstines priemones, bet ar visos jos veikia tuo paciu principu, nusluoksniuoja oda? Skaiciau jusu atsiliepimus, AHA taip ir daro, o BHA gal nebutu tokio poveikio?
Esu pasimetusi dideleje rugstiniu kosmetiniu priemoniu pasiuloje ir nezinau kuriuos rugstines priemones, bei kokio proc. padedu atsikratyti juoduju inkstiru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 14 balandžio 2011 - 16:02
QUOTE(Draugeliuke @ 2011 04 14, 15:48)
Sveikos, o kas per geris PHA? turiu Natinuel krema su PHAs 8 proc., ji parekomendavo kosmetologe, taip pat ir Natinuel prausikli, bet panaudojusi pora savaiciu nustojau, nuolat oda luposi doh.gif  neimanoma buvo net makiazo pagrindo naudoti, nes oda visa nuserpetojusi budavo.
Turiu itarima, kad mano odos problemas susvelninti galetu tik rugstines priemones, bet ar visos jos veikia tuo paciu principu, nusluoksniuoja oda? Skaiciau jusu atsiliepimus, AHA taip ir daro, o BHA gal nebutu tokio poveikio?
Esu pasimetusi dideleje rugstiniu kosmetiniu priemoniu pasiuloje ir nezinau kuriuos rugstines priemones, bei kokio proc. padedu atsikratyti juoduju inkstiru?

manau tai polihidroksilinės rūgštys jos yra didesnės molekulinės masės ir logiškai mastant gal neprasiskverbia taip giliai į odą, taigi gal veikia švelniau nei alfahidroksilinės rūgštys g.gif
Beta hidroksirūgštys (paprastai salicilo r) daugiau tirpdo raginį odos sluoksnį;
Alfa hidroksirūgštys ( vaisių ar pieno r) daugiau palygina pagaivina odą

Va čia gan aiškiai surašyta:
Alfa hidroksirūgštys
Skirtingai nuo cheminių ir mechaninių šveitiklių (su šveičiančiais grūdeliais), kurie šalina viršutinius odos sluoksnius, AHR (alfa hidroksirūgštys) veikia visus odos sluoksnius. Epidermyje AHR stimuliuoja ląstelių apykaitą, sutraukia poras, šviesina ir skaistina odą. Taip pat sumažina melanino gamybą ir pigmentines dėmes, todėl oda pasidaro lygesnė, jaunesnė ir labiau švytinti. Dermoje (gilesniuose odos sluoksniuose, kur oda raukšlėjasi ir glemba) AHR slopina saulės padarytą žalą ir sumažina smulkias raukšleles ir raukšles.

Glikolio rūgštis yra AHR, natūraliai randama cukranendrėse. Glikolio rūgšties molekulė labai maža, todėl labai greitai įsiskverbia į odą. Optimalų veiksmingumą užtikrina nedidelis pH. Exuviance produktų sudėtyje yra tam tikros patentuotos medžiagos, padedančios kontroliuoti AHR skvarbą ir mažinančios sudirginimo galimybę, bet tuo pačiu neleidžiančios rūgštims neprarasti veiksmingumo. Glikolio rūgštis šveičia ir normalizuoja ląstelių atsinaujinimą, išvalo poras, pagerina odos tekstūrą, išskirsto pigmentines dėmes ir suvienodina odos spalvą. Gilesniuose sluoksniuose rūgštis padidina kolageno kiekį ir užpildo odos palaikomąją struktūrą. Oda atrodo putlesnė, stangresnė ir jaunesnė.

Migdolų rūgštis (AHR), natūraliai randama migdoluose - ideali riebiai ir į aknę linkusiai odai. Jos unikalios lipofilinės savybės padeda sumažinti riebumą. Migdolų rūgštis turi natūralių antibakterinių savybių, todėl puikiai tinka į aknę linkusiai odai, bet nedirgina ir nesausina odos, kaip kartais pasitaiko naudojant aknę gydančius vaistus.

Polihidroksirūgštys
PHR (polihidroksirūgštys) nedirgindamos veiksmingai stabdo odos senėjimą ir sustiprina apsauginį odos barjerą. Šios rūgšties molekulė didesnė, ji švelniai įsiskverbia į odą, suriša vandenį, veikia kaip humektantas tai yra padeda išlaikyti drėgmę odoje.

Gliukonolaktonas (PHR), gaunamas iš kukurūzų cukraus, turi stiprių senėjimą stabdančių savybių, nedirgina ne tik jautrios ir į raudonį linkusios odos, bet ir gležnos paakių odos. PHR idealiai klientams, kurie ieško veiksmingos senėjimą stabdančios priemonės, kuri gerai apsaugotų nuo fotosenėjimo, pagerintų odos tekstūrą, sumažintų raukšleles ir raukšles ir nesukeltų nei paraudimo, nei pleiskanojimo, nesausintų odos, kaip kiti jauninamieji ingredientai, pavyzdžiui, retinoidai. Gliukonolaktonas taip pat yra labai stabilus antioksidantas, slopinantis elastazę ir padedantis išsaugoti jaunatvišką odos elastingumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 14 balandžio 2011 - 16:39
QUOTE(Myciute @ 2011 04 14, 12:02)
nekemsa poru? veidas neblizga? nes mano veido kakta riebi labai...

ne, man viskas gerai. Cia profesionali kosmetika, tai ir kaina ir kokybe kitokios.
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 04 14, 09:47)
mamkos kokį SPF reiktų naudoti, jei imčiau naudoti prausiklį, baliklį ir kremą su AHA?? Žinau, kad vertėjo tą daryti žiemą, bet aš tik dabar iš žiemos miego pabudau blush2.gif Patarkit kad neprisidirbčiau bėdos 4u.gif
4u.gif

Minimaliai SPF 15+ UVA filtrai. Bet vasarą geriau didesnį SPF rinktis.

QUOTE(Draugeliuke @ 2011 04 14, 09:48)
Sveikos, o kas per geris PHA? turiu Natinuel krema su PHAs 8 proc., ji parekomendavo kosmetologe, taip pat ir Natinuel prausikli, bet panaudojusi pora savaiciu nustojau, nuolat oda luposi doh.gif  neimanoma buvo net makiazo pagrindo naudoti, nes oda visa nuserpetojusi budavo.

PHA yra AHA porūšis, bet kiek pastebėjau, literatūroje dažniausiai prie AHA priskiriamos ir tiek. Poveikis praktiškai tas pats, kaip AHA, tik kelias procentais mažesnė tikimybė, kad oda sudirgs.
Jei oda per daug sluoksniuojasi, pasirinkite mažesnį rūgšties procentą ir naudokit tik vieną rūgštinę priemonę (pvz., 5% AHA/ PHA kremą). Be to, nepamirškit lengvo drėkinimo. Dar galima švelniai karts nuo karto odą su drėgnu rankšluosčiu pamasažuoti, labai neblogai pašerpetojimus nuo rūgščių pašalina.

Visos rūgštys nusluoksniuoja odą, tame tarpe ir BHA, tik mažiau, nei stipresnės AHA.

Jei turit juodų inkštirų, BHA ir tiktų labiausiai, nes ji patenka į poros vidų, skirtingai, nei AHA. Nes BHA tirpi riebaluose, AHA- vandenyje. Dėl to BHA "prasigraužia" pro užsikimšusios poros kamštį ir jį minkština. AHA daugiau veikia odos paviršių, o BHA šiek tiek paviršių ir daugiau poros vidų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 14 balandžio 2011 - 22:24
Ar galima tokia kosmetika naudoti veidui su issipletusiais kapiliarais? 4u.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, ką iš normalios rūgštinės (labiau domina BHA) kosmetikos priemonių įmanoma nusipirkti Lietuvos parduotuvėse (ne pas kosmetologes): gal galėtumėte pavadinimus išduoti ax.gif Na išskyrus, Rasos priemonės, nes norėtųsi didesnio procento BHA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2011 04 16, 08:45)
Norėjau pasiteirauti, ką iš normalios rūgštinės (labiau domina BHA) kosmetikos priemonių įmanoma nusipirkti Lietuvos parduotuvėse (ne pas kosmetologes): gal galėtumėte pavadinimus išduoti ax.gif Na išskyrus, Rasos priemonės, nes norėtųsi didesnio procento BHA ax.gif

Su BHA daugiau kaip ir nieko nera. Gal is Neostratos butu kokia priemone, bet kai ieskojau,tai pamenu,kad neradau.
Atsakyti