Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(susidomejus @ 2011 03 12, 18:55)
as tai balinuosi dedama seruma su vit C, paskui iprasta krema. Sekasi neblogai biggrin.gif

koks konkreciai serumas butu idomu suzinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2011 03 12, 18:12)
koks konkreciai serumas butu idomu suzinot  smile.gif

naudojau DECLARE vit. C kapsules. Dabar naudoju toki geli is Benexere su vit C.
Atsakyti
Norejau suzinot, ar nekenkia sutrukinejusiems kapiliarams rugstine kosmetika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 03 12, 15:32)
Norejau suzinot, ar nekenkia sutrukinejusiems kapiliarams rugstine kosmetika? g.gif

Iš vienos pusės- gali padėti juos panaikinti, iš kitos- gali odą dirginti, ko pasekoje kapiliarai gali išryškėti. Priklauso nuo odos, kaip ji reaguos.

Aš jau po antros naminio rūgštinio pylingo. Šį kartą dėjau du plonus sluoksnius rūgščių. Pirmas žingsnis- 10% BHA ir 5% pieno rūgšties mišinio, du ploni sluoksniai. Ir 2 ploni sluoksniai 40% glikolio (antras žingsnis). Pirmą laikiau kelias minutes, kol oda pabalo, antrą apie 7-8, tai oda paraudo neblogai, bet neutralizavus paraudimas po kokių 10 minučių praėjo, nežymus tik aplink nosį liko. Kitą dieną po pylingo oda lygi kaip veidrodis pasidarė, truputį tempė. Dabar, antrą dieną labai nežymiai šerpetoja, bet šiaip viskas tvarkoje, tonas lygėja, oda gražėja, atrodo, kad inkštirai aplink nosį "lipa lauk".
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 03 12, 22:32)

Nenaudoju rugstiniu kremu del to, kad man isryskino kapiliarus, tik vit C kapsules, geli nes stiprina kapiliaru sieneles ir jie darosi maziau matomi. Dabar mano kapiliariukai matos tik man thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 13 kovo 2011 - 10:40
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 09, 10:43)
Nes macius vaistinej g.gif
ebay pirkau smile.gif kosmetologe tai neparduotu,gi reikia jai pelna darytis,o ne leisti zmonems patiems tuo uzsiimti biggrin.gif

Kosmetologe neparduotu ne del to, kad reikia jai pelna darytis. Baikit bajerius. Rugstis yra ne juokas. Daug gero ji daro tik tuo atveju, jei teisingai ja naudojame. Kiekvienai odai individuali koncentracija, kiekvienai odai pagal problema. Skiriasi ir laikas, kuri rugstis gali buti ant odos ir koncentracija. Zodziu, jei tau tiko 20%, tai nereiskia, kad visoms kitoms irgi bus labai gerai. Kiekviena atejusi rugstinei procedurai gauna sarasa dalyku, kas ir kaip gali buti po proceduros. Ka galima daryti, ko negalima. Juk rugstis- ypatingai stiprios koncentracijos kai kuriais atvejais gali ir pakenkti. Ir ohoho kaip pakenkti. Taip kad nejuokaukite.....
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 13, 10:39)
Nenaudoju rugstiniu kremu del to, kad man isryskino kapiliarus, tik vit C kapsules, geli nes stiprina kapiliaru sieneles ir jie darosi maziau matomi. Dabar mano kapiliariukai matos tik man  thumbup.gif

naudojant vit. C priemones, reik labai saugot odą nuo saulės?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 14, 11:04)
naudojant vit. C priemones, reik labai saugot odą nuo saulės?

vit. C irgi rugstis, geriau naudot vakare vasara, manau.
Atsakyti
jei tepu seruma SPF 15 ir ant virsaus pudra SPF 18,tai koks bendras apsaugos faktorius gaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 14, 10:47)
jei tepu seruma SPF 15 ir ant virsaus pudra SPF 18,tai koks bendras apsaugos faktorius gaunasi? g.gif

Teoriškai apsauga nuo saulės nesisumuoja, tai nebus SPF 33. Tai turbūt 18. Bet ta apsauga gali ilgiau išsilaikyti, nes ne vienas produktas naudojamas.
O realiai, nei serumo, nei pudros nenaudosi tokio kiekio, kad gautum pilną apsaugą, kuri parašyta ant pakuotės, tad gali būti ir mažiau.
Atsakyti
Niekaip neapsisprendžiu kokio stiprumo rūgštinę kosmetiką įsigyti.. Šiaip rūgštinių kremų nenaudojau,rasos gelį anksčiau naudojau. Tiek,akd veido valymus su rūgštimis darausi.. Galvoju apie O.D.A firmos tik neišsirenku 5,7 ar 10 procentų geriau . g.gif
Atsakyti
Kazin tokiu metu dar galima rugstine kosmetika diena naudot, jei mazai bunu lauke (tik iki darbo nuvaziuoju), ar geriau jau tik vakare?
Atsakyti