Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Sveikos 4u.gif

user posted image

Norėjau paklausti, jeigu naudoju šitą Rasos prausiklį , ar galiu lankytis soliariume? nes manau rūgšties kiekis ten mažas , tai gal nieko neatsitiktu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 02 14, 23:22)
Himalaya, gal parašytum, koks skirtumas tarp lactic acid, salicylic acid ir glycolic acid. Kuo skiriasi poveikis? Kurią rekomenduotum rinktis, norint pašviesinti pigmentines dėmeles, palyginti raukšleles ir išvalyti besikemšančias poras?

Na nors ne manes klauset, bet ikisiu ir savo trigrasi 4u.gif Kokios rugstys yra BHA ir AHA jau parase Himalaya, o jei trumpai - lactic - pieno rugstis labiausiai tinka jautriai odai, glycolio rugtis - odos atjauninimui, demiu salinimui, salicilo rugstis geriausia isvalo oda 4u.gif Jeigu jusu oda nera labai spuoguota - rinkites lactic arba glycolic, nes salicilas buna kad labai stipriai nugrauzia ir jausmas toks, lyg visa oda degtu doh.gif , dar super rugstele Mandelic ( migdolu ) bet ji netinka tiems, kas alergiskas riesutams doh.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip kosmetika su rugstimis draugauja su savaiminio idegio kremais? Ar nedingsta poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 28, 01:26)
Merginos, o kaip kosmetika su rugstimis draugauja su savaiminio idegio kremais? Ar nedingsta poveikis?  g.gif

Jeigu rūgštys naudojamos tik prieš tepant savaimino įdegio kremą- labai puikiai draugauja, nes padeda lygiau priemonę užtept, ji ilgiau išliks. Bet jei rūgštys naudojamos jau po savaiminio įdegio, tada jis greičiau "nusiplaus".
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 28, 09:05)
Jeigu rūgštys naudojamos tik prieš tepant savaimino įdegio kremą- labai puikiai draugauja, nes padeda lygiau priemonę užtept, ji ilgiau išliks. Bet jei rūgštys naudojamos jau po savaiminio įdegio, tada jis greičiau "nusiplaus".

Aciu, himalaia, tas mane ir domino 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Himalaja, labai viliojanciai skamba tie tavo rugstiniai veido valymai 4u.gif gal gali parodyti kaip tavo veidukas atrodo - na ta prasme zandukai pvz kokios bukles blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 02 27, 16:10)
Na nors ne manes klauset, bet ikisiu ir savo trigrasi  4u.gif  Kokios rugstys yra BHA ir AHA jau parase Himalaya, o jei trumpai - lactic - pieno rugstis labiausiai tinka jautriai odai, glycolio rugtis - odos atjauninimui, demiu salinimui, salicilo rugstis geriausia isvalo oda  4u.gif Jeigu jusu oda nera labai spuoguota - rinkites lactic arba glycolic, nes salicilas buna kad labai stipriai nugrauzia ir jausmas toks, lyg visa oda degtu  doh.gif , dar super rugstele Mandelic ( migdolu ) bet ji netinka tiems, kas alergiskas riesutams  doh.gif

Ačiū, daug aiškiau viskas dabar 4u.gif
Ir gal galima plačiau apie tą Mandelic rūgštelę? Koks jos poveikis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 02 kovo 2011 - 02:25
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 01, 18:17)
Himalaja, labai viliojanciai skamba tie tavo rugstiniai veido valymai  4u.gif gal gali parodyti kaip tavo veidukas atrodo - na ta prasme zandukai pvz kokios bukles  blush2.gif  smile.gif

Nu galiu pašlykštint vaizdeliais dėl iliustracijos biggrin.gif Neplanavau kol kas į viešumą jų dėti, nes rezultatas dar ne idealus, bet tiek to smile.gif

Taigi, mano odos problema- inkštirai. Turiu jų pilną veidą jau nuo paauglystės, kiek save prisimenu. Su makiažu ne taip matydavosi, bet iš arčiau pasižiūrėjus oda baisi, nešvari atrodo, kaip kokios nevalos biggrin.gif Bet situacija gerėja...

Žodžiu, pasidariau kaip tik detalias nuotraukas "prieš". Buvo tai prieš maždaug pusmetį. Po nuotraukų oda buvo dar pablogėjusi, baltų inkštirų daugiau prisiveisė, ypač smilkiniuose. Tada pradėjau BHA gelį naudoti, reguliariai prausti odą, nei karto su makiažu miegot nenuėjau, saugojuosi saulės šventai... Rezultatas matėsi, bet netenkino, tad prieš porą mėnesių, gruodį, pradėjau lankytis pas kosmetologę. Nuotraukos "po" darytos prieš porą dienų- po 5 mechaninių veido valymų+ rūgštys (nelabai stiprios- nuo 15 iki 30% AHA, BHA ir 1 trumpas kartas namie su 10% BHA ir 40% glikoliu, kurį neseniai aprašiau) bei nuolatinio BHA gelio naudojimo (dabar dar ir AHA pakaitomis pradėjau naudoti). Kol kas rezultatai ne stebuklingi, bet yra (bent man ir kosmetologei matosi smile.gif).

Vitulka gal nesupyks, kad puslapį pratampysiu, nes sumažinus nuotraukas nieko nesimato...
Su makiažu atrodžiau padoriai, bet kakta pati baisiausia buvo, teko kirpčius nusikirpt, kad uždengtų, nes užmaskuot neįmanoma... Ypač, kai kaip beprotė nusidraskydavau odą (dabar to nebedarau, vien dėl to pagerėjo vaizdas).
Su makiažu
user posted image
Be (prieš ir po)
user posted imageuser posted image

Smilkinys prieš ir po (nuotraukoje po, viršuje, centre- maža duobutė. Atsirado ji po išdygusio cistinio spuogo, kuris ilgai negijo, po savęs paliko ryškiai violetinę, gilią duobę. Po rūgščių ji išbalo ir palygėjo, nebe taip matosi. Spuogas atsirado dėl cheminio saulės filtro- avobenzono. Pasirodo, jis mano odai žiauriai netinka, visas kūnas buvo cistiniais spuogais nuėjęs)
user posted imageuser posted image

Mano keistasis pabėrimas atrodė kažkas panašaus į (nuotrauka ne mano, nesugalvojau "prieš" padaryti, tik pas mane daugiau tų inkštirų buvo vienoje vietoje, pasmakrėje)
user posted image
Po (dar matosi nežymūs nelygumai, bet nepalyginamai geriau, esu labai patenkinta rezultatu)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 02 kovo 2011 - 09:47
Oho, pagrazejimas akivaizdus smile.gif

Pasidalinsiu savo patirtim truputi. Naudoju jau du menesius Rasos tonika, ir menesi krema-geli. Siaip neturiu labai daug spuogu (dazniausiai pati pasidarau spaudydama nebent), bet nemazai inkstiru, jie maziukai ir i kitiem gal nesimato, bet mane labai erzina ir poros labai nuo ju issiplete. dar turi randu nuo inkstiru, zodziu nusprendziau isbandyt del to rugstine kosmetika. Tiesa dar viena problema tai rauksles nat kaktos nors man dar tik 22 metai, tikejausi gal sumazes.

Tai va pradejus naudot tonika is pradziu labai geras jausmas buvo, oda paskaistejo. Bet kazkaip pradedu abejot ar jis man tinka g.gif . Po kokios savaites tokie ziaurus spuogai atsirado giluminiai (bet nesu tikra ar nuo jo ar nuo idegio kremo). Vienas ju tik dabar baigia uzgyt po men. su puse ir matau kad liks randas nemazas, nes pries tai toj vietoj buvo mazas randukas ir istinus jis kazkaip itruko ar ka. Antras neigiamas pastebejimas, kad sis tonikas man turbut per stiprus, ir po tiek laiko jis man vis dar grauzia, panaudjus kasdien tokie tarsi nubrozdinimai-sudirginimai ant sveikos odos atsiranda.Trecias minusas nusausejus ziauriai ir pleiskanojanti oda. Pliusai, kad sumazino senus randus nuo inkstiru,gal siek tiek inkstru pamazejo ir poros pamazejo. Na gal dar vos vos rauksle ant kaktos sumazejo.

Kremas gelis ganetinai malonus ant odos, nedirgina, drekina labiau nei Natura Siberica kremas sausai odai. daugiau kazkokiu ipatingu pastebejimu neturiu.

Gal galit kas placiau papasakot apie pieno rugstis, nes AHA man akivaizdziai nelabai arba koncentracija per didele tam tonike.
Atsakyti
QUOTE(Chr* @ 2011 02 26, 21:33)
Sveikos  4u.gif

Norėjau paklausti, jeigu naudoju šitą Rasos prausiklį , ar galiu lankytis soliariume? nes manau rūgšties kiekis ten mažas , tai gal nieko neatsitiktu?  blush2.gif  4u.gif

Geriau jau nerizikuot. Aplamai soliariumas odospriesas. Visa paauglyste su kruva spuogu pravaiksciojau ir jokio rando neliko. Veliau spuogai apnyko, bet nuo soliariumo pradejo randai rastis nuo bevei kekvieno spuogo, inkstiro ar ibrezimo, kai pastebejau nustojau vaikscio i soliariuma. Aplamai mano oda sviesi, o i soliariuma pora metu nemazai ejau, tai tiek neigiamu dalyku pasimate doh.gif , jau nabenoriu net ant saules degintis
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 02, 13:16)
Gal galit kas placiau papasakot apie pieno rugstis, nes AHA man akivaizdziai nelabai arba koncentracija per didele tam tonike.

greičiausiai jums siera netinka, o ne AHA.

QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 02, 13:35)
Geriau jau nerizikuot. Aplamai soliariumas odospriesas. Visa paauglyste su kruva spuogu pravaiksciojau ir jokio rando neliko. Veliau spuogai apnyko, bet nuo soliariumo pradejo randai rastis nuo bevei kekvieno spuogo, inkstiro ar ibrezimo, kai pastebejau nustojau vaikscio i soliariuma. Aplamai mano oda sviesi, o i soliariuma pora metu nemazai ejau, tai tiek neigiamu dalyku pasimate  doh.gif , jau nabenoriu net ant saules degintis

Randai po spuogų dėl soliariumo? nu nepykit, bet kosmosas. Pigmentinės dėmės nuo soliariumo, gal. Bet tik ne randai todėl, kad ėjot į soliariumą.

aš einu į soliariumą, tik veido nedeginu. Bet vasarą nuo saulės veido neslėpsiu, tik pradedu rūgščių atsisakyt po biški
Papildyta:
tiesa, gal žinot kaip iššifruot Alpha Hydroxy kremo galiojimą?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 02, 13:46)

tiesa, gal žinot kaip iššifruot Alpha Hydroxy kremo galiojimą?

Kazkurioj pusej(nepamenu ar is priekines puses ar is galines),ten kur baigiasi tutele ir yra tas suspaudimas toks rantuotas,tai va ten parasyta EXP Date ar kazkaip taip,na,tikrai aiskiai,jokiu kodu paslaptingu nera,pvz pas mane 11/04. Tepu dabar ji vos ne visam veidui ,nors ir reikalo nera,bet gaila ismesti bus pilna pakuote doh.gif

O soliariume apsidengi veida kazkuo? Dar skaiciau,kad tik pro tam tikro tankumo dzinsa nepraeina pvz saules spinduliai,per visus kitus audiniu - praeina g.gif as apsidengiu veida su ranksluosciu (2 sluoksniais perlenkiu).
Atsakyti