Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(susidomejus @ 2010 12 23, 10:32)
man tai labai greit oda pastangreja, jeigu naudoju nuo rauksleliu

Nu lauksiu ir as rezultatu ax.gif
Atsakyti
O niekas faberlic rugstines serijos nebandet, kazin ka geriau bandyt rasa at faberlic. Faberlc ner kaip sudeties suzinot ir kiek ten tu procentu rugsties, raso kad su salicilo rugstimi, tai cia BHA?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 01 05, 03:53)
kad su salicilo rugstimi, tai cia BHA?

Taip. Bet ten matyt procentas mažas, kaip ir Rasos.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 05, 09:20)
Taip. Bet ten matyt procentas mažas, kaip ir Rasos.

Kazkada pakliuvo i rankas Avon katalogas, tai jie turi priemoniu su 2% salicilo rugstim. Yra prausiklis, kauke, tonikas, berods.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 01 05, 03:53)
O niekas faberlic rugstines serijos nebandet, kazin ka geriau bandyt rasa at faberlic. Faberlc ner kaip sudeties suzinot ir kiek ten tu procentu rugsties, raso kad su salicilo rugstimi, tai cia BHA?

Aš pernai naudojau. Pirkau tą gelį (gal ten buvo serumas? nebepamenu) su rūgštimis, pylingą, kremą su SPF15, kuris tepamas po gelio. Sakyčiau kad tikrai padėjo, man patiko. Oda pasidarė skaistesnė, lygesnė. Tik vat nežinau ar būtent nuo rugščių ar šiaip kad pylinga darydavausi smile.gif bet labiau tikėtina, kad nuo rūgšties smile.gif
Papildyta:
o ar mėginote kuri parsisiuntus iš e-parduotuvės AHA vaisių rūgšties namie naudoti savarankiškai? t.y. darytis kaukes ar panašiai? smile.gif
Atsakyti
O kokias rūgštines priemones esat pirkusios iš universiteto vaistinės?
Kad padėtų randelius naikinti?
Planuoju iš ten ką nors nelabai brangaus pirkti.
Užsisakysiu dabar nuo randų šią priemonę per tarpininkes, dar kaip tik akcija... ax.gif http://www.ulta.com/...t940007#details
Atsakyti
panos gal kas noretumete jungtis užsakymui per tarpininke Taurę nes nuo 35$ shipingas nemokamas, dabar nuolaidos geros, o pas mane jau viskas į pabaigą eina wink.gif
http://www.neotericc...generation.html
Atsakyti
Darausi rūgštinius valymus pas kosmetologę. Planuoju ateičiai, kai odai išsivalys, kai rečiau reiks eiti profilaktikai (dabar einu kas 2 savaites) namie rūgštinius pylingus darytis. Labai daug tuo domėjausi, turiu knygą vien apie rūgštines procedūras, ir tikrai kitiems "iš lempos", nesidomėjus nerekomenduoju pradėt su stipresnėm rūgštim žaist. Tiesiog pasidalinsiu patirtimi ateityje (Maserati, tu sakei, kad nori namie pabandyt...).
Taigi, nusipirkau tokį daiktą:
30% Alpha Beta Combo Peel
user posted image
Pirmas žingsnis- 10% BHA + 10% glikolis
Antras žingsnis 30% glikolis
Kaina 24$+ siuntimas, jei nėra akcijos, siunčiausi iš amazon, bet jų puslapis čia.

Paskutinį sykį kosmetologė man naudojo 20% BHA + pieno rūgštį, tad oda prie rūgščių įpratusi, nebus baisu namie silpnesnes bandyt. Tad po kokio mėnesio, dviejų pradėsiu eksperimentuot ir pasidalinsiu įspūdžiais.
Atsakyti
Himalaia,turiu toki klausimeli biggrin.gif šiandien išgirdau kad kosmetika su rugštimis dalykas geras, bet laikui begant po pastovaus naudojimo oda labai išploneja ir atsiranda kitos bedos,a vat kokios nesužinojau nes nebuvo galimybes pratesti pokalbi, gal eset girdeja ka nors panašaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2011 02 05, 15:57)
Himalaia,turiu toki klausimeli biggrin.gif šiandien išgirdau kad kosmetika su rugštimis dalykas geras, bet laikui begant po pastovaus naudojimo oda labai išploneja ir atsiranda kitos bedos,a vat kokios nesužinojau nes nebuvo galimybes pratesti pokalbi, gal eset girdeja ka nors panašaus?  4u.gif

Tarp kitko šiandien vaistinėje ieškojau kremo kapliarinei odai ir kalbėjomės su vaistininke. Tai man ji sakė, kad pvz. kapliarinei odai rūgštys nėra labai gerai, gali tą problemą pasunkinti. Arba sutapimas, arba po vasarą naudoto dieninio kremo (su SPF) su silpnu PHA procentu mano kapiliarų būklė rudeniop buvo labai pablogėjus. Dabar po kasdienio specialaus kremo naudojimo rytais lyg ir vėl pagerėjo (rūgščių šiuo metu nenaudoju).
Ir apie Zeniac kremą sakė, kad jis pakankamai agresyvus, mano odai ji jo nerekomenduotų.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 04, 21:05)
Darausi rūgštinius valymus pas kosmetologę. Planuoju ateičiai, kai odai išsivalys, kai rečiau reiks eiti profilaktikai (dabar einu kas 2 savaites) namie rūgštinius pylingus darytis. Labai daug tuo domėjausi, turiu knygą vien apie rūgštines procedūras, ir tikrai kitiems "iš lempos", nesidomėjus nerekomenduoju pradėt su stipresnėm rūgštim žaist. Tiesiog pasidalinsiu patirtimi ateityje (Maserati, tu sakei, kad nori namie pabandyt...).
Taigi, nusipirkau tokį daiktą:
30% Alpha Beta Combo Peel
user posted image
Pirmas žingsnis- 10% BHA + 10% glikolis
Antras žingsnis 30% glikolis
Kaina 24$+ siuntimas, jei nėra akcijos, siunčiausi iš amazon, bet jų puslapis čia.

Paskutinį sykį kosmetologė man naudojo 20% BHA + pieno rūgštį, tad oda prie rūgščių įpratusi, nebus baisu namie silpnesnes bandyt. Tad po kokio mėnesio, dviejų pradėsiu eksperimentuot ir pasidalinsiu įspūdžiais.

pamenu ir as kazkada namie darydavausi pilingus, is amerikos pirkdavau rugsti, bet, bet meciau ta reikala, nebeberia manes kaip ir, o kitu odos defektu netvarko tokie pilingai verysad.gif tai dabar naudoju avene diacneli, kiek maciau pakeite pavadinima, turbut ir sudeti, i triacnele, profilaktiskai nuo 'senejimo' ir berimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 05 vasario 2011 - 16:42
kapiliarinei odai is rugsciu geriausia - vit C, skirtas veidui.
Atsakyti