Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(susidomejus @ 2010 12 19, 23:12)
o anksciau nebuvo tokia oda spuoguota? jeigu nebuvo, tai praeit turetu. Man bere apie du menesius.

oda mišri pavieniai budavo, bet čia ispudis kad iš kiekvienos poros lenda plius dar skausmingi didžiuliai spuodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 19, 22:12)
o anksciau nebuvo tokia oda spuoguota? jeigu nebuvo, tai praeit turetu. Man bere apie du menesius.

Daugokai sakyciau du men... unsure.gif Ypac, kai sventes ant nosies.... Na bet pakentesiu.... cool.gif

QUOTE(julkanos @ 2010 12 20, 10:27)
oda mišri pavieniai budavo, bet čia ispudis kad iš kiekvienos poros lenda plius dar skausmingi didžiuliai spuodai doh.gif

Pas mane aplamai per men budavo vienas spuogas ir psio, nes oda sausa, o dabar vienas uzgyja, kitas isdygsta unsure.gif Labai tikiuosi, oda issivalys ir bus svari svari wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 12 20, 10:49)
Daugokai sakyciau du men...  unsure.gif  Ypac, kai sventes ant nosies.... Na bet pakentesiu....  cool.gif
Pas mane aplamai per men budavo vienas spuogas ir psio, nes oda sausa, o dabar vienas uzgyja, kitas isdygsta  unsure.gif  Labai tikiuosi, oda issivalys ir bus svari svari wink.gif

tuos du menesius bere nestipriai, bet vistiek erzino. Naudojau tada rugstini kremuka su pertraukom, kai issigasdavau tu spuogu. Bet paskui vistiek pasiimdavau vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 20, 14:38)
tuos du menesius bere nestipriai, bet vistiek erzino. Naudojau tada rugstini kremuka su pertraukom, kai issigasdavau tu spuogu. Bet paskui vistiek pasiimdavau vel  biggrin.gif

Dabar galvoju, kam man kankintis tuos du men, jei anksciau i men tik viena karta koks isdygdavo, juk ir po dvieju men tas pats vienas dygs... g.gif Kokia tu rugsciu nauda tada? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 12 20, 16:18)
Dabar galvoju, kam man kankintis tuos du men, jei anksciau i men tik viena karta koks isdygdavo, juk ir po dvieju men tas pats vienas dygs...  g.gif  Kokia tu rugsciu nauda tada?  unsure.gif

isvis oda grazesne buna naudojant rugstines priemones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 22, 12:44)
isvis oda grazesne buna naudojant rugstines priemones smile.gif

As niekada nesu turejus jokiu problemu su oda... ax.gif Bandysiu reciau jas deti ant veiduko, gal bus kitoks poveikis?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 12 22, 13:00)
As niekada nesu turejus jokiu problemu su oda...  ax.gif  Bandysiu reciau jas deti ant veiduko, gal bus kitoks poveikis?..  g.gif

o kam jus jas pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 12 22, 13:00)
As niekada nesu turejus jokiu problemu su oda...  ax.gif  Bandysiu reciau jas deti ant veiduko, gal bus kitoks poveikis?..  g.gif

QUOTE(Dzesika:) @ 2010 12 22, 15:03)
o kam jus jas pirkot?

taip, butent, kodel tada nusprendet jas naudoti? Tokias priemones perka nuo spuogu, nuo rauksliu, pigmentuotai odai, sausai odai, nesvariai odai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 12 22, 15:03)
o kam jus jas pirkot?

Mano oda sausa, be to, pirkau AHA nuo rauksleliu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 12 22, 22:59)
Mano oda sausa, be to, pirkau AHA nuo rauksleliu...  blush2.gif

tai tada tiks, pakentekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 22, 23:28)
tai tada tiks, pakentekit smile.gif

Kenciu... unsure.gif Dabar naudoju nebe kasdien, tai tikiuos pagerejimo kazkokio... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 12 23, 10:18)
Kenciu...  unsure.gif  Dabar naudoju nebe kasdien, tai tikiuos pagerejimo kazkokio... wink.gif

man tai labai greit oda pastangreja, jeigu naudoju nuo rauksleliu
Atsakyti