Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Vitulka jei nepasslaptis kiek tau metu??
man beveik 25, bet irgi kaip skaai kad nors matytusi kiek pinigu sukista ant veido doh.gif graziau atrodo, bet ir bent kiek normaliau atrodancios odos toli dar...
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 12 16, 19:00)
Vitulka jei nepasslaptis kiek tau metu??
man beveik 25, bet irgi kaip skaai kad nors matytusi kiek pinigu sukista ant veido  doh.gif graziau atrodo, bet ir bent kiek normaliau atrodancios odos toli dar...

26, pavasarį 27 (seubas ) biggrin.gif

pažiūrėjau Rasos kremo - gelio sudėtį. Emulsiklis 5 vietoj, tik paskui BHA. Galiu klyst aišku, bet emulsiklių reiktų vengt g.gif
Atsakyti
retinolis cristinos nuo rauksliu geras sako labai
Atsakyti
Ar gali buti, jog priemone su AHA kemsa poras ir issaukia spuogus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 12 17, 03:35)
Ar gali buti, jog priemone su AHA kemsa poras ir issaukia spuogus?  g.gif

Gali. Nuo to, ko ten pridėta viskas priklauso.
Be to, yra žmonių, jautrių rūgštims, dar gali būti, kad pradėjus rūgštis naudoti oda tik pratinasi ir pradeda kilti spuogai ir t.t., kas gali trukti iki 2 mėnesių, kartais ir ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 12 17, 21:34)
Be to, yra žmonių, jautrių rūgštims, dar gali būti, kad pradėjus rūgštis naudoti oda tik pratinasi ir pradeda kilti spuogai ir t.t., kas gali trukti iki 2 mėnesių, kartais ir ilgiau.

Labai atsiprasau uz poster_offtopic.gif 4u.gif

himalaia, o neatidarysite naujos temos apie kosmetikos sudeti ax.gif 4u.gif

Kad daugiau netersciau sios temos, is karto dekoju uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 17 gruodžio 2010 - 21:59
Atidarysiu, tik laiko reikia truputį. Šį savaitgalį greičiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 16, 19:01)
26, pavasarį 27 (seubas biggrin.gif

pažiūrėjau Rasos kremo - gelio sudėtį. Emulsiklis 5 vietoj, tik paskui BHA. Galiu klyst aišku, bet emulsiklių reiktų vengt  g.gif

Vitulka, mano oda labai linkus į kimšimąsi, bet rasos kremas-gelis labai tiko. Išvalė visus užsikimšimus. Niekada tokios gražios odos neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 12 17, 20:34)

As ir apie tai pagalvojau, gal cia sakau oda valosi ir paskui viskas bus gerai?.. g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritaemilija @ 2010 12 17, 10:31)
retinolis cristinos nuo rauksliu geras sako labai

Bet retinolis nėra rūgštis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 12 18, 13:18)
As ir apie tai pagalvojau, gal cia sakau oda valosi ir paskui viskas bus gerai?..  g.gif  unsure.gif

aš taip pat nupirkau visa linija rugštinės kosmetikos ir jau menesi vaikštau kai kokia paauglė spuogota doh.gif net nežinau ar verta testi eksperementą verysad.gif
kosmetika ALPHA HYDROX
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2010 12 19, 21:32)
aš taip pat nupirkau visa linija rugštinės kosmetikos ir jau menesi vaikštau kai kokia paauglė spuogota  doh.gif net nežinau ar verta testi eksperementą  verysad.gif
kosmetika  ALPHA HYDROX

o anksciau nebuvo tokia oda spuoguota? jeigu nebuvo, tai praeit turetu. Man bere apie du menesius.
Atsakyti