QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 12 16, 10:15)
Gal galima plačiau apie palergonijų ea?
Aš ant savęs pastebėjau, kad man nuo BHA kyla spuogai, na bent nuo tų kelių kremų, kuriuos esu naudojus, pvz Rasos kremo - gelio. Bijau, kad ir laukiamas PC gelis netiks.. Nutraukiau naudojimą, tik AHA vakare tepu - odai jokių priekaištų neturiu. Na dar ir veido valymus pradėjau, gal ir tie padeda.
"Tokį įdomų dalyką perskaičiau, kad nusprendžiau ir su jumis pasidalinti apie pelargonijos ea:). 1 mergina, pasidariusi aliejaus mišinį su juo, visai išsigydė spuogus, kurie, matyt, buvo hormoninio pobūdžio, menstruacinius, pms dalykus tvarkoma tokiu būdu: įtrinamos pažastys po 1 l. ea, nors atsargumo dėlei reiktų skiesti. Inhaliacijos ar vonios, be abejo, irgi yra labai efektyvu. 1 merginai ant veido visai plaukai dėl to nustojo augti. Šis ea reguliuoja hormoninį balansą, atstato pusiausvyrą, dar ir endokrininę sistemą balansuoja, tai moterims labai naudingas."
tai natūralu, kad BHA pakelia spuogus, man atrodo
bent jau pradžioj, o gal Rasos kreme - gelyje yra emolientų, kurie kemša poras
pabandysiu paskui panagrinėt būtent emolientus, nors nelabai man sekas išvadas darytis
AHA tai ne nuo spuogų, aš AHA tepu, kai spuogą išspaudžiu, kad dėmės greičiau dingtų, bet matyt Zeniac LP per silpnas, nes poveikio didelio nėra, be to, kad džiovina odą.
aš irgi apie veido tvarkymą rūgštim pradėjau galvot, bet vėl kiek pinigų
aš niekam tiek neišleidžiu, kiek veidui, dar kas matytųsi įdėtos pastangos ir