Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos

QUOTE(tomiike @ 2011 04 02, 13:28)
aš dabar dėlioju šią 5000

blink.gif blink.gif Eik tu, cia tai darbelio ohoho doh.gif
O su mazom detalem, tai turiu ir as viena dar savo.. Kai atidariau deze ir paziurejau, tai taip keista buvo palyginus su pries tai deliota smile.gif Bet nieko, pripratau, dalis sudeliota guli, laukia pabaigos....
O kol kas i jusu darbus akis ganau biggrin.gif
Atsakyti
tomiike, baltas pavydas ir pagarba 4u.gif , aš 3000 neišdrįstu pradeti, nes bijau, kad iki velyku nespesiu, o tada stalo reikes ir ate mano delionei smile.gif Reiks pasiteirauti to pasaulio žemelapio parduotuvese, man jis laaabai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 balandžio 2011 - 19:29
ačiū, bet pagarba bus kai bus gyvi įrodymai blush2.gif aš tai nusipirkau kilimėlį tai negaliu atsidžiaugt, sumigdau šeimyną, išsitiesiu ant žemės, padėlioju valandėlę, porą ir vėl susivynioju biggrin.gif liuks daiktas ištikro, nereik stalų užiminėt. pažiūrėjau,kad galima kuo puikiausiai tokį pačiam susirinkt mirksiukas.gif tik reik materiolą tinkamą susirast, ten toks kaip veltinis g.gif ir plastmasinis 'kočėlas' storas ant jo užvyniot.

išdrįskit, nebijokit, kai spaus laikas, greičiau sudėliosit viską hihihi.gif
tokia idėja dėliojimui, aš šią kai pradėjau 5000 dėliot, tai neturėjau dar to kilimėlio, tai ką per vakarą sudėdavau tą suklijuodavau, kad neiširtų, klijuodavau po 2 ir daugiau detalių, žiurint kokią grupelę surinkdavau. nes preikėdavo viską i dėžutę kas vakarą sudėt atgal doh.gif lotuliukas.gif na bet čia jau žinomas likimas jos, kad gaus kabot arba bus suklijuota dalim, nes išardyt bus gaila blush2.gif
Atsakyti
as ir turiu ta kilimeli tinkanti 2000 detaliu puzzlei. bet pas mane ne plasmasinis kocelas, bet is kartono tokie 3 ritinei padaryti, jie susikisa vienas i kita ir pasidaro vienas ilgas. bet pasidaryti tai tikrai galima paciam. vyras kai pamate tai issiziojo - sako kaip tu galejai uz tokia nesamone tiek sumoket blush2.gif bet dabar bent nezyzia kad stalas miegame uzimtas thumbup.gif kur nori ten delioji. tikrai saunus isradimas mirksiukas.gif
Atsakyti
ale ir grožius turit ir dėliojat,o man pavydas ima,nes namie tik dvi turiu ir tos jau sudėliotos,o kada iš mamos parsivešiu dar neaišku doh.gif na bet aš kantri sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2011 04 02, 00:28)

faina man šita..

o tos mažosios detalės, kokie išmatavimai kraščiukų maždaug? įdomu, nes nesu mačius ax.gif
Atsakyti
man gražesnė ravensburgerio makaronai, vieta virtuvėj jos laukia, ale, kad brangoka ji ax.gif tai ėmiau šią, sakiau netiks perleisiu kitiem ax.gif na va kaip atrodo tos smulkios detalės, nenorėjau ardyt bet gal gal matos.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2011 04 04, 11:12)
na va kaip atrodo tos smulkios detalės, nenorėjau ardyt bet gal gal matos.

tai aš tokių smulkių ką tik nusipirkau ax.gif

užėjau į skuduryną bigsmile.gif tik vaizdas žiemiškas,bet turėsiu ką veikti 1000detalių 4lt ax.gif
vėliau pafotkinsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Barakuda*: 04 balandžio 2011 - 12:08
galetumet palyginimui sudeti salia didesne detale ir mazesne, tada aiskiau matytusi skirtumas, nes dabar tai sunku suprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 04 04, 13:16)
galetumet palyginimui sudeti salia didesne detale ir mazesne, tada aiskiau matytusi skirtumas, nes dabar tai sunku suprasti smile.gif

na man tai gerai matosi,mažos maišelyje,o ant maišelio padėta didelė mirksiukas.gif
Atsakyti
nu bet jūs ir užeinat doh.gif po 4lt blink.gif vsio reikės ir man šturmuot skudurynus, turgus biggrin.gif
na ten matosi ant viršaus didelės dvi detalės, vėliau galėsiu išardyt. arba kas turi greičiau parodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 04 04, 13:16)

Viskas ten gerai matosi wink.gif Maždaug perpus mažesnės, negu standartinės ax.gif
Atsakyti