Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos

Puikus darbelis, smile.gif kadangi buvom gavę dovanų tik dalį mūšio mums teko prisipirkti antrą ir jau gavos du smile.gif, bet rėmintojai gražiai sujungė
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 03 25, 13:53)
Rodau savo žalgirio mūšį 2000 detalių 4u.gif

sudejau ir aš Žalgirio mušį,tik mano iš 1000 detalių.
nesmagi delione,man tas vaizdas baisus.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eimante40: 27 kovo 2011 - 08:54
bigsmile.gif thumbup.gif kokią temą radau bigsmile.gif šaunuolės merginos 4u.gif
aš irgi mėgėja padeliot,bet niekad nefotkinau,dabar buv proga sudėliot iš naujo ir pasirodyt 4u.gif

iš kur merginos siunčiates deliones,nes pas mus kaikurių kainos tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eimante40 @ 2011 03 27, 08:53)
sudejau ir aš Žalgirio mušį,tik mano iš 1000 detalių.
nesmagi delione,man tas vaizdas baisus.... unsure.gif

Na, sako, kad tokie vaizdai suteikia nejaukumą, bet pas mus kambary deri, kol įsigysim rimtą paveikslą, tol pakabės. vis gi tai irgi meno kūrinys unsure.gif

QUOTE(*Barakuda* @ 2011 03 27, 09:05)
iš kur merginos siunčiates deliones,nes pas mus kaikurių kainos tai  doh.gif

O už tą kainą pasirinkimas prastas doh.gif Oze antram aukšte netoli Egoisto yra tokia nebloga parduotuvė visokiems tokiems... Žemėlapiai, dekupažui priemonės, šiaip galvosūkiai, vat ten gražių delionių yra, bet ten 1000 detalių kainuoja arti 60LT doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 27 kovo 2011 - 11:07
Na dėl Žalgirio mūšio, tai kadangi mes rinkom du atskirus tai man tik ta dalis su magistru Ulrichu nepatiko, atrodo kad priešmirtinis jo žvilgsnis, o iš Vytauto tai vaikai juokėsi,sako atrodo kaip ant žirgo pirmą kartą gyvenime sėdėtų, siaubo kupinom akim biggrin.gif, beje irgi ne kambaryje kabo.
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 03 27, 12:06)
vat ten gražių delionių yra, bet ten 1000 detalių kainuoja arti 60LT doh.gif

60lt nemažai,bet jeigu delione patinka ir dar yra namuose tikama jai vietai tikrai pirkčiau.Žalgirio mūšio pilnos Maximos,bet aš jos ne už dyka neimčiau(atsiprašau,bet mano tokia nuomone).guli db ant stalo.praeinu,pažiūriu - šiurpas nukrato. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2011 03 27, 13:00)
o iš Vytauto tai vaikai juokėsi,sako atrodo kaip ant žirgo pirmą kartą gyvenime sėdėtų, siaubo kupinom akim  biggrin.gif, beje irgi ne kambaryje kabo.

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eimante40: 27 kovo 2011 - 13:10
as tai deliones perku naudotas blush2.gif pas mus turgui pina po 1 svara tik va pagrinde tai angliski namai arba gelynai... snd radau viena labai grazia 3 daliu su angelais. tai dukryte pradejo delioti viena is mazuju pusiu thumbup.gif uzsikrete merginos nuo mamos puzzliu manija 4u.gif tik va snd sunelis po pietu miego toki poksta iskrete kad net uz galvos susiemiau. ateinu i kambari, o jis visa puse vienos jau beveik uzbaigtos (like tik kazkur 50 detaliu sudelioti) puzzles nutempes nuo stalo doh.gif . vel teks vargti ir delioti. o taip tikejausi snd ja uzbaigti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2011 03 27, 20:08)
as tai deliones perku naudotas blush2.gif

aš negaliu unsure.gif net knygų iš bibliotekos neimu - neparlipu per save.gal man kokia fobija? mastau.gif nzn kas jas čiupinejo,gerai jeigu tvarkingas žmogus,o jeigu ne....
Atsakyti
QUOTE(eimante40 @ 2011 03 27, 19:07)
nzn kas jas čiupinejo,gerai jeigu tvarkingas žmogus,o jeigu ne....

o kaip tu parduotuvėj pavyzždiui, autobuse? juk ir nežinai kas kokius vaisius kilnojo, ar pakuotes, kokiom rankom, ir paimi į rankas, juk neini su pirštinėm.
arba autobuse, rankenos, sėdynės...
puzlių nedėlios kokie nevalos visų pirma reikia kantrybės, reikia vietos, nežinau man tai kažkaip tokių minčių nekyla dėl puzlių.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 03 27, 22:58)
o kaip tu parduotuvėj pavyzždiui, autobuse? juk ir nežinai kas kokius vaisius kilnojo, ar pakuotes, kokiom rankom, ir paimi į rankas, juk neini su pirštinėm.
puzlių nedėlios kokie nevalos visų pirma reikia kantrybės, reikia vietos, nežinau man tai kažkaip tokių minčių nekyla dėl puzlių.

O netrūksta detalių? g.gif Na, aš irgi po padėvėtas žvalgausi ebay pirkti(milžiniškas wajsig puzlių pasirinkimas), visų pirma man puikiai tinka kaina, visų antra tenoriu padelioti, o rankas po to šiaip ar taip plauni, o visų trečia, kam man mokėt didelius pinigus, jei nežadu ant sienos kabinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 03 27, 22:03)
O netrūksta detalių?  g.gif Na, aš irgi po padėvėtas žvalgausi ebay pirkti(milžiniškas wajsig puzlių pasirinkimas), visų pirma man puikiai tinka kaina, visų antra tenoriu padelioti, o rankas po to šiaip ar taip plauni, o visų trečia, kam man mokėt didelius pinigus, jei nežadu ant sienos kabinti  biggrin.gif

aš namie palikus sudėtas, sukabintas naudotas jau, kokybė buvo gera, detalių nei vienai netrūko, na tiesiog pasitikėjau kaip sakė. dabar čia kur tą buvau įdėjus su arbatom, ir dėliota pirkta, bet kokybė gera, ir detalės visos buvo.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 03 27, 23:58)

laba 4u.gif
autobusu nevazineju,vaisius visuomet plaunu smile.gif
o man kyla ir negaliu nieko padaryt unsure.gif negaliu ir tiek....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eimante40: 28 kovo 2011 - 06:26