Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos

QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 04, 10:49)
Kai man reikėjo kilimėlio, parašiau į kelias Vilniaus žaislų parduotuves emailą ir paklausiau, ar turi, ir kokia kaina. Manęs tai netenkino biggrin.gif ~80 LT už 2000 dalių kilimėlį. Abejoju, ar dabar atpigo smile.gif Todėl pirkau iš Amazon.co.uk ir su visu parsiuntimu (per SM tarpininkę) man kainavo ~30 LT.

aišku viskas pioneer.gif ačiū 4u.gif vadinas ir aš pirksiu iš ten arba kitur biggrin.gif jei kam netyčia reikia rašykit až galėčiau ir jūsų priglaust 4u.gif Kaunas, galėčiau siųst i kitus miestus bet kainuos itariu plius 7lt.

čia

arba iš čia

čia tiesiai į lt siunčia, tai siuntimas priklausytų kiek mūsų susidarytų norinčiu biggrin.gif aišku surašyčiau prieš užsakant ar tinka mirksiukas.gif bandyčiau sekmadienį pirkt vakare, jei greičiau susirinks, gal ir greičiau 4u.gif
Atsakyti
Jau neleidžia taisyti, reikės pasistengti būt atidesnei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 02, 15:45)
Aš neturiu tokio stalo, ant kurio 2000 detalių tilptų  lotuliukas.gif Tai man ant žemės ar ant lovos tenka dėliot.

Galima kartoną nusipirkti ir ant lovos dėlioti. Mes pirkom už 7lt 3000 detalių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raggaa @ 2011 03 03, 21:59)
nu va, puzzle sukliuotas ir iremintas kabo ant sienos:

fantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaastiska wub.gif
Atsakyti
Merginos, kas turit šitą puzlę

user posted image

(1500 detalių), ar galit parašyt kokie išmatavimai jau sudėjus?

žiūrėjau internete kažko nesuprantu duoda inches, kai pasiverčiu gaunas 28x7,6 cm doh.gif kažkokia nesąmonė, kitur vėl kitokie skaičiai, tai kiek yr iš ties, ant dėžės paprastai rašo cm?
Atsakyti
jei cia ravensburgerio, tai 84 x 60cm

Atsakyti
Sveikos, tai ar dar renkasi norinčių grupelė atsisiųsdinti kilimėlį puzliam rinkti? Prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raggaa @ 2011 03 05, 18:44)
jei cia ravensburgerio, tai 84 x 60cm

jo ravensburgerio.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
kolkas aš viena biggrin.gif
jei kam netyčia reikia rašykit až galėčiau ir jūsų priglaust 4u.gif Kaunas, galėčiau siųst i kitus miestus bet kainuos itariu plius 7lt. (jei nėra labai skubu, į kitus miestus bandyčiau per draugus perduot g.gif )

čia kad ir imant šį pigiausią variantą iki 2000detalių , galiu imt tik 5vnt iš jų, tai siuntimas gausis apie 1,5sv, tai kilimėlis kainuos 35-40lt. aš ape šį šneku kilimuką .

arba iš čia. čia jeigu dar veiks kodukas, turėtų siuntimas būt 4eu. o imt galiu vieno kad ir 15vnt. kaina gaunas gal šiek tiek didesnė, bet jaučiu imsiu iš šios parduotuvės, nes dar nusižiūrėjau dėlionę vieną bigsmile.gif na va pvz šitas 3000 detalių gaunas apie 50Lt,plius keli lt siuntimas dasidėtų.

aišku už kokybę negarantuoju aš, nes pačios bus pirmas kilimėlis, gal turinčios galėtų pasidalint patirtim 4u.gif

čia tiesiai į lt siunčia, tai siuntimas priklausytų kiek mūsų susidarytų norinčiu biggrin.gif aišku surašyčiau prieš užsakant ar tinka mirksiukas.gif tai dabar net nežinau kada bandyčiau pirkt, ryt vakare gal ar poryt g.gif nes jungias drauges ir ne vien su puzliais tongue.gif jei kam ko reikia rašykit į až.
Atsakyti
Laba 4u.gif
user posted image - pabaigiau ax.gif
O kur jus perkat ravensburgerio puzles?Siunčiates gal? Labai norečiau šitos puzliukesuser posted image
Papildyta:
Ir dar reikia puzles"Paskutine vakariene"gal kuri zinot kur galečiau nusipirkt? aciuks.gif
Atsakyti
va, vakar pagaliau pabaigiau savo puzlę, ilgai truko, bet kasdien ir nedėliojau...

user posted image

kažko neryški foto, mano fo)tikas jau jaučiu atgyvent pradėjo, kad nebeišeina normaliai padaryt doh.gif ir dar stikliukas blizgesį duoda...
Atsakyti
user posted image

Va kas gavos ax.gif tik kolkas dar ieško savo vietos name užtat ir nuotrauka tamsoka smile.gif
Papildyta:
g.gif Mažesnio turbūt neįmanoma įkelti
Atsakyti