Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos

Norėčiau ir aš tokią pabandyti sudėti...
Ką jūs su ja darysit - gal rėminsit ir ant sienos kabinsit?
Atsakyti
QUOTE(Raggaa @ 2011 02 18, 10:35)

Raggaa, 18 Vas 2011 - 10:35, parašė:

Raggaa, 18 Vas 2011 - 10:35, parašė:

oho kaip ispudingai atrodo bigsmile.gif na ir turejot kantrybes tokia didele sudelioti thumbup.gif
Atsakyti
Taip bus rėminamas ir kabinamas ant sienos. Tam reikalui ir buvo pirktas Žaislu planetoj po maždaug metų ieškojimo. O dėliojosi sunkiai, i dieną po ~10-20 detalių, ir taip nuo vasaros pabaigos su keliom pertraukom gavom ispūdinga paveiksla ant sienos biggrin.gif
Atsakyti
sveiki:) ir as uzsimaniau padeliot kokia nors delione, aisku reiktu pirma rinktis 500 detaliu..poto jau daugiau:) turiu as tokia, bet jos nerinksiu, gal kas bandet? biggrin.gif
http://www.menkind.c...mp;siteid=14880 ?
Atsakyti
[quote=*sunshine*,2011 02 18, 17:57]
sveiki:) ir as uzsimaniau padeliot kokia nors delione, aisku reiktu pirma rinktis 500 detaliu..poto jau daugiau:) turiu as tokia, bet jos nerinksiu, gal kas bandet? biggrin.gif

Kokia faina, "skani". O kodėl nerinksit?
Atsakyti
[quote=liepa68,2011 02 18, 23:10]
[quote=*sunshine*,2011 02 18, 17:57]

Kokia faina, "skani". O kodėl nerinksit?
[/quote]
nes man turbut dar per sunki sita puzzle, ateis jai laikas ir sudesiu:) aha, skaniai atrodo bet ir gresmingai biggrin.gif nes is abieju pusiu ji:)
Atsakyti
geras, as dvipuses dar nedeliojau... Butu siaip visai idomu smile.gif
o del sudetingumo tai tu nesibaimink... Drasiai imkis, vistiek sudeliosi, tik gal ilgiau uztruks smile.gif Nebent bijai, kad ji tave galutinau "uzknis" ir tu ja mesi kur i kampa doh.gif
Atsakyti
Paaiškinkit man neišmanėlei, kas tai per daiktas dvipusė puzlė? g.gif Dar nesu su tokia susidūrusi.
Atsakyti
QUOTE(liepa68 @ 2011 02 19, 11:50)

liepa68, 19 Vas 2011 - 11:50, parašė:

liepa68, 19 Vas 2011 - 11:50, parašė:

Paaiškinkit man neišmanėlei, kas tai per daiktas dvipusė puzlė? g.gif Dar nesu su tokia susidūrusi.

ir man idomu, dar negirdejau apie tokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa68 @ 2011 02 19, 10:50)

liepa68, 19 Vas 2011 - 10:50, parašė:

liepa68, 19 Vas 2011 - 10:50, parašė:

nu aš tai suprantu taip, kad paveiksliukai yra iš abiejų pusių, t.y. susideda realiai dvi puzlės, tik viena vienoj pusėj, kita kitoj. tai renkant vieną paveikslą, turi žiūrėt, ar ta puzlės dalis iš to paveikslo, ar iš n ugarėlės pusės, tuom apsunkina visą darbą.
ir dar turbūt tos puzlės spalviškai panašios, kad sunkiau būtų atskirt biggrin.gif
ne taip kad viena sakykim vandenynas, o kita gėlynai, kur automatiškai v isi mėlynumai bus vienai pusei, o spalvos kitai, nu čia kaip pvz.
bet pagooglinus galima būtų rasti pvz.

ai nu vair toj įdėtoj nuorodoj, tik dabar atsidariau, tai ir matos, viena pusė bus vieni saldainiai, kita pusė tie apvalūs mažiukai, abi spalvotos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 19 vasario 2011 - 12:14
QUOTE(grange @ 2011 02 19, 13:13)

grange, 19 Vas 2011 - 13:13, parašė:

grange, 19 Vas 2011 - 13:13, parašė:

nu aš tai suprantu taip, kad paveiksliukai yra iš abiejų pusių, t.y. susideda realiai dvi puzlės, tik viena vienoj pusėj, kita kitoj. tai renkant vieną paveikslą, turi žiūrėt, ar ta puzlės dalis iš to paveikslo, ar iš n ugarėlės pusės, tuom apsunkina visą darbą.
ir dar turbūt tos puzlės spalviškai panašios, kad sunkiau būtų atskirt  biggrin.gif
ne taip kad viena sakykim vandenynas, o kita gėlynai, kur automatiškai v isi mėlynumai bus vienai pusei, o spalvos kitai, nu čia kaip pvz.

ai nu vair toj įdėtoj nuorodoj, tik dabar atsidariau, tai ir matos, viena pusė bus vieni saldainiai, kita pusė tie apvalūs mažiukai, abi spalvotos..

ir dar turbūt tos puzlės spalviškai panašios, kad sunkiau būtų atskirt  biggrin.gif

taip tu teisi:) del to ji ir vadinasi imposible puzzle biggrin.gif nes galima sudet du paveikslus. ir abu jie labai spalvoti
Atsakyti
ojej kiek cia tukstanciu tokia puzle?? bigsmile.gif Kad man tiek kantrybes kas duotu doh.gif
Atsakyti