Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos

nu jo kainelės wacko.gif
aš norėjau vienos puzlės, išpardavime mačiau, bet kai parašė dydį, tai teko pasuot,nes ;abai jau didelė, nes aš žiūriu dar ir kokius rėmus galiu gaut už normalią kainą, nes mokėt tiek tai man biški gaila būtų blush2.gif
Atsakyti
dabar jau man irgi butu gaila doh.gif O tada kazkaip labai norejau.. Vien su ta mintim ir deliojau, kad ireminsiu ir pasikabinsiu kambary... thumbup.gif
Del to kita puzzle taip ir guli dezej nedeliojama, nes zinau, kad kol kas nereminsiu... As ja irgi pirkau su mintim, kad man kaip paveiklas butu smile.gif Tikiuosi ateis tas laikas, kai galesiu pasimegaudama ja "sukramtyti" ir pasikabinti biggrin.gif nes siaip delioti ir po to isardyti ar paslepti po lova man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 02 04, 12:07)
nes siaip delioti ir po to isardyti ar paslepti po lova man nepatinka  schmoll.gif

aš ir taip nemėgstu, niekada nebeardau jau sudėtos. dabar kur vieną baiginėju, tai reiks palaukt su rėmais, nes dabar nėr atliekamų pinigų tam skirt, susuksiu galės pastovėt, bet būtinai rėminsiu, ir dar viena jau yra nupirkta, tik iš namų reiks parsivežt, tai ir rėminsiu, ir daugiau jau manau bus gana, nes nebebus kur dėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 04, 15:13)
aš ir taip nemėgstu, niekada nebeardau jau sudėtos. dabar kur vieną baiginėju, tai reiks palaukt su rėmais, nes dabar nėr atliekamų pinigų tam skirt, susuksiu galės pastovėt, bet būtinai rėminsiu, ir dar viena jau yra nupirkta, tik iš namų reiks parsivežt, tai ir rėminsiu, ir daugiau jau manau bus gana, nes nebebus kur dėt  biggrin.gif

va va, cia yra kita beda - juk nepadovanosi niekam sudetos ir iremintos biggrin.gif biggrin.gif
siaip jei tureciau per akis laiko, tai gal ir deliociau savo malonumui - sudedi, isardai, pasikeiti su kuo nors ir vel delioji... Bet kadangi to laiko visada truksta, tai deliones rinkimas jau gaunasi "islaikytas" uzsiemimas ir su isliekamaja verte, jei taip galima pasakyti smile.gif
Atsakyti
aš rėminimui kažkaip vis pagailiu litų... sudėtas gražiai išskirstau ant popieriaus lapų ir sudedu į dėžutę- iki geresnių laikų biggrin.gif

kadangi blaškaus per porą gyvenamų vietų, tai ir ten, ir ten turių puzlių. tai šią savaitę kituos namuos pradėjau dėliot savo didžiąją meilę- Gelini meškinus biggrin.gif
dabar pradėjau
user posted image

o sekantis bus šitas biggrin.gif

ir kokių nerealių dėlionių radau vokiškam ravensburger puslapy!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2011 02 04, 13:24)
o sekantis bus šitas  biggrin.gif

ir kokių nerealių dėlionių radau vokiškam ravensburger puslapy!!!  wub.gif

oi šitas mielas su meškiukais bigsmile.gif

geriau nežėsiu, nes daug ko norėsiu verysad.gif
Atsakyti
geras valios ugdymas biggrin.gif žiūriu, noriu, o negaliu... lotuliukas.gif
Atsakyti
aišku, kad įlindau doh.gif lotuliukas.gif

va šita kaip mano kur pirkau, kur dabar namie bigsmile.gif

user posted image

tik aš 10 lt temokėjau thumbup.gif

šitų į virtuvę norėčiau
user posted image

user posted image

(tą su makaronais gal dar pavyks gaut kitais keliais, tiks prie mano arbatų bigsmile.gif )

bet tai kai 19 tūkst dalių puzlės wacko.gif kada sudėt tokias huh.gif
Atsakyti
tą su makaronais turiu, pirkau Vilniuj, mokėjau apie 40 litų. ten, kiek mačiau, 19 eurų (?). skirtumas toks nedidelis yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2011 02 04, 13:34)
tą su makaronais turiu, pirkau Vilniuj, mokėjau apie 40 litų. ten, kiek mačiau, 19 eurų (?). skirtumas toks nedidelis yra  biggrin.gif

aha "nedidelis"... nors, jei imi viens prie vieno, tai eurais pigiau smile.gif
aš kažkada seniai mačiau skelbimą sm, viena pardavinėjo, bet išvyko paskiau į užsienį, bet sakė vis dar turi, kovo mėn turi grįžt,tai jei nepamirš, parašys, gal ir išeis perimt iš jos.
tai tada bus man į kolekciją,tik klausimas, ar bus kur kabint ant sienos virtuvėj, nes nebeilgai čia gyvensim doh.gif nu bet, kol dar neturiu,nesuku galvos per daug biggrin.gif
Atsakyti
aišku, nėr čia ko sukt galvos- tada nebūtų ir ko dėliot biggrin.gif
o šita tai man labai patiko- ir graži, ir dėliojosi labai smagiai mirksiukas.gif

va, dar vieną "makaroninę" radau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luokė: 04 vasario 2011 - 14:48
is gelini meskiu sitos labai grazios wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 04 vasario 2011 - 15:02