QUOTE(Singė @ 2010 09 13, 08:08)
Ir dar-kadangi man čia kaip šeima, patarkit, kaip jūs perkat batukus žiemai-ar uždedat vilnonę kojinę ir matuojat, ar pėdutę išmatuojat ir kažkiek cm.pridedat? Perkat didesnius, ar atitinkančius dabartinę koją, nes vaikščiot bus nepatogu?
Ačiū.
Ačiū.
Niekada neisejo batu nupirkt, kad tiktu su vilnone kojine. Visada perku is akies Biskuti didesnius ir viskas. Tik turiu toki pastebejima...mums nepasiteisino batai ziemai su kailiu Tas kailiukas susiguli ir nieko nebesildo. Dabar perku tik storu padu ir be kailio. Ale va tokius http://public.fotki..../786201580.html. Ir maziui siais metais kazka panasaus pirksiu. Man jie super
Maniskiui baisiai oda sausa pasidare. Sakau gal dar po vasaros lupasi Pamirkiau vonioj, pabandziau patrinti, tai dar niekas nesitrina Nezinau nei ka daryti. Tepu essex'u, bet tik tam kartui. Gal reikia ne tokio riebaus, bet drekinancio? Patarkit, mergaites, ka daryti
Ir dar...jei alergiskas pieno baltimui, negalima ir sviesto? Tik nesenai man blondinei "dasilo", kad sviestas is pieno gaminamas Ir ar kurios nors vaikutis alergiskas razinoms? Koki menesi vis verdam kompotus is razinu ir obuoliu, maz razinos netinka