Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVII tema

QUOTE(Maniūtė @ 2010 09 13, 11:30)
trečiadienį, kai gausiu pašalpą  biggrin.gif , bandysiu užsisakinėt, jei Vilnietės, galim pabandyt kartu. tik dabar nesuprantu kol kas, kuris čia kūdikiams geriausia. gal galit parašyt.šitas?

Taip, esu vilnietė. Galim kartu užsakinėti. Kuris kremas mums reikalingas ir aš nežinau-pasitikėkim, ką pataria merginos.

rieduliukas, Amica-ačiū už patarimus dėl batukų.

Atsakyti
beje pasikartosiu anos temos pabaigoj buvau imetus, bet gal ne visos matėt
internetinė ir ne tik parduotuvė (Kaune) kuri prekiauja alergiškiems žmonėms skirtais maisto produktais... brangoka, kaip ir viskas kas specializuota, bet jų tinklapyje net galima atsifiltruoti draudžiamus produktus gal rasite kuo paįvairinti vaikiukų meniu
pati galiu rekomenduoti negalintiems vartoti kiaušinio jo pakaitalą labai super kaina berods 15 lt, bet atstoja 66 kiaušinius... jau išbandžiau mum tiko TikraiBe
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 09 13, 13:47)
beje pasikartosiu anos temos pabaigoj buvau imetus, bet gal ne visos matėt
internetinė ir ne tik parduotuvė (Kaune) kuri prekiauja alergiškiems žmonėms skirtais maisto produktais... brangoka, kaip ir viskas kas specializuota, bet jų tinklapyje net galima atsifiltruoti draudžiamus produktus gal rasite kuo  paįvairinti vaikiukų meniu
pati galiu rekomenduoti negalintiems vartoti kiaušinio jo pakaitalą labai super kaina berods 15 lt, bet atstoja 66 kiaušinius... jau išbandžiau mum tiko TikraiBe

thumbup.gif drinks_cheers.gif sitas super, jau uzsakiau ir valgem makaronus thumbup.gif ir siaiip ten visokiuskanestu yra. Irgi rekomenduoju. Greitas pristatymas, jokiu priekaistu. Gaila kad vilniuj nera.
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2010 09 13, 11:28)
Taip, esu vilnietė. Galim kartu užsakinėti. Kuris kremas mums reikalingas ir aš nežinau-pasitikėkim, ką pataria merginos.
rieduliukas, Amica-ačiū už patarimus dėl batukų.

Del kremu, tai ziurint kam jis reikalingas. Jei drekinimui ir maitinimui tinka gerai sitas
http://www.pharmacya...27z4haoox4p8z6i
yra ir gydomuju neblogu :
sitas atstatomasis, atstato barjerine odos funkcija http://www.pharmacya...repair-crm.html
dar buna toks Dermalibuor tai jis tiem raudoniem i slapiavima linkusiems demem gerai, nes biski padziovina, jis dezinfekuoja, nuema uzdegima. Bet matyt dabar jo nera sitam puslapyje.
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Atejau su beda kuri jau buvo pasimirsus ir vel atsinaujino doh.gif
Atopini dermatita nustate kai dukrytei buvo apie 7 men. Nutraukiau visus produktus kurie galetu alergizuoti, iki beveik metuku skalbiau tik rankomis ukiniu muilu. Tepiau hormoniniu tepalu, ir kremais kuriuos israse fydytojas. Na nezinau, man dermotologas nepatiko. Galejo kazkokiem tyrimam visgi nusiust, o jis pasake nereikia.... Na zodziu. PRadejau vel dukrytei duoti pieno produktus, ir kitas gerybes. Iki siol nepasireiskia jokia alergija, joks berimas, jokia sausa oda ir panasiai. O pries savaite uzdejau dukrytei megstuka, kuri buvau pries puse metu isskalbus ir padejus i spinta. Po dvieju dienu ziuriu vel ta paati nesamone. Oda raudona, sausa, sia nakti taip ziauriai nusidraske, nors daviau sirupa nuo nieztejimo. Manau cia skalbimo milteliai kalti, nors ir vaikiski. O ka manote apie NEutral? Gal nuo ju nieko blogo nebebutu? verysad.gif Pas daktara ta eiti nebenoriu, galvoju o gal pas alergologa vertetu kreiptis? Nebezinau ka daryti, gaila dukrytes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 13, 14:56)
Laba diena smile.gif

O pries savaite uzdejau dukrytei megstuka, kuri buvau pries puse metu isskalbus ir padejus i spinta. Po dvieju dienu ziuriu vel ta paati nesamone. Oda raudona, sausa, sia nakti taip ziauriai nusidraske, nors daviau sirupa nuo nieztejimo. Manau cia skalbimo milteliai kalti, nors ir vaikiski. O ka manote apie NEutral? Gal nuo ju nieko blogo nebebutu?  verysad.gif  Pas daktara ta eiti nebenoriu, galvoju o gal pas alergologa vertetu kreiptis? Nebezinau ka daryti, gaila dukrytes  verysad.gif

Man patinka neutral ir sonet skalbikliai. Neutral man ir indu plovyklis tinka ir sampunas, zodziu ta serija mum tinka. bandykit pakeist skalbikli, bet jei taip reaguoja, tai reik keist ir savo skalbimo miltelius, nes vistiek prie jusu lieciasi, ateina pas jus i lova ir pan. Reik viska peskalbt su neutraliais milteliais.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 09 13, 17:07)
Man patinka neutral ir sonet skalbikliai. Neutral man ir indu plovyklis tinka ir sampunas, zodziu ta serija mum tinka. bandykit pakeist skalbikli, bet jei taip reaguoja, tai reik keist ir savo skalbimo miltelius, nes vistiek prie jusu lieciasi, ateina pas jus i lova ir pan. Reik viska peskalbt su neutraliais milteliais.

Matyt, kad teks viska pakeist g.gif

O ka manot del alergologo, ar verta butu ten nuvykti?
Papildyta:
Ir dar klausimelis, man patare i vonia kai maudysiu vaika, ipilti lakisiaus zoles nuoviro, nepakenks?
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 13, 15:21)
Matyt, kad teks viska pakeist g.gif

O ka manot del alergologo, ar verta butu ten nuvykti?
Papildyta:
Ir dar klausimelis, man patare i vonia kai maudysiu vaika, ipilti lakisiaus zoles nuoviro, nepakenks?

O ko jus norit is alergologo? Israsys dar hormonu, ar tableciu, ir toliau lieps jais vaika nuodyt. Tik pati galit atrasti tikra priezasti ir ja pasalint.
Lakisius nepakenks, nebent oda pasausins, tada is kart po vonios 5 min begyje reik kokiu drekikliu sutept.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 09 13, 17:24)
O ko jus norit is alergologo? Israsys dar hormonu, ar tableciu, ir toliau lieps jais vaika nuodyt. Tik pati galit atrasti tikra priezasti ir ja pasalint.
Lakisius nepakenks, nebent oda pasausins, tada is kart po vonios 5 min begyje reik kokiu drekikliu sutept.

Na galvojau, kad padarys tyrymus kokius kam alergija pasireiskia g.gif
Na bet jai taip sakot, kad tik israsys hormonu, tada reikes paciai stebeti viska smile.gif
O pas ja tik kaklas sausas, tai turbut nelabai tiks lakisius g.gif

Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 13, 16:48)
Na galvojau, kad padarys tyrymus kokius kam alergija pasireiskia  g.gif 
Na bet jai taip sakot, kad tik israsys hormonu, tada reikes paciai stebeti viska smile.gif
O pas ja tik kaklas sausas, tai turbut nelabai tiks lakisius g.gif

siulyciau padaryti kursa druskos voniu
10 kartu is eiles po 15 min paskui nuplauti ir siltai po vonios ir ramina ir odos bukle gerina i vonia druskos deti kad surstelejes vanduo butu
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 09 13, 17:52)
siulyciau padaryti kursa druskos voniu
10 kartu is eiles po 15 min paskui nuplauti ir siltai po vonios ir ramina ir odos bukle gerina i vonia druskos deti kad surstelejes vanduo butu

nuo kokio amžiaus tos vonelės tinka?
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2010 09 13, 10:30)
ne, ten pas mus viskas gerai. Kaklas ir pakinkliai rausta iki šlapiavimo. Dabar apgydžiau hormonais, tai šiandien pasirodė kakta paberta  blink.gif

na, kaip merginos čia rašė anksčiau - užmaskuojamw vienoj vietoj , išlendakitoj... sad.gif

klausiau, nes mums dabar su mažąja problema su užpakaliuku, įtariu, kad persistengėm su rūgščaii produktais, nors dabar jau atrodo seniai nebegavo, bet labai sunkiai gyja, oda nusitrynus, tai sunku ir nuplaut vargšiukei, skauda, tai kol kas lyg medetkų tepalas gydo ir nuo grybelio tepu, kad neįsimestų... o jums kaip supratau dėl vasaros karščių visi gyd nurašinėjo "iššutimui" viska?... visos tubrūt čia pasakytų - vienintelis kelias ieškoti priežasties, o nes visos "maskuojamosios priemones" labai laikinos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2010 09 13, 18:40)
nuo kokio amžiaus tos vonelės tinka?

tinka nuo kudikio tik jei labai maziukas tai koncentracija mazesne daryt ir labai gerai siltai suvyscius palaikyt tiek laiko kiek vonelej buvo
Atsakyti