sveikos,
jungiuos i Jusu kolektyva. as cia gal nelabai Jums i tema, nes mano mazei AD nepripazintas, bet nuo birzelio pastoviai beria bile kaip ir bile kur. darem daugybe tyrimu, apejom milijona daktaru, nieko konkretaus taip ir nesuzinojom. sakau gal Jus is savo patirties ka nors galesit patarti, nes man kiekvienas Saules berimas jau varo depresija. viena drauge, kuri yra be proto alergiska viskam man taip pasake: 'su alergija reikia susitaikyti ir su ja gyventi. tu dar kol kas kovoji, bet pavargsi ir bus lengviau'.
tai va. prasidejo viskas birzeli, isbere rankytes iki alkuniu smulkiais kuno spalvos spuogeliais. gydytojai liepe tept cutivate. nepadejo... darem IgE, rezultatas - 161. liepe tept vaistinej darytu tepalu, kurio pagrindas - lorinden A. pagerejo. darem misriu alergenu tyrima. rezultatas - alergija sunims, karvems ir patalynes erkes. namus ispurkem su milbioliu, as kaip isprotejus viska perskalbiau aukstoj temperaturoj, kur imanoma islyginau su karstais garais. ramu buvo lygiai savaite. praeita savaite Saule isverte raudonom demem, pradejo visur tinti. priimamajam israse prednisolona. kol gere vaistus viskas lyg ir aprimo. uzvakar vel pradejo versti tokiom pat demem. nebezinau ka daryt. tept kuom nors gydytoja uzdraude. gal kokia minti kuri nors turit, koki gi dar ta tyrima galeciau padaryt, kad suzinot, kas tai mano mazei. o gal daryt alergenus maistui? nebezinau... ai, tiesa, dar gi liepe pasidaryt kirmelyciu tyrima, tai padarem, bet nieko nerado.