QUOTE(Maniūtė @ 2010 10 23, 11:23)
jei niekas nepaimtų, brūkštelėk man į až. nu nežinau ar čia probiotikai, bet gerėja. tik bijau prisišnekėt, nes po to iškart pablogėja
tik merginos - po probiotikų reik daryt mėnesio pertrauką. Taip gastroenterologiniam mums sakė.
mes ilgai gydėmės jais, tai taip, jei gerai pamenu reikia mėnesį gerti ir po to mėnesį pertrauka. bet jei tik pradėdavo blogėti (vyresnėlis smarkiai viduriuodavo), tai mes pradėdavo vėl mėnesio kursą neišlaukę pertraukos. ir paskui vėl pagal schemą. po to kai jau smarkiai pagerėjo, ilginom pertraukas.
Papildyta:
QUOTE(kar @ 2010 10 22, 16:09)
As tai is anonso supratau, kad zmones eina i ukininku turgelius ir tikisi, kad ten ekologiska produkcija, kad ukininkai netresia, kad produktai ale "naminio" auginimo
Tai vat ir pardaveja pasake matyt atsizvelgdama i tai. Kad tik pats zmogus uzsiaugines gali zinot kuo tresia, ar tresia ir t.t.
Gal kas mae laida ir pasakytu...nes kartais anonsas visiskai nesutampa su laidos esme
manau čia kalba apie tai, kas ūkininkų turgelis nėra ekologiškos produkcijos turgelis. eko turgeliai atskiri, nors ir ūkininkų turgeliuose galite pamatyti eko produkcijos, bet tai ne vienas ir tas pats.
o jau apie kaime užaugintus 'eko' produktus tai aš aptyliu, kai bobutė jums net neįtariant šalai gėlytes tręšia. o daržovės juk netręšiamos, ekologiškos
o agurkai pomidorai šiltnamiuose, paklauskit savo giminaičių sodininkų - ar kas augina be cheminių trąšų. aš pati tai nesu šalininkė "visiško švarumo", bet manau reikia gerai nusmanyti, kada daržoves vaisus tręšti, kiek, ko ir kaip, nes ir mėšlu gali taip užteršti jas, kad prisivalgysi nitritų dešimčiai metų į priekį.
va čia galit surasti ekologiškų turgelių sąrašą, kada kas vyksta:
http://www.organic.lt/lt/pages,id.173