QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 10 18, 11:32)
Simisimi, pas kokį daktarą lankėtės ?(matau, kad esat klaipėdiečiai aš asmeniškai apie odos daktarus atsiliepiu skeptiškai kai jie bando gydyti alerginius susirgimus...mano nuomone, tai alergologo-pulmonologo-imunologo prerogatyva (priklausomai nuo ligos klinikos)
pas mus žandukai dega gal kas Klaipėdoj pas alergologę Dumbrauskienę lankėtės? vaikų alergologų nepažįstu
gal kas Kaune gerą alergologą žinot? nes beveik pas visus medikus važiuojam į Kauną
taip, esame klaipėdiečiai Net gėda prisipažinti, bet net nežinau tos gydytojos pavardės... prieš pusę metų buvo labai dideli išutimai mažiukui prie užpakaliuko, tai mūsų šeimos gydytoja (mes priklausom Taikos pr. 76, ten pirminės priežiūros centras) nusiuntė į kitą įstaigą. ta kita įstaiga - priešais tą polikliniką, jei ką sakys, tai tam pačiam pastate, kur Balticum televizija įsikūrusi... tada užsirašėm pas gydytoją, labai greitai pagijom. Ji odos gydytoja, venerologė kažkokia. Bet ten ne tik vaikus ji gydo, visus, kaip supratau. dabar dėl bėrimo ant veiduko vėl ten nuėjau, nes mūsų šeimos gydytoja vis kartojo, jog praeis savaime... Kaip man pasakė mūsų gydytoja, kad vaikų odos gydytojų nebūna, yra tik bendri....
dabar va ir galvoju... Ar čia jau man panikuoti (kas man nebūdinga) ar palaukti ir naudoti tuos vaistukus, nuo kurių lyg ir gerėja, bet kartais vėl paaktyvėja ar kreiptis pas gydytojus kitus, bet kokiu....? Tiesa, mūsų vaistukai vadinasi Dermalex...