Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVII tema

QUOTE(Glidė @ 2010 10 15, 10:24)
na jo, vargelis tokia nezinomybe doh.gif

ačiū 4u.gif
QUOTE(mamairute @ 2010 10 15, 10:56)
Aš tai parodyčiau vaiką Santariškių pulmonologams, Antakalnio klinikose dar yra labai faina gydytoja Radžiūnienė, dar yra toks Valiulis - bet man tai jis nepaliko įspūdžio, labai skuba vaistais farširuoti schmoll.gif

turėsim omeny, dėkui, kad parekomendavot 4u.gif į Santarus mūsų nieks nesiųs, esam Antakalny prirašyti... jei nepraeitų jai tie dusuliai po šito antibiotikų kurso, prašysimės tuomet jau patys iš gyd siuntimo.
tik tiek kad sunku tikėti, kad ką nors kito be hormonų jai prirašytų, ir tai spėjimo būdu, nes mažiems vaikams gi spirometrijos nepadarysi, kad spazmus galėtų pamatyt... o ankstesnius obstrucinius jai irgi tik iš rentgeno nustatė, nes net karkalų taip klausant nesigirdi doh.gif
Atsakyti
Fedes, yra Seskines poliklinikoje tokia konsultante vaiku - Leipuviene.
man ji atrodo tokia profesionale ax.gif Mums ji skyre visus Tavo minetus tyrimus, as kiek stengiausi i juos isigilinti, vis tiek nelabai supratau, nes mano vaikas vis kosedavo, dusdavo, nebezinojau ko griebtis, o ta diagnoze - astminis bronchitas, tiesiog vare is proto, tai va ji bande ir kitas puses, tavo minetas istirti. Bet kai mums nieko nerado, tai ir nebesigilinau. Gal su ja pasikonsultuoti butu imanoma? Tikriausiai uztektu pediatro siuntimo, man atrodo, ir gali vaziuoti konsultuotis kur nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 10 15, 13:55)
Fedes, yra Seskines poliklinikoje tokia konsultante vaiku - Leipuviene.
man ji atrodo tokia profesionale ax.gif  Mums ji skyre visus Tavo minetus tyrimus, as kiek stengiausi i juos isigilinti, vis tiek nelabai supratau, nes mano vaikas vis kosedavo, dusdavo, nebezinojau ko griebtis, o ta diagnoze - astminis bronchitas, tiesiog vare is proto, tai va ji bande ir kitas puses, tavo minetas istirti. Bet kai mums nieko nerado, tai ir nebesigilinau. Gal su ja pasikonsultuoti butu imanoma? Tikriausiai uztektu pediatro siuntimo, man atrodo, ir gali vaziuoti konsultuotis kur nori g.gif

nežinojau tokių dalykų kaip konsultantė, o čia gal reiškia kad kitas pediatras gali pas ją siųsti konsultuotis?

nežinau, ar sutapimas, ar oras pašiltėjo, ar jau antibiotikai padėjo, bet šiandien mažosios žandai visiškai lygūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 10 15, 18:31)
nežinojau tokių dalykų kaip konsultantė, o čia gal reiškia kad kitas pediatras gali pas ją siųsti konsultuotis?

nežinau, ar sutapimas, ar oras pašiltėjo, ar jau antibiotikai padėjo, bet šiandien mažosios žandai visiškai lygūs  thumbup.gif

Taip taip yra, labai faina ta Leipuviene ir paskiria visus tyrimsu kuriu reikia ir dar viska isaiskina thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, ilgą laiką vis tikėjausi, kad neteks prisijungti, deja.... verysad.gif
Sūnučiui 4 mėnesiukai, jau 3 savaitėlės kaip išberti žandukai..bėrimas pereina į plokšteles- mano akiai, grynas maistinis AD blush2.gif tiesa, pas alergologą eisim kitą savaitę, bet man baisu doh.gif todėl, kad:
1. pati nuo gimimo turiu sunkų AD verysad.gif žinau, kas per kančia tai yra verysad.gif ir deja, aš neišaugau, nors dažniausiai išaugama ax.gif tikriausiai mažiukas paveldėjo iš manęs.nors pirmagimei, regis, pavyko išvengti tų alerginių diatezių ax.gif
2. studijuoju medicina, todėl žinau visą kliniką truputį tiksliau nei nestudijuojantys, taigi tos žinios manęs optimistiškiau nenuteikia rolleyes.gif

Gal yra mamyčių, kurių mažiukai tokie maži g.gif maitinu MP, taigi alergenas persiduoda per pieną, matyt, bet kad ir kaip reguliuoju- nerandu, kad galėjo sukelti bėrimus...o etapas pas mus dar- seilės teka upeliais, rankomis mozoja bėrimus, kai paverkia, sūrios ašaros bėga, graužia doh.gif

pakolkas dėl vaikiško AD man trūksta šiek tiek patirties, nes kai pati sergu, esu "atkalus" tą sistemą, bet suagusiųjų ir vaikų truputį skiriasi viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 16 spalio 2010 - 10:53
sveikos. mes taip pat vargstam su AD. Gerem Neocate, nuo kurio mums vistiek berdavo. doh.gif
Tad dar turim uzsilikusias atrodo 5 naujas dezutes Neocate (iki 1metuku). Gal kurios vaikiukas geria si misinuka. Kadangi gavom ji su kompensacija uz viena mokejom gal 35 lt. atiduotume pigiau (susitartume) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 10 15, 12:45)
ačiū 4u.gif
turėsim omeny, dėkui, kad parekomendavot  4u.gif  į Santarus mūsų nieks nesiųs, esam Antakalny prirašyti... jei nepraeitų jai tie dusuliai po šito antibiotikų kurso, prašysimės tuomet jau patys iš gyd siuntimo.
tik tiek kad sunku tikėti, kad ką nors kito be hormonų jai prirašytų, ir tai spėjimo būdu, nes mažiems vaikams gi spirometrijos nepadarysi, kad spazmus galėtų pamatyt... o ankstesnius obstrucinius jai irgi tik iš rentgeno nustatė, nes net karkalų taip klausant nesigirdi  doh.gif

esant dideliam norui ir be siuntimo galima pakliūti doh.gif
Atsakyti
Labutis visoms,
Senokai buvau prisijungusi, daug jūsų prirašyta-būtinai viską atidžiai perskaitysiu.

Mums nėra gerai, aplamai, mums blogėja. Irgi, daugėja dėmių, o apie veiduką aplamai patyliu.

QUOTE(Fedes @ 2010 10 09, 17:37)

siaip stenkites neristi taip saliko, kad prisikvepuotu sau dregno oro , nuseda tie lasiukai ant veido ir nusala. cia mano draugams taip buvo  4u.gif

o mano mazajai jau prasideda sitas dalykas ir be saliku smile.gif 'salcio alergijos' simptomai, butent parejus is lauko zandukai kaipo nutarkuoti, siurkstus. gal jums irgi pades - reikia tempti kuo grynesniu riebalu, kad nebutu kontakto su oru, tuomet rudeni dar padeda. o praeita ziema visai i lauka nejom, tik iki masinos su isteptais zandais, nes tuomet jau labai stipriai nusaldavo, bordiniai zandai likdavo, savaite gydydavom, o jei dar vejas ... doh.gif

Mes irgi nerišam šaliko, bet panašu, kad veidukas gavo, kaip ir pas jus, vadinamąją šalčio alergiją.
Kažkaip sunku ant dūšios, kai akyse viskas taip į blogą krypsta.
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 10 16, 11:33)
Laba diena, ilgą laiką vis tikėjausi, kad neteks prisijungti, deja.... verysad.gif
Sūnučiui 4 mėnesiukai, jau 3 savaitėlės kaip išberti žandukai..bėrimas pereina į plokšteles- mano akiai, grynas maistinis AD blush2.gif tiesa, pas alergologą eisim kitą savaitę, bet man baisu doh.gif todėl, kad:
1. pati nuo gimimo turiu sunkų AD verysad.gif žinau, kas per kančia tai yra verysad.gif ir deja, aš neišaugau, nors dažniausiai išaugama ax.gif tikriausiai mažiukas paveldėjo iš manęs.nors pirmagimei, regis, pavyko išvengti tų alerginių diatezių ax.gif
2. studijuoju medicina, todėl žinau visą kliniką truputį tiksliau nei nestudijuojantys, taigi tos žinios manęs optimistiškiau nenuteikia rolleyes.gif

Gal yra mamyčių, kurių mažiukai tokie maži g.gif maitinu MP, taigi alergenas persiduoda per pieną, matyt, bet kad ir kaip reguliuoju- nerandu, kad galėjo sukelti bėrimus...o etapas pas mus dar- seilės teka upeliais, rankomis mozoja bėrimus, kai paverkia, sūrios ašaros bėga, graužia doh.gif

pakolkas dėl vaikiško AD man trūksta šiek tiek patirties, nes kai pati sergu, esu "atkalus" tą sistemą, bet suagusiųjų ir vaikų truputį skiriasi viskas 4u.gif

mano mažei išlindo ad dar maitinamai tik mp. dabar pagerėjo tik nuo labai griežtos dietos, atitaikytų skalbimo miltelių ir kasdienės priežiūros bei tepliojimo.

Tris savaites ir aš ir pupa valgėm tik kelis produktus - kalakutieną-triušieną, bulves, ryžius, obuolį, slyvą, kopūstą, vėliau cukiniją. Dabar truputėlį prasiplėtė, bet vis tiek jokio pieno, kviečių ir kiaušinio. Sunku, bet užtat pametu po kg per savaitę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 10 16, 19:36)
Labutis visoms,
Senokai buvau prisijungusi, daug jūsų prirašyta-būtinai viską atidžiai perskaitysiu.

Mums nėra gerai, aplamai, mums blogėja. Irgi, daugėja dėmių, o apie veiduką aplamai patyliu.
Mes irgi nerišam šaliko, bet panašu, kad veidukas gavo, kaip ir pas jus, vadinamąją šalčio alergiją.
Kažkaip sunku ant dūšios, kai akyse viskas taip į blogą krypsta.

Žinok bijau ir girtis, antibiotikų kurso dar nepabaigėm, bet antrą dieną jau žandai gražūs.
tikiuosi ir jūs rasit savo priežastis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos koleges 4u.gif
nenoriu as cia prisisneketi bet sulaukem ir mes pagerejimo. Aisku jis dar toks neilgas(savaite) bet ir tuom labai dziaugiuosi, nes seniai taip neblogai beatrodem smile.gif Papasakosiu ka mes darom : be daugelio galimai alergizuojanciu produktu nebevalgom ir ryziu., 1.5 sav kai geriam homeopates paskirtus zirniukus, demeles ant kunelio kas antra diena ismaudzius tepu boro rugsties tepalu ir evijos tepaliuku. zandukus daznokai tik su evija kartais su puiklapiu al.+evija. Is to dziaugsmo (ir del to kad labai apetito nera) vakar net isdrisau duoti vaikui jogurto ir koses su ozkos pienu (praktiskai nevalge). tai siandien trupuciuka ant zanduku vel vos vos pasimate. Jau taip norisi vaikui duoti ko nors skanesnio, kad nezinau ne ka daryt, nes mano virtos darzovienes visiskai atsisake verysad.gif Gal kas galet pasiulyt kaip paivairint meniu(nevalgom pienisko, grikiu, kvieciu,ryziu, morku)?p.s. mums 11 men
Atsakyti
QUOTE(koveria @ 2010 10 16, 21:41)
Sveikos koleges 4u.gif
nenoriu as cia prisisneketi bet sulaukem ir mes pagerejimo. Aisku jis dar toks neilgas(savaite) bet ir tuom labai dziaugiuosi, nes seniai taip neblogai beatrodem  smile.gif  Papasakosiu ka mes darom : be daugelio galimai alergizuojanciu produktu nebevalgom ir ryziu., 1.5 sav kai geriam homeopates paskirtus zirniukus, demeles ant kunelio kas antra diena ismaudzius tepu boro rugsties tepalu ir evijos tepaliuku. zandukus daznokai tik su evija kartais su puiklapiu al.+evija. Is to dziaugsmo (ir del to kad labai apetito nera) vakar net isdrisau duoti vaikui jogurto ir koses su ozkos pienu (praktiskai nevalge). tai siandien trupuciuka ant zanduku vel vos vos pasimate. Jau taip norisi vaikui duoti ko nors skanesnio, kad nezinau ne ka daryt, nes mano virtos darzovienes visiskai atsisake  verysad.gif  Gal kas galet pasiulyt kaip paivairint meniu(nevalgom pienisko, grikiu, kvieciu,ryziu, morku)?p.s. mums 11 men

Pamėgink duot varškytės, kurią iš kaimiško pieno pati gali padaryti, paskanink ją namine uogiene; iš putpeliukų kiaušinių iškepk kiaušienės/omletuko ant aliejuko ir duok su juoda duona:) Viskas bus gerai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 16 spalio 2010 - 23:35