Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVII tema

QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2010 10 14, 11:32)
Paminetos bakterijos daznai aptinkamos ant lyties organu - taigi gali buti ir ant odos. Tik del antibiotiku - jei padare paseli ir nustate jautruma - galima rizikuoti sutepti, ir tiketis, kad neatsinaujins...

Supratau
Papildyta:
QUOTE(Meskute26 @ 2010 10 14, 11:37)
Niu va uzsiregistravom pas Budeniene. Musu tikslas patekt i Stacionara tyrimams. O jei vaikas graziai atrodys kaip tycia  doh.gif

Matau mergytei metukai, tai greičiausiai tyrimus vietoj pagal kraują padarys
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 14, 11:52)
Supratau
Papildyta:

Matau mergytei metukai, tai greičiausiai tyrimus vietoj pagal kraują padarys

Ar nemokamai?? tegu daro, nes ne karto nera darytas joks kraujo tyrimas del alergijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2010 10 14, 12:06)
Ar nemokamai?? tegu daro, nes ne karto nera darytas  joks kraujo tyrimas del alergijos  doh.gif

Norėtum bigsmile.gif 150 litukų jei nepabrango bigsmile.gif
Tik nereikėtų didelių lūkesčių į tą tyrimą dėti, nes mums pvz parodė, kad vaikas nealergiškas visai, nors aš pati jau buvau užfiksavus nuo ko beria. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 14, 12:48)
Norėtum bigsmile.gif 150 litukų jei nepabrango bigsmile.gif
Tik nereikėtų didelių lūkesčių į tą tyrimą dėti, nes mums pvz parodė, kad vaikas nealergiškas visai, nors aš pati jau buvau užfiksavus nuo ko beria. doh.gif

tai va o stacionare padarytu nemokamai g.gif

zinau, darau viska kas imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2010 10 14, 13:03)
tai va o stacionare padarytu nemokamai  g.gif

zinau, darau viska kas imanoma  mirksiukas.gif

kadangi ligoninių vengiu, tai net nežinau kaip yra stacionare bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 14, 11:27)
Žiūrėk, kažkas čia ne taip, man nesueina galai, paminėtos bakterijos kankina kvėpavimo takus, net aš žinau, kad pneumonia yra plaučių uždegimas, o mycoplasma kvėpavimo takuose tupi, tai prie ko čia odos problemos, kažko gal nesuprantu g.gif
Skaitant ką rašai man norisi Tau pasiūlyti kreiptis į rimtus pilmonologus santariškėse bigsmile.gif

jos ne ant odos, o salcio alergija - vidine orgaizmo reakcija, o dusulys - ijautrintu kvepavimo taku.

o pas pulmonologus kad kas siųstų... kai nesupranta diagnozės, bet žino, kad turėtų, tai visi dedasi patys puikiai viska žiną ir suprantą ...

abi šios infekcijos sukelia simptomus kvėpavimo takuose, ar faringitą,ar bronchitą, ar plaučių uždegimą, pavadinimas pneumoniae nebūtinai reiškia, kad tik plaučių uždegimas bus 4u.gif

ir lėtinės formos skiriasi nuo ūmių, dabar neberandu, bet man rodos medicine.lt buvau radusi aprasyma, kaip reiskiasi lėtinės šių infekcijų formos, tai visiškai atitinka mūsų simptomus, ir plius neseniai net delfis rašė apie šalčio alergiją nuo lėtinių infekcijų.

kadangi pati jau buvau pas pulmonologę ir ji visiškai neatkreipė dėmesio į kitųs simptomus,t ik prirašė hormonų nuo dusulio ir pasakė, kad turi praeit... tai mažosios jau nebekovoju dėl siuntimų, nesu tikra ar jai kas ką padoraus pasakys... sad.gif

QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2010 10 14, 12:32)
Paminetos bakterijos daznai aptinkamos ant lyties organu - taigi gali buti ir ant odos. Tik del antibiotiku - jei padare paseli ir nustate jautruma - galima rizikuoti sutepti, ir tiketis, kad neatsinaujins...

lyties organu kitokios, tik panasus pavadinimas.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 10 13, 18:29)
na, mums alergologė spėja, kad alergijas sukėlė atipinės bakterijos: Chlamydophila pneumoniae arba Mycoplasma pneumoniae.
Bėda ta, kad tik viena antibiotikų grupė gydo jas, o ne visad iš pirmo karto jas pavyksta išgyvendint, jos patampa dar ir atsparios silpnesniems... tai kelias yra tik kurso ilginimas, kartojimas ir antibiotikų stiprinimas...  o kaip dabar supratau, mažai gyd nutuokia apie tokių bakterijų gydyma...

bakteriofago nėra joms, kažkokios kitos natūralios priemonės - imuniteto stiprinimas, bet pas mus ir lėtinė, ir ūmi fazė, ir daug, o imunitetas jau matyt palūžęs, nes ir astmą, ir šalčio alergiją mums priskyrė šioms baciloms, bet kadangi niekaip nesiseka jų išgyvendint, tai teorija dar nepatikrinta...  o kuo daugiau antibiotikų, tuo tas imunitetas labiau silpsta, bet kad aš jau nebematau kito kelio ir pasirašiau žiauriam gydymui..  doh.gif

o tai paseli daret ar ne?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Tikuosi neuzpyksite,kad as cia trugdau trumpu klausimu,gyvename ne lt.ir mano berniukas turi AD ir bandome atrasti kremuka,vaista kuris pagelbetu.Gavome dvejus kremuku pavadinimus rekomenduotus lt.daktares ir nezinau ar pirkti ar ne gal kas bande gal turite patirties (Exeifial 54% ir Lipolotion) pavadinimai gali buti parasyta netaisiklingai,sunku kartais perskaityti daktaru rasta doh.gif
Busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 14, 19:31)
o tai paseli daret ar ne?

šitų bakterijų iš įprastinio pasėlio nustatyti neįmanoma, šito nežinojo net mano šeimos gyd doh.gif joms reikalinga spec terpė, anksčiau turėdavo tik žolyno g., dabar jau nebe, bet lyg mačiau Sorpo centre kažkas atsirado, bet iš esmės tik iš kraujo tyr Igg ir Igm nustatyti įmanoma.
plius, jautrumas antibiotikams beveik beprasmis dalykas, per vėlai sužinojau apie Sorpo, aju kraują buvom pasidarę, bet reiktų paklaust, ar jų pasėlis nustato jautrumą ir kokiem vaistams. nes tinka šitom atipinėm tik viena antibiotikų grupė, nes visų kitų antibiotikų veikimo principas ardyti bakterijų sieneles, o šitos be sienelių...
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 10 15, 07:46)
šitų bakterijų iš įprastinio pasėlio nustatyti neįmanoma, šito nežinojo net mano šeimos gyd  doh.gif joms reikalinga spec terpė, anksčiau turėdavo tik žolyno g., dabar jau nebe, bet lyg mačiau Sorpo centre kažkas atsirado, bet iš esmės tik iš kraujo tyr Igg ir Igm nustatyti įmanoma.
plius, jautrumas antibiotikams beveik beprasmis dalykas, per vėlai sužinojau apie Sorpo, aju kraują buvom pasidarę, bet reiktų paklaust, ar jų pasėlis nustato jautrumą ir kokiem vaistams.  nes tinka šitom atipinėm tik viena antibiotikų grupė, nes visų kitų antibiotikų veikimo principas ardyti bakterijų sieneles, o šitos be sienelių...

na jo, vargelis tokia nezinomybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 10 14, 17:01)
jos ne ant odos, o salcio alergija - vidine orgaizmo reakcija, o dusulys - ijautrintu kvepavimo taku.

o pas pulmonologus kad kas siųstų... kai nesupranta diagnozės, bet žino, kad turėtų, tai visi dedasi patys puikiai viska žiną ir suprantą ...

abi šios infekcijos sukelia simptomus kvėpavimo takuose, ar faringitą,ar bronchitą, ar plaučių uždegimą, pavadinimas pneumoniae nebūtinai reiškia, kad tik plaučių uždegimas bus  4u.gif

ir lėtinės formos skiriasi nuo ūmių, dabar neberandu, bet man rodos medicine.lt buvau radusi aprasyma, kaip reiskiasi lėtinės šių infekcijų formos, tai visiškai atitinka mūsų simptomus, ir plius neseniai net delfis rašė apie šalčio alergiją nuo lėtinių infekcijų.

kadangi pati jau buvau pas pulmonologę ir ji visiškai neatkreipė dėmesio į kitųs simptomus,t ik prirašė hormonų nuo dusulio ir pasakė, kad turi praeit... tai mažosios jau nebekovoju dėl siuntimų, nesu tikra ar jai kas ką padoraus pasakys... sad.gif
lyties organu kitokios, tik panasus pavadinimas.

Aš tai parodyčiau vaiką Santariškių pulmonologams, Antakalnio klinikose dar yra labai faina gydytoja Radžiūnienė, dar yra toks Valiulis - bet man tai jis nepaliko įspūdžio, labai skuba vaistais farširuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(time @ 2010 10 14, 20:34)
Sveikos mamytes 4u.gif

Tikuosi neuzpyksite,kad as cia trugdau  trumpu klausimu,gyvename ne lt.ir mano berniukas turi AD ir bandome atrasti kremuka,vaista kuris pagelbetu.Gavome dvejus kremuku pavadinimus rekomenduotus lt.daktares ir nezinau ar pirkti ar ne gal kas bande gal turite patirties (Exeifial 54% ir Lipolotion) pavadinimai gali buti parasyta netaisiklingai,sunku kartais perskaityti daktaru rasta doh.gif
Busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif

Mes esam naudoje Exipial U Lipolotio 4u.gif jei kalba eina apie ta pati.. kazkoks riebalas ir tiek, mum netiko mirksiukas.gif
Atsakyti