Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVII tema

QUOTE(Axxa @ 2010 09 07, 21:53)
Taip, važiavom į Vilnių, gal 5 d. buvom.
Mišri paletė tai 36 alergenai, 16 maisto ir 20 aplinkos veiksnių.
Dabar sūneliui 1m.5mėn.

Bet paskutiniu metu mums žiauriai blogėja, kaip ir daugeliui čia grįžusių. Ką tas ruduo tokio turi, jei maisto visiškai nekeitėm, o tik atvėso, ir kojytės visos išbertos  schmoll.gif  ?

labas rytas

ne ruduo ką blogo turi o vasara turi saulę, kuri teigiamai veikia odą..., deja deja bet saulės mažėja, problemos randasi iš naujo... stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 09 07, 22:45)
Dautan, to nuosirdziai jums ir linkiu!  4u.gif

Mamytes, gal zinote, kur Vilniuje atliekami tyrimai vitamino d organizme trukumui nustatyti?
Kadangi jo negeriam nuo vasaros pradzios, artejant rudeniui privalom pasitikrinti ar netruksta. Tik ziopla ziopla esu, pameciau gydytojos lapeli, kuriame buvo uzrasytas laboratorijos adresas. Net panasaus, apytikslio jos pavadinimo nezinau  doh.gif

mes Geromedoj darėmės, tai vaikučiams iš pirštuko paima 4u.gif

prisiduodam - tfu 3 k, alergijų išvengiam, kažkaip su antrąja paprasčiau, jau daug ką žinojom iš anksto ko vengt, tai tikrai nespėjom tiek įsijautrinti, ai su vyresniuoju buvo doh.gif
na, aišku tik neseniai "pabaliavojom" vaikiškų obuolių sulčių išgėrė, tai žandai nubordavėjo... bet ot ką ten į tą sulčių koncentratą sugeba ikišt, kad atrodo tokia nekalta sudėtis, o reakcija doh.gif nors jau yra ragavusi sulčių iš tetrapakų mano mažoji ir viskas tiko iki šiol...
Atsakyti
Sveiki,

Reiktu naudoti emoliantus, pvz atrodo kremas emolum ar pan. dar yra toksai su sidabru- multilind. Jei stipresne forma tai reik kreiptis pas daktarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 09 08, 23:03)
mes Geromedoj darėmės, tai vaikučiams iš pirštuko paima  4u.gif

Fedes, tikrai taip, aciu Tau labai labai! Kai parasei pavadinima, atgaminau ji. Dar karteli - aciu! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tasike @ 2010 09 08, 23:13)
Sveiki,

Reiktu naudoti emoliantus, pvz atrodo kremas emolum ar pan. dar yra toksai su sidabru- multilind. Jei stipresne forma tai reik kreiptis pas daktarus smile.gif

mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasike @ 2010 09 08, 21:13)
Sveiki,

Man, kaip ir Vynuogei_81, norisi tik pakaušį pasikasyti mastau.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėmelių pas maniškį jau daugėja. Vėl teplioju Essex žalia tūtele.

Nežinau, ką daryt su mišinuku-visą vasarą vaikas gėrė pienuką (neturim mes alergijos pienui ir jo produktams). Nemanau, kad vėl pradėjus gerti mišinuką alerginukams, kažkas pasikeis-juk gerdavom ir jokio rezultato nebuvo.
Noriu taip ir pasilikti prie pienuko.

Noriu jūsų nuomonės: ką jūs darytumėt mano vietoj-vėl duotumėt mišinuką (bet koks tikslas), ar pasiilktumėt prie pienelio.
Ir atleiskit, kad savo rūpesčius išsakiau ir užkroviau sad.gif.

Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 09 09, 08:51)
Labas rytas,
Dėmelių pas maniškį jau daugėja. Vėl teplioju Essex žalia tūtele.

Nežinau, ką daryt su mišinuku-visą vasarą vaikas gėrė pienuką (neturim mes alergijos pienui ir jo produktams). Nemanau, kad vėl pradėjus gerti mišinuką alerginukams, kažkas pasikeis-juk gerdavom ir jokio rezultato nebuvo.
Noriu taip ir pasilikti prie pienuko.

Noriu jūsų nuomonės: ką jūs darytumėt mano vietoj-vėl duotumėt mišinuką (bet koks tikslas), ar pasiilktumėt prie pienelio.
Ir atleiskit, kad savo rūpesčius išsakiau ir užkroviau sad.gif.

na manau aš irgi pasilikčiau prie pienelio, gi kaip sakei, gėrėt vasarą ir nieko nebuvo, tai kam tą mišinuką beduot 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Pastebejau toki dalyka: pas mus buvo atsiradusios 2 demeles ant rankos, taciau dabar jos beveik nunyko, niekuom ju netepiau... Mes gerem kokia savaite raminancia arbata(blogai miegojo),tai nesuprantu ar mum cia nuo tos arbatos, ar cia paskutinis AD pasispardymas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2010 09 09, 12:32)
Sveikos

Pastebejau toki dalyka: pas mus buvo atsiradusios 2 demeles ant rankos, taciau dabar jos beveik nunyko, niekuom ju netepiau... Mes gerem kokia savaite raminancia arbata(blogai miegojo),tai nesuprantu ar mum cia nuo tos arbatos, ar cia paskutinis AD pasispardymas buvo g.gif

Paskutinis pasispardymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2010 09 09, 13:32)
Sveikos

O kas ten per arbatėlė-gal gali išduoti paslaptį. Maniškis irgi neramus naktį ax.gif .
Atsakyti
mums irgi prasidėjo neramios naktys verysad.gif pusę nakties šiąnakt prasikasė. verysad.gif o jau buvau pamiršus ką tai reiškia...
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 09 09, 15:29)
mums irgi prasidėjo neramios naktys verysad.gif pusę nakties šiąnakt prasikasė.  verysad.gif o jau buvau pamiršus ką tai reiškia...

Va va. Pas mus irgi panaši situacija. Ir nervas kažkoks ima, ir dar vis negaliu patikėti, kad baigėsi graži pasaka sad.gif.
Atsakyti