QUOTE(kacynas @ 2010 10 11, 12:37)
Ačiu jums labai labai už palaikymą ir vėl noras pačiai maitinti,o nusitraukineju,kad pagausetu pienuko nes manau,kad sūnelis visko neištraukia ir taip mažėja pienuko,ar netiesa?O gal žinote gera dieta maitinančiom,nes man jau kelia nepatogumą mano priaugtas svoris niekada nebuvau tokia stora
priaugau 23kg liko numesti apie 13kg na iki bent jau padoraus svorio,jau susitaikiau,kad tokia kokia buvau proeš neštuma nebusiu
aišku mažiukas man svarbiau.....na dieta turetu buti ir kad nealergizuotu vaiko,neturio daug laiko sedeti internete,nes mažius neramus,tai tik kelias min.turiu,gal galit padėti?
As maitindama savo ad serganti vaikina numeciau visa svori, o priaugus buvau 25kg (taip pat nukrito ir 10kg, like nuo pirmojo nestumo). Viskas labai graziai nukrito, nei plaukai, nei nagai, nei oda nenukentejo.
Kantrybes reikejo daug, nes maistas labai monotoniskas. Maitinu iki siol. Nusitraukinejau retais atvejais tik noredama iseit prasiblaskyt ir palikt auklytei mp.
Mano siulomi produktai:Kopustai zali ir rauginti (be morku), krapai, petrazoles, bulves, rugstynes, cukinijos
Alyvuogiu aliejus
Aviziniai dribsniai, soru kruopos.
Kalakutiena, kiauliena
Obuoliai, bananai
Cukrus, druska, juodieji pipirai, kmynai, cinamonas
Kava, juoda arbata
100proc juoda rugine duona (iki yra ir gurmanu, ir analogiskos sudeties pigesne to pacio gamintojo)
Jei po savaites vaikis butu grazus, tai butu galima bandyt kas 5 dienas po viena nauja produkta. Jei vis dar isbertas, tai reiktu kazka dar ismest is meniu.
Jei idomi mano patirtis, rasyk i az savo skype logina, pasnekesim.