QUOTE(kacynas @ 2010 10 10, 11:51)
sveikutes,jungiuosi ir aš prie jūsų,mano vaikeliui taip pat nustatė atopinį dermatitą,prasidejo,kai pastebėjau sausas demeles ant kojyčių,bet paskutiniu metu jos labai paūmejo,pasidare labai raudonos ir net lyg tai patinę,išrašė balmandol aliejuka bet įtariu,kad jis netinka nes jau pradejo berti veiduka prieš tai buvo tik kojytes ir truputi pilvukas.Na dar pastebejau kai jis susinervina tai tos demes paūmeja,gal tai nerviškai.Na kita savaite vel važiuosim pas gydytoją.Tai tiek trumpai.Be to vaikelis labai neramus,gal jam niežti?
Papildyta:
Tiesa dar kol kas pati maitinu,galvoju gal jau nutraukti ir pradeti maitinti mišinukais be to dar namuose turim katiną,gal jam alergiškas,bet atsisakyti savo šeimos nario būtų labai gaila
Papildyta:
Tiesa dar kol kas pati maitinu,galvoju gal jau nutraukti ir pradeti maitinti mišinukais be to dar namuose turim katiną,gal jam alergiškas,bet atsisakyti savo šeimos nario būtų labai gaila
Vaikuciui tik du menesiai ir tu nori nebemaitinti? Isprotejai...juk gali berti buetnt nuo misinio. Kokiu primaitini? Ir kodel primaitini? Nepriauga svorio?
Stresas (mamos irgi) paumina ad. Siaip rekomenduoja atsisakyti gyvunu, geliu, astriu kvapu...arba bent jau bandyciau istirti ar tikrai kaltas ne katinas. Gal pabanyk pakeisti aliejuka. Mums balmonolio aliejus netiko.
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 10 09, 16:37)
o mes nusipirkom beje inhaliatoriu eletrini, tai atsidziaugt negalim, tikrai labai paprasta su mano keturmeciu pazaisti drambliukus ar drakonus ir pakvepuoti suriu vandenuku, brontexu, bet ko, kas tuo metu reikalinga, labai dziaugiuosi situ pirkiniu na, su mazaja tai su asarom, bet uztat kai verkia, tai greiciau pritraukia tu garu, tai ilgai ir ne kankinu bet tikrai super kvepavimo takams
siaip stenkites neristi taip saliko, kad prisikvepuotu sau dregno oro , nuseda tie lasiukai ant veido ir nusala. cia mano draugams taip buvo
Mes inhaliatoriu turim nuo praeitos ziemos. Liuks dalykelis Pas mus kaip tik su vyresneliu problemos. nenori jis garintis...bet jau toki priverst galima. O maziu garinu kai uzmiega. Pasiguldau pusiau sedomis ir pagarinu, nors ir taip jis nelabai pyksta ant to aparato