Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVII tema

QUOTE(rieduliukas @ 2010 10 09, 17:44)
pernai nuo šalčio naudojau weledaa wind & weather kremuką, o paskui per kalėdinę mugę nusipirkau evija firmos iš eglių sakų ir bičių vaško... kadangi mums tie produktai nekenkia, tai tepdavau žandukus ir labai džiaugiausi, nes kaina nedidele, o poveikis bent jau mum gal net geresnis nei weledos...

schmoll.gif
įprastais atvejais tai turbūt gerai ir kremukai veikia, bet mums jokie kremai nuo šalčio ne išeitis, išbandę esam iš pradžių doh.gif kol supratau, kad turim visišku tauku tept, jokio vandens nė lašiuko.

o gal prisimenat, kuo mūsų mamos tepdavo - lyg meškos barsuko ar kokiais dar taukais? ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 09 spalio 2010 - 18:56
Sveikos

O mum vis blogyn ir blogyn verysad.gif Tik labai tikiuosi jog mum ne nuo maisto, nes vasara viska valgem ta pati, tai buvom grazus-svarus, o dabar doh.gif Kuo tolyn, tuo ju dugiau atsiranda ir baiseja berimai... Toks ispudis jog i zaizdeles nori pavirsti... Nesikaso, tik vaizdas baisus unsure.gif Tai ir galvoju gal palete pasidaryt?... O kada geriau darytis:kai dabar "pleciasi" ar kai "sustos" ?
Atsakyti
Sveikutės, aš jau galiu savo eksperimentu pasidalinti. Tepiau viena rankyte su tamanu ir po to su sviesmedziu. Kita su kokosu. Viena kojyte su kokoso ir tamanu misiniu, kita tik su kokosu.
Linkiukai ir riešiukai po infekcijos buvo suragėję, tokia kietu storu raudonu sluoksniu pasidengė. Tai ta rankytė kur su tamanu tepu jau savaite, pagaliau tas sluoksnis beveik išnyko, o kita rankytė dar akivaizdžiai, raudona.
Apie tamanu galit pasiskaityti čia
Atsakyti
beje, kas kažkada klausė, kuo pakeisti žuvų taukus?

aš radau, kad barsukų taukai turi daug naudingųjų savybių, omega rūgščių, vitaminų ir t.t., tai bandysiu surast, kur pas mus juos parduoda, bandysim naudot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 10 spalio 2010 - 09:25
sveikutes,jungiuosi ir aš prie jūsų,mano vaikeliui taip pat nustatė atopinį dermatitą,prasidejo,kai pastebėjau sausas demeles ant kojyčių,bet paskutiniu metu jos labai paūmejo,pasidare labai raudonos ir net lyg tai patinę,išrašė balmandol aliejuka bet įtariu,kad jis netinka nes jau pradejo berti veiduka prieš tai buvo tik kojytes ir truputi pilvukas.Na dar pastebejau kai jis susinervina tai tos demes paūmeja,gal tai nerviškai.Na kita savaite vel važiuosim pas gydytoją.Tai tiek trumpai.Be to vaikelis labai neramus,gal jam niežti?
Papildyta:
Tiesa dar kol kas pati maitinu,galvoju gal jau nutraukti ir pradeti maitinti mišinukais verysad.gif g.gif be to dar namuose turim katiną,gal jam alergiškas,bet atsisakyti savo šeimos nario būtų labai gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 09, 20:22)
Sveikutės, aš jau galiu savo eksperimentu pasidalinti. Tepiau viena rankyte su tamanu ir po to su sviesmedziu. Kita su kokosu. Viena kojyte su kokoso ir tamanu misiniu, kita tik su kokosu.
Linkiukai ir riešiukai po infekcijos buvo suragėję, tokia kietu storu raudonu sluoksniu pasidengė. Tai ta rankytė kur su tamanu tepu jau savaite, pagaliau tas sluoksnis beveik išnyko, o kita rankytė dar akivaizdžiai, raudona.
Apie tamanu galit pasiskaityti čia

Sveiki, o internetu ar galima įsigyt tamanu? kOKIA jo kaina? smile.gif
Atsakyti
[quote=Amica,2010 08 30, 17:58]
user posted image

PIENAS IR PIENO PRODUKTAI

Vengti:
Karvės ir ožkos pienas, varškė, sūreliai, desertinė varškė, fermentinis ir lydytas sūris
g.gif va 2ia tai nustebinote g.gif
Mano vaikas irgi turėjo atopinį dermatitą, alergenai buvo tam tikri maisto produktai, ką ten tam tikri - atliekant tyrimus iš 36 sureagavo 24 bandymukai.
Tai ką noriu pasakyti apie ožkos pieną - jis gydo alergiją ir rekomenduojamas gerti tiems, kas negali gerti karvės pieno. Kalbant apie žuvis, mūsų atveju negalima buvo jūrų žuvų, ežerines - prašom, gydymo pradžioj jokių kiaulienų, jautienų, vištienų, tik kalakutas ir triušis. O šiaip tai maistiniai alergenai labai individualūs, tam ir atliekami tyrimai.
P.S. Laikydamiesi griežtos dietos išsigydėme per nepilnus metus, ko nuoširdžiai linkiu visiems turintiems šią problemą. Tiesa, gydytoja rekomendavo nepamenu 2 ar 3 kartus per dieną gerti pašildytą gazuotą mineralinį vandenį ir kalcį, nes jį mineralinis iš organizamo išplauna.
Dar kartą - kantrybės ir ištvermės mamytėms ir sveikatos mažiesiems ligoniukams:)
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 10 09, 15:37)
merginos, gal galit parekomenduoti, koks grynas riebalas butu geriausiais, is naturaliuju alieju ar pan? kad nuo salcio padengtu odele visiskai apsaugotu? mes kol kas naudojam sviestmedzio, bet zinau, kad ziema jau bus per mazai...
ir tarybiais laikais atsimenu buvo kazkoks super efektyvus vaistas nuo slogos, indiskas lyg, tai ir buvo su daug pasaliniu poveikiu, vartotinas tik butinais atvejais, kai jau nieks kitas negelbsti, man rodos tas pats su Actifed, ypac maziems vaikams jo nerekomenduoja. as su abieju vaiku chroniskom slogom daug prisiklausiau nuomoniu, bet sito taip ir neisdrisau duot, imanoma ir kitaip issigydyt slogas.

o mes nusipirkom beje inhaliatoriu eletrini, tai atsidziaugt negalim, tikrai labai paprasta su mano keturmeciu pazaisti drambliukus ar drakonus ir pakvepuoti suriu vandenuku, brontexu, bet ko, kas tuo metu reikalinga, labai dziaugiuosi situ pirkiniu  thumbup.gif  na, su mazaja tai su asarom, bet uztat kai verkia, tai greiciau pritraukia tu garu, tai ilgai ir ne kankinu  rolleyes.gif bet tikrai super kvepavimo takams  thumbup.gif
siaip stenkites neristi taip saliko, kad prisikvepuotu sau dregno oro , nuseda tie lasiukai ant veido ir nusala. cia mano draugams taip buvo  4u.gif

o mano mazajai jau prasideda sitas dalykas ir be saliku smile.gif 'salcio alergijos' simptomai, butent parejus is lauko zandukai kaipo nutarkuoti, siurkstus. gal jums irgi pades - reikia tempti kuo grynesniu riebalu, kad nebutu kontakto su oru, tuomet rudeni dar padeda. o praeita ziema visai i lauka nejom, tik iki masinos su isteptais zandais, nes tuomet jau labai stipriai nusaldavo, bordiniai zandai likdavo, savaite gydydavom, o jei dar vejas ... doh.gif

dabar jau vel prasidejo tie lengvi nugairinimais, tepu taukmedzio negailedama, ir geriam antibiotikus, tikiuosi pades, nes mums alergologe speja, kad musu alergija infekcine, todel ir dedu ja i kabutes... ir ieskau va dabar gal kuri priemone bus efektyvesne, nei sviestmedis...

Yra specialus tepalas, tik pavadinimo deja nepamenu ir būdavo jo tik šeškinės vaistinėje.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 10, 12:57)
Yra specialus tepalas, tik pavadinimo deja nepamenu ir būdavo jo tik šeškinės vaistinėje.

jei kada prisiminsit ar pamatysit pavadinimą, parašykit, įdomu 4u.gif nes kol kas visus kiek žiūrėjau, tai visi su vandens bent lašeliu, mums iš karto atkrenta.

buvau šiandien šiaurės miestelyje, kosmetikos parduotuvėlėj, kur rusiškos turi, tai ten deja buvo jau išpardavę barsukų taukus, o norkin žyr visas tik su priedais visokiais... beveik buvau neišsirenkanti spasitel ar kažkas iš šitos serijos tepalą, bet paskui pusę valandos pravarčius natūralių aliejų aprašymus išsirinkau tikrojo margainio aliejų, žiūrėsim... dar pagal aprašymus mums turėtų tikti kakavos sviestas, bet visko iš karto neužsipirkinėjau, gal šitas tiks. beje, ten labai gera knygelė pas juos su visom indikacijom ir tikrai daug aliejų, tik puiklapių nemačiau.
jie sufasuoti nedideliais kiekiais, tai labai patogu pabandymui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 10 10, 12:25)
Sveiki, o internetu ar galima įsigyt tamanu? kOKIA jo kaina? smile.gif

as is akomos siunciuosi aliejus:
http://www.akomaskin...il__foraha_oil_
Atsakyti
Tiesa dar kol kas pati maitinu,galvoju gal jau nutraukti ir pradeti maitinti mišinukais verysad.gif g.gif be to dar namuose turim katiną,gal jam alergiškas,bet atsisakyti savo šeimos nario būtų labai gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif
[/quote]
"kacynuk"
na kiek as zinau, ir kiek kalbejau su alergologe tai visi pirmiausia rekomanduoja alerginukus savo pienu kuo ilgiau maitinti 4u.gif aisku, galbut reiketu vengti siek tiek alergizuojancio maisto ir valgyti sveikus produktus. Juk labai daznai ivedus misinuka berimai paumeja.... Man vienu metu buvo panika, nes pajutau, kad lyg stinga mano pienelio, bet susiemiau, pradejau daugiau skysciu gerti, maziau nervintis ir pienelis susitvarke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssaule: 10 spalio 2010 - 19:17
[quote=ssaule,2010 10 10, 20:16]
[/quote]
"kacynuk"
na kiek as zinau, ir kiek kalbejau su alergologe tai visi pirmiausia rekomanduoja alerginukus savo pienu kuo ilgiau maitinti 4u.gif aisku, galbut reiketu vengti siek tiek alergizuojancio maisto ir valgyti sveikus produktus. Juk labai daznai ivedus misinuka berimai paumeja.... Man vienu metu buvo panika, nes pajutau, kad lyg stinga mano pienelio, bet susiemiau, pradejau daugiau skysciu gerti, maziau nervintis ir pienelis susitvarke wub.gif
[/quote]
na ir aš stengiuosi kad pienuko netruktu,aišku kartais galvoju,kad jau bus lengviau mišinukai nereiketu nusitraukineti,bet ir vel susiimu ir maitinu na bet kartais pritruksta tad tenka duoti mišinuką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 10 10, 17:33)
jei kada prisiminsit ar pamatysit pavadinimą, parašykit, įdomu  4u.gif  nes kol kas visus kiek žiūrėjau, tai visi su vandens bent lašeliu, mums iš karto atkrenta.

buvau šiandien šiaurės miestelyje, kosmetikos parduotuvėlėj, kur rusiškos turi, tai ten deja buvo jau išpardavę barsukų taukus, o norkin žyr visas tik su priedais visokiais... beveik buvau neišsirenkanti spasitel ar kažkas iš šitos serijos tepalą, bet paskui pusę valandos pravarčius natūralių aliejų aprašymus išsirinkau tikrojo margainio aliejų, žiūrėsim... dar pagal aprašymus mums turėtų tikti kakavos sviestas, bet visko iš karto neužsipirkinėjau, gal šitas tiks. beje, ten labai gera knygelė pas juos su visom indikacijom ir tikrai daug aliejų, tik puiklapių nemačiau.
jie sufasuoti nedideliais kiekiais, tai labai patogu pabandymui  thumbup.gif

b8tinai parašysiu, jis toks kaip parafinas:)
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 10 10, 17:33)
jei kada prisiminsit ar pamatysit pavadinimą, parašykit, įdomu  4u.gif  nes kol kas visus kiek žiūrėjau, tai visi su vandens bent lašeliu, mums iš karto atkrenta.

jie sufasuoti nedideliais kiekiais, tai labai patogu pabandymui  thumbup.gif

Valio, radau Essex tepalas tai yra, naudojom ir kremą, tik sakau pirkti jo būdavo tik šeškinės vaistinėje, o ir dabar rodo tik šeškinę ir karoliniškes:
http://vaistai.lt/in...earchword=essex
Atsakyti