merginos, gal galit parekomenduoti, koks grynas riebalas butu geriausiais, is naturaliuju alieju ar pan? kad nuo salcio padengtu odele visiskai apsaugotu? mes kol kas naudojam sviestmedzio, bet zinau, kad ziema jau bus per mazai...
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2010 10 08, 11:17)
Del Actifed - as irgi kazkada skaiciau, kad labai kenksmingas (detaliu nepamenu, nes seniai buvo).
As savo maziu neseniai isgydziau tai: i nosi - Euphorbium compositum, del kosulio - Bronchalis Heel (is pradziu po 1/4 tabl - 4 kart dienos, kita diena nebekosejo, tai daviau - 3x, trecia - 2x ir dar kelias dienas taip). dar savaite profilaktiskai daviau Engystol ir pati geriu.
Dar sildyta druska dejau ant kakliuko (3 kartus dienoj) ir 1 karta sutrintas virtas su lupenom bulves (pries trinant nulupau).
Sveikite.
Papildyta:
As perku aliejus is sveikiproduktai, dar kai ka is bio-kosmetika.
o kiekvienoj parduotuvej yra alyvuogiu aliejaus - pigu ir turetu tikti (svarbu, kad butu pirmo salto spaudimo extra virgin, geriausia ekologiskas, bet jei nera...). Tik nepirkite Enira alieju - jie rafinuoti ir labai prasti.
ir tarybiais laikais atsimenu buvo kazkoks super efektyvus vaistas nuo slogos, indiskas lyg, tai ir buvo su daug pasaliniu poveikiu, vartotinas tik butinais atvejais, kai jau nieks kitas negelbsti, man rodos tas pats su Actifed, ypac maziems vaikams jo nerekomenduoja. as su abieju vaiku chroniskom slogom daug prisiklausiau nuomoniu, bet sito taip ir neisdrisau duot, imanoma ir kitaip issigydyt slogas.
o mes nusipirkom beje inhaliatoriu eletrini, tai atsidziaugt negalim, tikrai labai paprasta su mano keturmeciu pazaisti drambliukus ar drakonus ir pakvepuoti suriu vandenuku, brontexu, bet ko, kas tuo metu reikalinga, labai dziaugiuosi situ pirkiniu
na, su mazaja tai su asarom, bet uztat kai verkia, tai greiciau pritraukia tu garu, tai ilgai ir ne kankinu
bet tikrai super kvepavimo takams
QUOTE(Singė @ 2010 10 08, 13:21)
Mamytės, pastebėjau keistą dalyką-sūnelui išberia veiduką, kai grįžtam iš lauko. Tokiom smulkiom dėmelėm, kaip tarka smulkia kas perbraukęs būtų.
Ar čia tik sutapimas, ar maniškiui per šalta-veidukui būtent. Niekaip nesuprantu.
Gal čia tik sutapimas, tiesiog nežinau.
siaip stenkites neristi taip saliko, kad prisikvepuotu sau dregno oro , nuseda tie lasiukai ant veido ir nusala. cia mano draugams taip buvo
o mano mazajai jau prasideda sitas dalykas ir be saliku
'salcio alergijos' simptomai, butent parejus is lauko zandukai kaipo nutarkuoti, siurkstus. gal jums irgi pades - reikia tempti kuo grynesniu riebalu, kad nebutu kontakto su oru, tuomet rudeni dar padeda. o praeita ziema visai i lauka nejom, tik iki masinos su isteptais zandais, nes tuomet jau labai stipriai nusaldavo, bordiniai zandai likdavo, savaite gydydavom, o jei dar vejas ...
dabar jau vel prasidejo tie lengvi nugairinimais, tepu taukmedzio negailedama, ir geriam antibiotikus, tikiuosi pades, nes mums alergologe speja, kad musu alergija infekcine, todel ir dedu ja i kabutes... ir ieskau va dabar gal kuri priemone bus efektyvesne, nei sviestmedis...